#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu aralar iyi değil , ama bence en önemli konu karşı karşıya oynadığı rakibini ilk kez görmüş gibi davranıyor hatalar yapıyor ,

artık bir çok futbolcuyu ezbere bilmesi gerekirken ...

Semih'i severim ama bir stoper bu kadar güçsüz olamaz. Pozisyon alma,sezgi süper.. Hız fena değil ama Hava toplarını ve Fiziğini artık geliştirmeli yoksa hayal ettiği Avrupa'ya gidemez.Diyeceksiniz Arda geliştirdi ancak herkes Simeone gibisini bulamaz.

Ruhu var bizden Biri laflarıyla kendimizi kandırmaya devam edip beyni olmayan semih defansı emanet edelim. Defans arasına atılan tüm paslarda tehlike yemeye devam edeceğiz.çünkü nerde durmasını bilmiyor.hiç mi tecrube edinmedin,rasgele bodoslama dalıyorsun .pardon bizden Biriydi değil mi. Laf etmemem gerek.

Gelecek sezon yeri garanti ancak takıma uyuyor kendisi , tabi ki fiziğini ve hava hakimiyetini geliştirmesi şart.

hücumda sürekli top kaptırıyoruz yiyoruz kontraları her maç defans yalnız kalıyor.semihte buraya kadar takıma ayak uydurmaya başladı.hücum hattını güçlendirdiğimizde ve semihin yanına lider özellikli bir stoper aldığımızda sorunumuz çözülecek.muslera semih napsın.

Fair play ödülünden sonra bir kere bile iyi oynamadı..

Çok sallanıyor her maç kritik hatalar kendine çeki düzen ver Semih..

Yatıp kalkıp Galatasarayda oynadığına şükretmeli.

Sadece Semihde değil senelerdir yapılan transferlerle Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiler.

Öyle çok yazılacak şey varki neyi yazacaksın.Ben bunları yazmaktan bıktım bizi yönetenler bu hataları yapmaktan bıkmadı. Tabiki her transfer sezonu polyanacı ve her alınan oyuncuyu göklere çıkarıp şakşakçılık yapan taraftarda şu duruma gelmemizin başlıca nedeni.

Sezon boyu yedigimiz gollerde gözlerim hep Semih'i aradi. Sag bek deneyeceklerse denesinler. iki sezondur bas bas bagiriyor ben stoper degilim diye. Ne kafa vurabilir, ne pozisyon alabilir, ne rakibe hamle yapar.

Bugün yenilen goller onun eseri.Belki de Koray ile uzun bir aradan sonra ilk ekz beraber oynadı ama ben onun bu formunu takıma ayak uydurduğundan dolayı düşünüyorum...

berbattı bugun o ilk goldeki laubalilik ne öyle... şeşu vuruo muslera kurtarıo şeşu geri gidio topu alıo bi daha vuruo o arada günter midir nedir onla bizim semih bakıyor topa yaa kay at topu kornere biraz oyun icinde olun ya...

Defans önde başlar. Bunu bana 9 yaşındayken futbol oynarken ögrettiler. Öndekilerin bi bok yaptığı yok bizde. Ondan arkadakinker hep göze batıyor. Tabi Semih de öyle ahım şahım top oynamıyor. Kim oynuyor ki zaten bu sezon, belki SADECE Melo.

Tapatalk

Bugün yenilen goller onun eseri.Belki de Koray ile uzun bir aradan sonra ilk ekz beraber oynadı ama ben onun bu formunu takıma ayak uydurduğundan dolayı düşünüyorum...

İlk gol savunmaya çarpıyor, Muslera topu elinden kaçırıyor. İkinci gol de orta saha topu kaybediyor, Koray ofsaytı bozuyor. Ben bir bağlantı kuramadım.

İlk gol savunmaya çarpıyor, Muslera topu elinden kaçırıyor. İkinci gol de orta saha topu kaybediyor, Koray ofsaytı bozuyor. Ben bir bağlantı kuramadım.

2. golden önce geriden oyun kurarken , rakip yarı sahada sağ çizgide veysel ve hajrovic 2si de bomboşken uzun topu taca yolladı taçtan gelen top gol oldu, beyimiz o uzun pası isabetli verebilse belki net pozisyon bulacakken hazırlıksız yakalanıp yedik golü

Çeptalk

Olabilir ama golün geleceği bariz belliydi. İkinci yarı takım iki top çeviremedi, ilerde top tutamadı. Sivas golün provasını çok önceden yapmıştı.

klasik türk futbolcu dokunalmazlığı + alt yapıdan

olduğu için yine laf ettirmiyorlar 100 sene değişmez hiç bir şey bu kafayla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt