#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 senedir kendisini geliştiremedi

hatalarının hep arkasındaydım ama...

Mükemmel oynadı yine

Bence bu gün mükemmel oynadı kendisinden yapması istenilen ne var ben onu çözemedim.Ayrıca inanılmaz derece de yaşına göre olgun ve sakin yapısıyla dikkat çekti bu gün yine.

Bence bu gün mükemmel oynadı kendisinden yapması istenilen ne var ben onu çözemedim.Ayrıca inanılmaz derece de yaşına göre olgun ve sakin yapısıyla dikkat çekti bu gün yine.

Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamaz buradaki bazı arkadaşlara o yüzden fazla sallamamak lazım o yorumları.

Metin Tekin: Ömer Toprak da iyi stoper ama Semih'in yeri ayrı çok beğeniyorum.

Alpay Özalan: Milli takımda bizim boşluğumuzu dolduracak 1 numaralı stoper Semih Kaya.

Futbol uleması GSC üyeleri: İşe yaramaz, yabancı kontenjanı olmasa forma şansı bulamaz, altyapıdan gelmese yüzüne bakılmaz vs vs vs.

Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamaz buradaki bazı arkadaşlara o yüzden fazla sallamamak lazım o yorumları.

Metin Tekin: Ömer Toprak da iyi stoper ama Semih'in yeri ayrı çok beğeniyorum.

Alpay Özalan: Milli takımda bizim boşluğumuzu dolduracak 1 numaralı stoper Semih Kaya.

Futbol uleması GSC üyeleri: İşe yaramaz, yabancı kontenjanı olmasa forma şansı bulamaz, altyapıdan gelmese yüzüne bakılmaz vs vs vs.

Haklısın.Diyelim ki yabancı kontenjanı kalksın takım da hala sıkıntı çekeceğimiz tek yer stoper olur.Rekor para sayıp aldığımız chedjou bile yeni yeni kendine geliyor.Bilmiyorum bana fos çıkacak gibi geliyo ama inşallah toparlanır.Çok fazla Yıldız sevici taraftarımız var ama stoper mevkiine Pique'yi , David Luiz'i , Thiago Silva'yı alamayacağımıza göre elimizdeki en önemli cevheri de küstürmeyelim bir zahmet.Zaten yaptığımız transferler 28-29 yaşın altına çok nadir iniyo.Hele de Stoper mevkii için.

Semih' i severim, yüreklidir. Bazen çok kritik müdahaleler de bulunuyor ama eksikleri de bariz... Umarım kendisini yeterli görmeyip fazla çalışır. Ben bi ömür Galatasaray' da izlemeyi isterim

Bu maçta beğendim.

Ama Ujfa ile geçirdiği ilk yıldan sonra çok yavaş ilerleme kaydediyor. Yanında kaliteli bir oyuncu olsa süper bir yetenek ortaya çıkacak ama....

Semih'imin şu Marica hıyarına şansı tutmuyor.Çok ters geldi Semih'e...

O kadar yıldızlara karşı oynadı bu adamı nasıl tutamıyor garip bir durum.

RVP'ye adım attırmamıştı hem milli maçta hem M.United maçında.

Bu adamı tutamıyor bir türlü.Allah'tan hocası mallık yapıp çıkardı da o da 2.yarı rahat bir oyun sergiledi.

Farklı maçı izledik herhalde herkes elestirmis. Adam hatasıza yakın oynadı resmen.

Pek beğenmedim.Ömer zaten kötüydü.Romenlerin forveti olsa 2-3 gol yerdik.

Çok iyi oynadı lan millet beğenmemiş. Başta bir ıskası var. Hele sertliği mükemmeldi. KOÇUM

semihi 10 puan üzerinden değerlendirecek olursak.

teknik:6

hava toplarına hakimiyet:5

top kapma:6

markaj:7

güç:5

hız:6

saldırganlık:8

hızlanma:6

denge:7

soğukkanlılık:8

pozisyon alma:7

dayanıklılık:8

liderlik:5

aşağı yukarı bu değerleri alır.. çok iyi oynadığı maçlarda oluyor ancak her nekadar savunsak da hatalarını görmezden gelsek de geliştirmesi gereken çok özellik var bu net. özellikle güç ve hava toplarında çok eksik. umarım eksiklerini çabucak giderir.

bu çocuğun hakkı verilmiyor kardeşim aldığı ücrete yüzde yüz zam yapılmalı aydın yılmaz çöpüne bile 1 milyon dolar veriyoruz

Haklısın.Diyelim ki yabancı kontenjanı kalksın takım da hala sıkıntı çekeceğimiz tek yer stoper olur.Rekor para sayıp aldığımız chedjou bile yeni yeni kendine geliyor.Bilmiyorum bana fos çıkacak gibi geliyo ama inşallah toparlanır.Çok fazla Yıldız sevici taraftarımız var ama stoper mevkiine Pique'yi , David Luiz'i , Thiago Silva'yı alamayacağımıza göre elimizdeki en önemli cevheri de küstürmeyelim bir zahmet.Zaten yaptığımız transferler 28-29 yaşın altına çok nadir iniyo.Hele de Stoper mevkii için.

Abi fos çıkmaz çıkmasına iyi stoperde, stoperin banko oynaması lazım. CL'de oynatacaksak bu adamı ligde kesmememiz lazım. Zaten takıma alışamadı bide yedek bıraka bıraka iyice ritmini kaybedecek

bu çocuk her geçen geri gidiyor.maç içinde bazen öyle saçma şeyler yapıyor ki hayret ediyorum bir an önce toparlanması lazım

Bu ara baya kötü...

golde ne yapti belli degil, s balci gostere gostere top atiyor ama semih kademeye giremedi. sonra geri donup kimseyi marke etmedi. tita gelip gol atti. danynin kemiklerini sizlatiyor insh real macinda dany-chedjou ikilisini izleme serefine nail oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt