- 22 Ocak 2010
- 52.314
- 33.678
- 3.073
3 senedir kendisini geliştiremedi
hatalarının hep arkasındaydım ama...
hatalarının hep arkasındaydım ama...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu gün mükemmel oynadı kendisinden yapması istenilen ne var ben onu çözemedim.Ayrıca inanılmaz derece de yaşına göre olgun ve sakin yapısıyla dikkat çekti bu gün yine.
Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamaz buradaki bazı arkadaşlara o yüzden fazla sallamamak lazım o yorumları.
Metin Tekin: Ömer Toprak da iyi stoper ama Semih'in yeri ayrı çok beğeniyorum.
Alpay Özalan: Milli takımda bizim boşluğumuzu dolduracak 1 numaralı stoper Semih Kaya.
Futbol uleması GSC üyeleri: İşe yaramaz, yabancı kontenjanı olmasa forma şansı bulamaz, altyapıdan gelmese yüzüne bakılmaz vs vs vs.
Haklısın.Diyelim ki yabancı kontenjanı kalksın takım da hala sıkıntı çekeceğimiz tek yer stoper olur.Rekor para sayıp aldığımız chedjou bile yeni yeni kendine geliyor.Bilmiyorum bana fos çıkacak gibi geliyo ama inşallah toparlanır.Çok fazla Yıldız sevici taraftarımız var ama stoper mevkiine Pique'yi , David Luiz'i , Thiago Silva'yı alamayacağımıza göre elimizdeki en önemli cevheri de küstürmeyelim bir zahmet.Zaten yaptığımız transferler 28-29 yaşın altına çok nadir iniyo.Hele de Stoper mevkii için.