#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Semih'in yaptığı asistler sıradan ama biz alışık değiliz

Fizik olarak güçlenirse zaman zaman sağ bek olarak görev yapabileceğini de gösterdi. Öyle 2 asist yaptı, ne var bunda deyip geçmeyin. Demek ki adamın ayağı düzgün. Nereye atacağını biliyor.[/QUOTE]

hocam daha neler?

mağdem ayağı iyi , defanstan top çıkartırken 5 metre yanındaki adama niye pas veremiyor 2 senedir?

dün yaptığı asistler evet güzeldi ama %100 şansa yapılmıştır bana göre.

ayrıca her 2 pozisyonda topu oraya kadar servis yapan Yekta'yı da unutmamak gerekir.

Fiziki güçlensin gelsin mevkisinde yani stoper olarak oynasın oynayabiliyorsa...

Dün iyiydi ancak semih sağ bek olmaz arkadaş zorlamaya gerek yok, şu adamın yeri ile oynama artık mancini.

Sezonun en iyi macını cıkardı. Stoperde cok hata ediyor. Sağ beke yakıstı gibi, cünkü top sürmeyi ve adam eksiltmeyi seven bir oyuncu..

Semih'in en büyük artısı topla ilişkisi iyi. Stoper için fiziğini geliştirmeli.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ya olur ya da olmaz

gsaray bu riske girecek durumda değil

üst düzey bir sağ bek istiyoruz o kadar

Semih'i sağ bek oynatarak top hakimiyetini geliştirilebilir pas alışverişlerinde zayıf olduğu için daha risksiz bir bölge olan sağ bekte oynatıp top sürmeyi ve paslarını geliştirerek defansın ortasında dahada etkili olucağını düşünüyorum tabiki kalıcı bir sağ bek olmaz.

Dün 2 asist yaptı ama yine de sağ bekte Semih i denemek bence risk çünkü dünkü maçta karşısında Aykut Demir vardı ve oda stoperden bozmaydı.Dünkü maç bence ölçü olmamalı.Mesela Eses maçında sıkıntı yaşamıştı.

B_effe86f0e81dc01cc75e919f1bbcc961.jpg

Sağ bek olarak devam etmesi daha mantıklı topla ilişkisi ve ileri çıkışları gayet iyi, stoper için fiziği yetersiz ve çok hata yapıyor.

Seneye hücumda kafa vurmayı öğrendiğin bir yıl diliyorum. Bir stoper 3 yıldır duran topta adam akıllı tehlike yaratamaz mı arkadaş.

Kafa vuramamasını geçtim, acayip büyütüldü.. Yoklukta Pique etkisi yapıyor CL de batırdı bizi.. Danny olmasa FT li sezonlarda CL de delik deşik ederlerdi bizi net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt