#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle milyon dolarları götürüp aldığı paranın hakkını veremeyene -zaten topçuluk o kadar para etmez- acımayın işte biraz bilinçli olun fenev taraftarı gibi her şeye eyvallah demeyin.

böyle rezil bir performanstan sonra twittera girmek nedir ya, bu resmen umursamazlık. o twite cevap yazması da tam türk futbolcusu hareketi, kafanızı şark kurnazlığı yerine futbola verin artık.

Anlamadığım bu adama1.5 milyon para veriyoruz..diyelim ki son senesine kadar sözleşme yapmadık kim verir ona bu parayı..

Biletini kestimm git bu takimdann neden 4 gol yedik sorgula bence

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1006334_a066522473202d36cc51409608540039.jpg

Tepki gösterirsin de bu nedir ağa?

beyler yabancı sınırı kalkmadan daha biz çok sıkıntı çekeriz buraya çok mesaj yazarız adamlar rahatlar nasılsa alternatifimiz yok bize mecburlar diyorlar taraftarı sallamıyorlar o yüzden yerli futbolcu kaprislerini daha çok çekeriz biz çok ;(

Arkasında dursa gol olmayacak belki faul bile alacağı pozisyonda gol oldu ,
geçen seneden beridir anlatamadık , bakalım bu kaç sene klüp çocuğu etiketiyle kalacak ,
geçen sene kendisine ezik dediğim için ceza almıştım halbuki bu tamamen oyununa dönük bir eleştiri idi , ve hala daha aynı noktadayım ben bunun kadar rakibi höt dedimi tırsan EZİK bir stoper hatta furbolcu görmedim !

Aydın 1 gol attı Konya'da,camianın çocuğu diye diye 8-9 senedir bu takımda.Sabri de hakeza öyle,11 senedir bu takımda.

Galatasaray'ın evladı :D
Bu amatör kafaların artık değişmesi lazım. Yani adam kötü de oynasa sahip çıkılıyor. Biz küçük takım değiliz ama yönetilme şeklimiz küçük takım kafasına göre. Abdurrahim Albayrak'ın gelmesi bile başlı başına amatörlük belirtisi.
Profesyonel yöneticiler gelecek, reklamcılar gidecek. Ben bu yaşıma geldim hep aynı tip adamlar, hep aynı suratlar.

Kardeşim kötü olanı göndereceksin. Israr etmeyeceksin. Eğer alttan kaliteli adam gelmiyorsa bunun sorumlusu ne türk futbolu ne de takıma alınan adamlar. Avrupalı zihniyeti ile oryantal Türk zihniyeti arasındaki en büyük fark bu. Avrupa'da alttan gelen adamlara verilen paralara bir bakın, bizdekilere ödenen paralara bir bakın. Semih'in aldığı parayla Dortmund defansının aldığı paraları karşılaştırın. En az iki katı para kazanıyordur. İşte en büyük sorun bu. Adam yurtdışına gitmiyor. Zaten alacağı en yüksek parayı alıyor. Kendilerini geliştirmesine ve azmetmelerine gerek yok. Çıkan para taraftarın cebinden çıkıyor.

yıllardır diyorum 1.82 boyuyla,zayıf fiziği ile bu kardeşimizden stoper olmaz, devamlı hata yapıyor,yetersiz kalıyor..

Mancini iyi çözmüştü bunu semih en fazla sağbek olur

Kendisini geçmişte savunuyordum ama artık yeter.Bir stoper her ikili mücadelede yerlerde sürünür mü?Bir stoper kafa topuna çıktı diye yere düşer mi(Mesela 2.gol)?Bir stoper bu kadar güçsüz olabilir mi?Kendisini geliştirmeyi bıraktım adam gittikçe gerilemeye başlamış.Kesinlikle UCL standartlarında bir futbolcu değil ancak TSL de idare eder.Yabancı sınırı olmasaydı ilk 11 e giremezdi bu arkadaş.Ayrıca bu evladımız muhabbeti iyice baydı.Sırf şu evladımız o bizim nankörlük yapmayın edebiyatından dolayı Selçuk,Burak,Sabri ve Aydın gibiler klube musallat oldu.

Mancini iyi çözmüştü bunu semih en fazla sağbek olur
Aynen. Bir süre sağ beke çekilmesi lazım. Orada da olmuyorsa kulübe.

Umut
Olcan Sneijder Bruma
Chedjou Melo
Telles Balta Koray Semih
Sinan​

Ligde denesin şu kadroyu. Zaten battık batacağımız kadar.

dün cok hata yapti tamam da cok iyi oynadigi maclarda var istikrarli cekilde.
1 macla cocugu resmen bitiriyorsunuz ki o twitterde yazan o sözde kendisini insan zaneden yaratiki ciddiye bile almamak gerekir.
ne cevap veriyorsa o hayvana semih. gereksiz.

Twitter'daki bir gerizekalı yüzünden Semih'in içler acısı halini görmezden gelmeyelim.

dün cok hata yapti tamam da cok iyi oynadigi maclarda var istikrarli cekilde.
1 macla cocugu resmen bitiriyorsunuz ki o twitterde yazan o sözde kendisini insan zaneden yaratiki ciddiye bile almamak gerekir.
ne cevap veriyorsa o hayvana semih. gereksiz.

Hocam bu 1 maçlık bir durum değil...Semih ilk oynadığından beri 3 yıldır bu hataları yapıyor,özellikle geçen seneden itibaren çok artırdı bu hatalarını ve hiçbir gelişme yok...Her şeyden evvel bir stoper bu kadar kuvvetsiz olmaz...

Süper ligde 4.senesi , 3.kez CL tecrübesi yaşıyor...Böyle bir oyuncu 1 kere hata yapar,bu seviyede hadi 2.olsun...

Semih dün 5 kere hata yaptı,birini Şedcu kurtardı zaten...Olmaz yani bu yeni bir şey değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt