#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet olsam her maç semihe karşı oynamak isterdim.

hızlı değil , hava toplarında etkili değil, pozisyon almasını bilmiyor, duran topları karşılamada yetersiz, duran top hücumunda etkisi sıfır, kolay çalım yiyor, bir stopere göre çok yumuşak..tek gözüme çapan + ları.. ayağı düzgün pasları iyi, centilmen(!) birde efendi

Semih şu fair play olayından sonra hızlı bir çöküş yaşıyor anlayamadım birtürlü.

Hiç yanıltmıyor sağolsun, kapasitesi bu kadar...

Semih son haftalarda iyi degil de onu neden bek olarak oynattin saçma tercih.

Bu çocukta en sinir olduğum şey bazen ölümüne taca atıyor yani bir vücut çalımı yap, sağ sola bak kim var diye değil mi ama yok vur gitsin taca , kornere. Semih'in taca attığı 10 pozisyondan 9'unu Avrupa'lı taca atmaz, atan o 1 kişiyi de zaten kimseye bırakmadan biz transfer ediyoruz.

Futbolu bıraktı fair play sonrası. Oncede cok sacmaliyordu ama simdi cekilmez oldu

Fair play ödülünden beri Semih'i arıyoruz ama ulaşamıyoruz..

Gerçekten tanıyamıyorum bu adamı..

Çok sallanıyor dinlendirilmesi şart..

Fair play ödülü jubile olarak sayılsın ve bu sene gönderilsin

Pozisyon almasını bilmeyen,mevkisini bile sürekli kaybeden semih,umarım seni kadroya almayan bir td gelir.yoksa işimiz saç baş yolmaya kaldı

son zamanlarda maçları takip edemiyorum o yüzden bilmiyorum, yorumlara bakınca da çok felaket eleştirildiğini görüyorum ama sonra diyorum ki bu forum kimleri gömmedi ki. Musleraya Meloya varana kadar her oyuncu itin neticesine sokuldu bizzat bu forumda. İnşallah denildiği kadar kötü değildir.

Ujfalusi varken bütün aciklarini kapatiyordu.. Gecen sezon kismen ve bu sezon ise birkac mac disinda vasat hatta vasat alti performans segiledi.. Lider bir partnerle oynamadikca takim ideal savunma kurgusunu bulamadi ve bulamazda.. Gelecek sezon icin Koray'la falan beraber oynatmak gibi bir gaflette bulunmamali teknik heyet.. Gerci bu Mancini kalirsa dener mi dener bunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt