#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değeri şuan 5 milyonsa örneğin.Kornerden gol atan bi yapısı olsa en az 7-8 olur.

Semih bariz hatalar yapıyor, gereksiz yere yerini kaybedip ileri çıkmamalı.

Topu sürüp sürüp kaybediyor mesela, yapamayacaksan ya çıkma ileri ya da ne yapacağını bilerek çık.

Arda ben daha Semih'in böyle bir hata yaptığını görmedim.Seni yalanlamak için söylemiyorum.Ciddi olarak söylüyorum.

Arda ben daha Semih'in böyle bir hata yaptığını görmedim.Seni yalanlamak için söylemiyorum.Ciddi olarak söylüyorum.

Son maçtan bahsetmiyorum. Sonraki mesajımda söyledim. Beşiktaş maçı ve Antalya'da yediğimiz gole bakmanız yeterli dediklerim için.

Beşiktaş maçında da 2 oyuncumuz varken onlarla topa çıktı Olcay bomboş kaldı daha maçın başında.

yaptığı hatalarla rakip takımları adeta azdırıyor. semihle bu iş yürümez chedjounun yanına gerçek bir lider stoper lazım.

İyi adam ama şu an itibariyle vasat stoper.

Her an hata yapacak gibi duruyor sahada.

Yinede ondan iyisi yok elimizde.Kolay vazgeçilmez.

Boyu çok uzun değil ama hava toplarında iyi mamafih hiç kafa golünü hatırlamıyorum hatta attığı tek gol 2011-2012 sezonunda 2-0 'da çevirdiğimiz bir deplasmandı.

Hava toplarında hiçte iyi değil, bu konuda vasata ulaşabilmesi için bile aşama kaydetmesi lazım; o derece yani...Çıktığı hava topuna bilinçli dokunarak pasa çevirme konusunda Koray şimdiden Semih ten daha iyi olacağının sinyallerini verdi bile...

Hava toplarında girişkenliği bir stoper için çok düşük seviyede olduğu gibi, ''Size'' ı da yeterli olmadığı için yüklenip üstünden kafa vuruşu yapan rakibi de engelleyemiyor...Bülent Korkmaz' ın bu konuda 30 undan sonra kendini geliştirmesinin benzerini göstermesi lazım, uzun bir Galatasaray kariyerinin olabilmesi için...

Bir iki hafta önce yazdim arkada calim atma ve cokda fazla rahat olmasi macin icine ediyor semih.

biraksin su ayaklari ve defans oyuncunun görevi neyse onu yapsin.defansda ondan kimze calim beklemiyor.

Umut drogba bile calim atamiyor semihden kimsi bunu beklemiyor.

1962655_10152292054634265_1975441271_n.png

Bu hatayı iyiki bir hazırlık maçında yaptı. Bu ders olmuştur ona. Ligde yapması daha kötü olurdu.

1797482_701835386541826_536188325_n.jpg

BİLGİ | Akhisar Belediye karşılaşması öncesinde oyuncularımızdan Semih Kaya’ya, Kulübümüz tarafından plaket verildi.

Düsünüyorum da Semih ile Chejdou bu sezon mesela 15 mac üzerinde beraber oynadi mi hic?

ligde birebir fazla oynamadı doğrudur ancak idmanlarda sürekli Semih ile birlkte as takımda oynuyor 7 ay oldu geleli ancak benim eleştirim Chedjou'ya teknik bazdaydı.Bir çok kez pozisyon hatası yapıyor adamını çabuk döndürüyor canlı bomba biraz Fener maçında yaptıkları hala gözümün önünde deplasman da ve içeride ki Real Maçları dahada yakına gideyim Oynanan Chelsea maçı tamam hatada ki suç payı %60 Eboue'de ancak Chedjou ciddi anlamda pozisyon hatası yaptı orada topu kovalasa o adam çizgiye inemezdi golü yedirdi ama sonrasında kendini affettirdi çoğu maçta sadece hata yapmakla kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt