#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'i sag beke koyalim

Bence gayet verimli oynadi orada

Chedjou-koray stoper olur eger yabanci stoper alamiyorsak

B_570403c631f10b6b6ee75b58b0bc26fc.jpg

yazın boş durmamış çalışmış.

herkes göbekli gelmiş o kaslı.

Amaning RTE görmesin o dövmeleri.

omuz yapmış kol yapmış

böyle devam semih.cok hataların oluyor ama 1-2 gömlek kapasiteni artırırsan sorun olacağını sanmıyorum.çok başarılı olmanı istiyorum be semih neden bilmiyorum ama.

BsnDpjiCUAAa6CB.jpg

Bu sezonki kötü performansında tek gözündeki görme kaybıda etkiliydi.Ameliyat oldu kurtuldu ondanda inş daha iyi olur bu sezon

Taptap

omuz yapmış kol yapmış

böyle devam semih.cok hataların oluyor ama 1-2 gömlek kapasiteni artırırsan sorun olacağını sanmıyorum.çok başarılı olmanı istiyorum be semih neden bilmiyorum ama.

BsnDpjiCUAAa6CB.jpg

Başarılı olmasını istemeyen var mı ki ?

Geçen sene ben Semih'e ezik dediğim için ceza yedim , ama bu onun insanlığına adamlığına değildi , rakip karşısındaki tutumunaydı ,

umarım bu sene ile beraber hem fiziki hemde mental açıdan rakibini ezebilen bir Semih izleriz .

videoyu izleyin zaten anlarsınız cok belli 2-3 ayda baya bi hacimleşmiş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CqrMwH7lQrQ[/media]

Geçen yıl tek gözü %50 görmüş. Şoka girdim, üzüldüm. Bu yılda henüz %70imiş

tapa

belden sakatlanmış antrenmanda hamit abisinin yolundan gıdıyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DYs09jUGLvc[/media]

fiziği stoper için yetersiz, futbol aklı ve yer tutma diye bir kavramdada devamlı geri giden , el bombası gibi devamlı hata yapan bir genç semih daha ....

fizigini her sene gelistiriyo umarim futbolundada bi gelisme gosterir bu sene artik

semihe baya acıyorum çocuk 15 yaşından beri sürekli şanssızlık yaşıyor bu yüzden artık semihi hiç eleştirmeyeceğim evet çok eksiği var ama neredeyse her yıl ağır sakatlıklar yaşadı çoğu futbolcu ordan sonra toparlanamaz ama semih nerelerden geldi hele bizim yıllardır patlama beklediğimiz oyuncular hala yerinde sayıyorsa semihi tebrik etmek lazım

Kafa hakimiyeti cok zayif. Bir stoper senede en az 3-5 gol kafayla gol atmasi lazim. Gecen sezon duran Toptan cok gol yedik, boyuda kücük 1.83 bir stoper icin. Sag bekte daha basarili olabilir sanki.

Bu çocuk olmasa ne yapardık bilmiyorum bu yabancı sınırı varken. Hala beğenmeyenler şaşırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt