#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semihin sag bekte denenmesini geçen sezondan beri istiyordum. Stoper olmaz, ama belki iyi bir sag bek olur.

semih'ten zabaleta olur mu diye bir konunun acilmasini talep ediyorum.

Semih'i bir maç daha bek yaparsa çok fena şeyler olmayacağının garantisi yok.

Mancini umarım hatasından döner son maç.

Sag bek olarak görmüyorum, ama en azindan bi stoper icin topu cok iyi kullanabildigi bugün baya belli oldu.

Çok iyi oynadı ama performans harbiden yanıltmasın. Trabzonun bekininde devşirme Aykut olduğunu unutmayalım. Fantaziye gerek yok bu adam stoper.

Yaptığı 2 asist ve ofansif performansı yanıltmasın bence geriye dönüşlerde sıkıntı yaşadığı ve mevkisini kaybettiği aşikar adamlar az becerikli biz az beceriksiz olsak bugün Semih'i bek de oynatılır mı by adam kafayı yemiş diyorduk..

İdare etti. Mancini'nin de uzun vadede Semihi sağ bek olarak düşündüğünü zannetmiyorum ben. Günü kurtardı bence. İyi de kurtardı.

Galatasaraylı olmak demek şeytanın bile aklına gelmeycek fantezileri yaşamak en uyduruk maçta bile hop oturup hop kalkmak demektir.

Mancini bu sene 45 e yakın farklı kadro sürmüş , kombinasyon falan yapsan o kadar çıkmaz.

Denk geldi 2 asist yaptı diye adama sağ bek olur diyenler var.Bu kadar futbol özürlülüğüne katlanamayacağım.Arkaşları bile zorunlu olmadıkça atmak istemiyor.

Bence forum da kaliteyi artırmak için üye alımı ekşi sözlük tarzı olmalı.1-2 hafta denensin baktın saçmalıyor(örn:Mancini kendi takımını kurmalı) üyelik iptal edilmeli.

Adam bir bek gibi bindirdi sürekli ve 2 asistle süsledi; kısaca gerektiginde bekte oynayacak bir stoperimiz var..

Allah askına semıhten bek olur dıyen arkadaslar neye gore hangı futbol bılgısıne dayanarak bunu soyluyorlar merak edıyorum...bi macta 2 asıst yaptı dıye bı adamı kral ılan etmenın anlamı yok ki...servet bızdeyken beraberlık yenılgı durumlarında son dakıkalarda forvet oynuyordu denızlı macında gol attırmıstı forvet oynar mı dıyecegız yanı adama sımdı? eses macında da cok kotuydu hatrlarsanız semıh...

adam 2 asist yaptı diye bek yaptınız es es maçında otobana cevirdiği kanat busefer bizim kanadımızdı semih bir bek için oldukça sert beli dönmüyor adamı yakalayamıyor ayrıca ver kaç yapıcak kadarda teknik degil 1 2 kez başarılı olmuştur bunda oda o anlıktır cocuga yazık etmeyin yanına ujfa gibi zeki bir stoper alın ve izleyin gelişimini

semih in bu sene milli takımda ve galatasaray da kötü gözükmesinin sebebi takım ve yanındaki oyunculardır

Fizik olarak güçlenirse zaman zaman sağ bek olarak görev yapabileceğini de gösterdi. Öyle 2 asist yaptı, ne var bunda deyip geçmeyin. Demek ki adamın ayağı düzgün. Nereye atacağını biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt