#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BhdrpQ4CAAAgHpM.jpg:large

umutun kıskaçlığına güldüm :D :melo:

Semih bariz hatalar yapıyor, gereksiz yere yerini kaybedip ileri çıkmamalı.

Topu sürüp sürüp kaybediyor mesela, yapamayacaksan ya çıkma ileri ya da ne yapacağını bilerek çık.

Semih hızla 10 üzerinden 8'lik bir stopere doğru gidiyor. Potansiyeli de buydu zaten. Bu takımda değişmez olmaya aday ilk isim Semih'tir hem yaşı, hem Galatasaray'lılığı hem de karakteri itibari ile.

Çapraz bağ yırtılmasından gelip bu kadar yükselmek. Taktir edilmesi gereken bir durum. Çok yüksek bir bonservis bedeli gelmediği taktirde satılmasını istemem. Bu arada bazı gazeteler sezon sonu sözleşmesinin biteceğini söylüyordu. 2016 da bitiyor sözleşmesi.

2.yarı Chelsea'nin grdiği pozisyonda Torresi kalçaladı iyi bırakmadı kendini yoksa penaltıydı onun dışında iyiydi.11'e direkt yazılmaması anlamsızdı dün sakatlık hikaye geldi bana

Yav saçmalamayın kafa topu hakimiyeti zayıf onun haricinde hiç bir eksiği yok !! yok topu alıp çıkıyor kaybediyormuş ne saçmalıyorsunuz ya hangi maçları izliyorsunuz siz Servet çetin'le mi karıştırıyorsunuz ? bok atmak için saçma sapan konuşmayın aslanlar gibi çıkıyo oynuyo müthişte oynuyor İlk golde Chedjou'nun hatasını söyleyen yok ?

Aslanimmm benim inglizleri hayran birakmis.

Kocum ya takimda en sevdigim oyunculardan birisi. Insallah uzun yillar bizde kalir.

4 hafta önce burada Semih'e bank asya topcusu diyenler vardı bu forumun seviyesi bu kadar düşük şimdi hepsi över oldu

Yav saçmalamayın kafa topu hakimiyeti zayıf onun haricinde hiç bir eksiği yok !! yok topu alıp çıkıyor kaybediyormuş ne saçmalıyorsunuz ya hangi maçları izliyorsunuz siz Servet çetin'le mi karıştırıyorsunuz ? bok atmak için saçma sapan konuşmayın aslanlar gibi çıkıyo oynuyo müthişte oynuyor İlk golde Chedjou'nun hatasını söyleyen yok ?

Kafa toplarinda da düzelme var aslinda, ama daha yeterli kivama gelmedi.

Kafa toplarinda da düzelme var aslinda, ama daha yeterli kivama gelmedi.

onuda yanındaki Chedjou yapsın :D Chedjou'nunda hamle sorunu var çok adam kaçırıyor.Ujfa ağır topcuydu nerede durması gerektiğini iyi biliyordu öyle oynuyordu hızlı bir adam birebirde Ujfayı geçince eksikliğini Semih kapatıyordu stoperler birbirlerinin eksiklerini kapatmayı bilmeli uyum önemli...

onuda yanındaki Chedjou yapsın :D Chedjou'nunda hamle sorunu var çok adam kaçırıyor.Ujfa ağır topcuydu nerede durması gerektiğini iyi biliyordu öyle oynuyordu hızlı bir adam birebirde Ujfayı geçince eksikliğini Semih kapatıyordu stoperler birbirlerinin eksiklerini kapatmayı bilmeli uyum önemli...

Düsünüyorum da Semih ile Chejdou bu sezon mesela 15 mac üzerinde beraber oynadi mi hic?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt