#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Korkmaz kaç yaşından sonra Bülent Korkmaz olmuş o taraftar biliyor mu acaba ?

Bülent Korkmaz hiçbir zaman Semih gibi cılız olmadı..Zaten defans oyuncusunun 21 yaşında süper pozsiyon almasını bekleyen yok geç olgunlaşır fakat Semihin sıkıntısı güç...Güçsüzlükten hava toplarına bile doğru dürüst çıkamıyor...Kopenhag maçında biraz daha toparlanmış gördüm ama onun öncesinde sahada çok zayıf duruyordu..

Semih'in stoperlerde en başta olması gereken özelliği var hiç olmazsa. Hiç riske girmiyo, hemen taca atıyo

tapatalk reyiz

Bülent Korkmaz hiçbir zaman Semih gibi cılız olmadı..Zaten defans oyuncusunun 21 yaşında süper pozsiyon almasını bekleyen yok geç olgunlaşır fakat Semihin sıkıntısı güç...Güçsüzlükten hava toplarına bile doğru dürüst çıkamıyor...Kopenhag maçında biraz daha toparlanmış gördüm ama onun öncesinde sahada çok zayıf duruyordu..

Bülent Korkmaz 22 yaşındayken Semih kadar uluslararası tecrübeye sahip miydi ? Onun kadar iyi stoper miydi ? Ben o yaşlarına yetişemedim ama zannetmiyorum yani.

Bülent Korkmaz 22 yaşındayken Semih kadar uluslararası tecrübeye sahip miydi ? Onun kadar iyi stoper miydi ? Ben o yaşlarına yetişemedim ama zannetmiyorum yani.

İyi kötü kıyaslaması yapmak saçma olur..O dönemki futbolla şimdiki çok farklı.. Bülenti ben 26-27 yaşından sonra sağlıklı bir şekilde izleyebildm öncesini hatırlamam mümkün değil ama Semihe bakınca güç konusunda sanki geriye gidiyor izlenimi verdi.. Bülent her zaman ayağı yere sağlam basan bir stoperdi tıpkı Puyol gibi diğer konular için birşey diyemem çünkü tarzları çok farklı..Ama bana göre iyi bir defans oyuncusunun olmazsa olmazlarından biri güçtür defans adamı zayıf kalırsa ne kadar yetenekli olursa olsun belli bir aşamanın üstüne çıkamaz.. Semihin geçen yıl o çelimsiz görünen Draxler tarafından ezilmesi hala gözümün önünde bu yıl en ufak bir gelişme göremedim..Semih fiziğini geliştirmezse bu yeteneğinin karşılığını alamayacak.

aslinda problem semih'te degil

ondan cok büyük seyler bekleyen taraftarlarda

herkes ondan bir bülent korkmaz olmasini bekliyor ama karakter olarak bu imkansiz

bülent k., lider ve savasciydi, sert oynardi

semih, asker ve sakin bir kisilik saha icerisinde, sert oyuncu degil

o yaşda adamdan kimse liderlik beklemiyor .s.s.s.

Gökhan Zan düzelsin bir daha oynamaz. Bukadar özelliksiz bir stoper daha görmedim ben, mac boyunca bir tane savunma hareketi yok galiba. Hava toplarini yine verdi.

Aşırı acemi, top sürerken ne yapacağına dair en ufak bir fikri yok. Yine en büyük handikaplarından biri oldukça güçsüz olması, pozisyon bilgisi Dany ile yarışır. Tamam, Semih bir çoğumuz için özel ama şu görüntüsüyle 18'e giremez sağlam bir defans rotasyonu olan takımın içerisinde.

Bugüne kadar en büyük şansı, Terim ve Mancini gibi savunma futboluna hakim olan antrenörlerin takımında çalışmasıydı ama yeterince kendini geliştiremediği ortada. Umarım Mancini özel olarak ingilenir de kazanırız, yoksa sonu Emre gibi olacak.

bugün kötü değildi burdaki yorumlara aldanmayalım adı semih değilde michael olsaydı överlerdi eminim

penaltı pozisyonunda içerde yok

2.goldede yok

sabrinin ters kademeye girdiği pozisyondada yok

nerdesin sen be adam

Günden güne daha mı kötüye gidiyor anlamadım gitti. İlk yarıda topla birlikte dribbling yapmaya kalktı, tehlikeli yerde bide topu kaptırdı. 6+0+4'den sonra bizim yerliler maşallah çok iyi serdiler bu sene.

penaltı pozisyonunda içerde yok

2.goldede yok

sabrinin ters kademeye girdiği pozisyondada yok

nerdesin sen be adam

Çok önemli bir tespit ,

maç içinde dalıyormu , umursamıyormu , oyun zekası bu kadarmı kıt ,

hangisi bilmiyorum ama önemli bir mevzu , misal geçen hafta karabükten yediğimiz golü izleyin mantıklı bir açıklaması yok kesinlikle .

Yabancı kuralı yüzünden nasıl olsa yerim garanti kafasında değildir umarım ...

yine bariz bir hatası yok dany gibi. en azından idare ediyor bu aralar formunda değil

Gol pozisyonlarında oraya girmediği için mi bariz hatası yok? Kaç kere ileri çıkıp ne yapacağını bilmediği için topu kaybediyor.

Hava toplarını alamıyor. Pozisyonlarda geride kalıyor, daha ne diyim, maçı iyi izleyen dediklerimi anlar.

Bana göre çok potansiyelli bir oyuncuydu Semih ama o da diğerleri gibi ileri gideceğine daha da geriye gitmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt