#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu 1 maçlık bir durum değil...Semih ilk oynadığından beri 3 yıldır bu hataları yapıyor,özellikle geçen seneden itibaren çok artırdı bu hatalarını ve hiçbir gelişme yok...Her şeyden evvel bir stoper bu kadar kuvvetsiz olmaz...

Süper ligde 4.senesi , 3.kez CL tecrübesi yaşıyor...Böyle bir oyuncu 1 kere hata yapar,bu seviyede hadi 2.olsun...

Semih dün 5 kere hata yaptı,birini Şedcu kurtardı zaten...Olmaz yani bu yeni bir şey değil...

sorun semihde mi acaba sadece sormak gerekir. yoksa onun yanina alinan chedjouda mi ?! chedjou bir urfi veya popescu tarzinda lider ve ayni zamanda ögretici lider degil sonucda ki semih bu tür birisi ile ancak gelise bilir diye düsünüyorum.
hava toplarini ama kendisi calisarak gelistirmesi gerekir veya gerekirdi cokdan. güc konusunda bence okadar gücsüz degil. cok iyi degil o konuda ama okadarda yetersiz de degil. ikili mücadelerde okadar cok siritmiyor.
hava topu demisken. sokratisin golü mesela. o topu ortaya atmasi kafasi ile tam facia kesinlikle. ölmüs posisyonu canlandirdi resmen. asist yapti semih .
orda bende baya sövdüm semihe yalan yok

sorun semihde mi acaba sadece sormak gerekir. yoksa onun yanina alinan chedjouda mi ?! chedjou bir urfi veya popescu tarzinda lider ve ayni zamanda ögretici lider degil sonucda ki semih bu tür birisi ile ancak gelise bilir diye düsünüyorum.
hava toplarini ama kendisi calisarak gelistirmesi gerekir veya gerekirdi cokdan. güc konusunda bence okadar gücsüz degil. cok iyi degil o konuda ama okadarda yetersiz de degil. ikili mücadelerde okadar cok siritmiyor.
hava topu demisken. sokratisin golü mesela. o topu ortaya atmasi kafasi ile tam facia kesinlikle. ölmüs posisyonu canlandirdi resmen. asist yapti semih .
orda bende baya sövdüm semihe yalan yok

Hocam valla suç Semih'te ya...Gerçekten...Yani bir stoper ikilisi uyumsuz olur anlarım,ama Semih'in yaptığı hatalar tamamen bireysel,Şedcu ile alakası yok...

1.golde uyudu diyelim,kabul edebilirim böyle hatayı...
2.golde müsait pozisyonda uzaklaştıramadı hadi yine oldu diyelim,çok yapıyor bunları.
4.golde kendi kalesine attığı gol de kabul edilebilir,kalesine gol atan ilk adam değil olur bunlar futbolda...

Ama İmmobile'yi kaçırdığı ve Şedcu'nun çıkardığı bir pozisyon var ki beni çılgına dönderen,tabiri caizse Semih'in üzerini çizmeme sebep olan o pozisyon oldu...Amatör küme topçusu o hatayı yapmazdı çok çok kötüydü gerçekten...

Chedjouyu da bozuyor kazma herif. Bir git sen de Semih.

Hocam valla suç Semih'te ya...Gerçekten...Yani bir stoper ikilisi uyumsuz olur anlarım,ama Semih'in yaptığı hatalar tamamen bireysel,Şedcu ile alakası yok...

1.golde uyudu diyelim,kabul edebilirim böyle hatayı...
2.golde müsait pozisyonda uzaklaştıramadı hadi yine oldu diyelim,çok yapıyor bunları.
4.golde kendi kalesine attığı gol de kabul edilebilir,kalesine gol atan ilk adam değil olur bunlar futbolda...

Ama İmmobile'yi kaçırdığı ve Şedcu'nun çıkardığı bir pozisyon var ki beni çılgına dönderen,tabiri caizse Semih'in üzerini çizmeme sebep olan o pozisyon oldu...Amatör küme topçusu o hatayı yapmazdı çok çok kötüydü gerçekten...

dün semih baya kötüydü evet maalesef. savunamam onu dünkü maci sadece alirsak.
bilmiyorum artik. Kadromuzda yerli olarak en iyi stoperimiz halen... zan ve saire demeyin. o adam yasiyormu onu bile bilmiyorum.

dün cok hata yapti tamam da cok iyi oynadigi maclarda var istikrarli cekilde.
1 macla cocugu resmen bitiriyorsunuz ki o twitterde yazan o sözde kendisini insan zaneden yaratiki ciddiye bile almamak gerekir.
ne cevap veriyorsa o hayvana semih. gereksiz.
git işine birader insanları tahrik etme ne istikrarı dalgamı geçiyorsun ? 1 maçmış ne 1 maçı kaç 1 maç bu 1 maçcılarada uyuz oluyorum ha

git işine birader insanları tahrik etme ne istikrarı dalgamı geçiyorsun ? 1 maçmış ne 1 maçı kaç 1 maç bu 1 maçcılarada uyuz oluyorum ha

dünkü macda gibi hatalar sincirleme ile yaptigi baska mac varmiydi son 3-4 yilda ?!
Bu cocugun oldugu savunma hatin ile lig tarihinin en az gol yigen sezonunlarindan yasadin sen. al sana istikrar. 16 mac gol yemedin bir sezonda . o zaman sen mi vardin savunmada ?!

dünkü macda gibi hatalar sincirleme ile yaptigi baska mac varmiydi son 3-4 yilda ?!
Bu cocugun oldugu savunma hatin ile lig tarihinin en az gol yigen sezonunlarindan yasadin sen. al sana istikrar. 16 mac gol yemedin bir sezonda . o zaman sen mi vardin savunmada ?!

Sen dalgamı geçiyorsun ? bu nasıl bir futbol izleyicisidir bu nasıl futbol mantığıdır şampiyonlar liginde semihin hatasının olmadığı maçmı var ? adamın vizyonuna bak ! O ZAMAN KARABÜKSPOR dünyanın en iyi stoperlerine sahip !

Sen dalgamı geçiyorsun ? bu nasıl bir futbol izleyicisidir bu nasıl futbol mantığıdır şampiyonlar liginde semihin hatasının olmadığı maçmı var ? adamın vizyonuna bak ! O ZAMAN KARABÜKSPOR dünyanın en iyi stoperlerine sahip !

karabükün az gol yemesini stoperden ziyade takim savunmasindan kaynaklandigini bilmeyecek kadar az futbol izleyicizi degilim Allah sükür.
Sampionlar liginde her macda hatasimi oldu semihin ?!
yani ... eee yaklasik 20 macin hepsinde hatali oynadi semih diyorsun... hm ok. visyon ile ne alakasi varsa bide.

Haksızlık ediliyor haksızlık. O beddua eden şerefsize diyecek çok şey var aslında ama kurallar müsade etmiyor.

o kendi kalesine attigi gole bir bakin paftan gelipte ilk sampiyonlar ligi macina cikmis acemi oyuncular gibi eli ayagina dolasiyo ve bu adam 4 senedir lig milli takim sl oynuyo ileri gitcene geriliyo kimse bana hikaye anlatipta yanindaki partneri filan demesin bir adam 4 senede tecrube kazanamiyosa yanina ramos pepe eskilerden cannavaroyu da koysan bir halt olmaz

her maçta hata yapmaya o kadar müsaitki,tamam canla başla mücadele ediyor ama işte başka bişeyler daha lazım sadece mücadele yetmiyor bazen,amatörce hareketleri hala üzerinden atamadı

semih henüz 23 yasinda oldugunu unutmyalim. ramos bilmem neler ilede gelmeyin simdi. onlarin alt yapi egitimi ve oynadiklari seviyeler cok farkli.
ayrica semih evet onlarin seviyesinde olmadigini hepimizde biliyoruz. Türkiye liginde sanki ramoslar seviyesinde stoper var yerli veya yabanci.
Stoper icin ve Türkiye standartlarina göre cok üst seviyede semih yerli olarak. sahip cikmak gerekir . Bizim Türk oyuncular genelikle zaten gecde olgunlasiyor oyun olarak. ya sileceksin yada sahip cikacaksin hatalari veya sevaplari ile. sonra alt yapidan nyie oyuncu cikmiyor diye aglamayacaksin orda burda. Kolay yetismiyor bu tür oyuncular hele ki Türkiyede hic yetismiyor hemen hemen.

semih henüz 23 yasinda oldugunu unutmyalim. ramos bilmem neler ilede gelmeyin simdi. onlarin alt yapi egitimi ve oynadiklari seviyeler cok farkli.
ayrica semih evet onlarin seviyesinde olmadigini hepimizde biliyoruz. Türkiye liginde sanki ramoslar seviyesinde stoper var yerli veya yabanci.
Stoper icin ve Türkiye standartlarina göre cok üst seviyede semih yerli olarak. sahip cikmak gerekir . Bizim Türk oyuncular genelikle zaten gecde olgunlasiyor oyun olarak. ya sileceksin yada sahip cikacaksin hatalari veya sevaplari ile. sonra alt yapidan nyie oyuncu cikmiyor diye aglamayacaksin orda burda. Kolay yetismiyor bu tür oyuncular hele ki Türkiyede hic yetismiyor hemen hemen.

Hocam olaya neden salt yaş olarak bakıyorsun ? Bu adam 4 yıllık süper lig ve 3 yıllık CL tecrübesi var...

Terim-Mancini-Prandelli gibi teknik adamlarla çalışmış bir oyuncu...Genç değil tecrübesiz hiç değil...Olmuyor işte , herkes Arda Arda diye ağlıyor ama Arda burada kalsaydı yine kıçını kaldırmayan Arda olacaktı...

Piyasası var.Kendisi için İtalya-İspanya gayet uygun...Hızlı bir oyuncu orada kendini geliştirirse iyi bir stoper olur ama burada olmayacak artık bunu anlamak lazım...

Artık Semih yerine Koray'a sabır gösteririm ben...Neden 20 yaşında üstelik her anlamda yetenekli olan bir adama sabır gösterilmesi gerekiyor bundan sonra...

Madrid hala istiyorsa satılmalı.Gelen parayla Prandelli kovulur ve tazminatı ödenir.Cidden para yok demek ki su capsızın tazminatı ödemeyi göze alamıyorlar.

Koray'ı ardarda 5 maç oynat bundan kat kat faydalı olur...Ama dün bizim cahil taraftarlar ayıp etmiş çocuğa kömür kaçınca keşke kör olsaydın falan cidden biz eleştirmeyi de bilmiyoruz..

Hocam olaya neden salt yaş olarak bakıyorsun ? Bu adam 4 yıllık süper lig ve 3 yıllık CL tecrübesi var...

Terim-Mancini-Prandelli gibi teknik adamlarla çalışmış bir oyuncu...Genç değil tecrübesiz hiç değil...Olmuyor işte , herkes Arda Arda diye ağlıyor ama Arda burada kalsaydı yine kıçını kaldırmayan Arda olacaktı...

Piyasası var.Kendisi için İtalya-İspanya gayet uygun...Hızlı bir oyuncu orada kendini geliştirirse iyi bir stoper olur ama burada olmayacak artık bunu anlamak lazım...

Artık Semih yerine Koray'a sabır gösteririm ben...Neden 20 yaşında üstelik her anlamda yetenekli olan bir adama sabır gösterilmesi gerekiyor bundan sonra...

semihi begenmeyen korayi hic begenmez deyip konu hakinda fazla bir sey yazmak istemiyorum. koray semihin sag tirnak seviyesinde degil ve türkiyede gelismez dedigin oyuncular icin koray icin olurmu diyorsun ?!
Bilmiyorum artik. korayida gördük sonucda son oynadigi macda. Korayi asar bu taraftar. sabredemez olusu varsa bile. koray en az 1-2 sene istikrarli oynamasi gerekir.

Gökhan Gönül ve Semih iyi çocuk ayağına yatıp taraftarları kandırabilen ender kişilikler saygı duymak gerek

semihi begenmeyen korayi hic begenmez deyip konu hakinda fazla bir sey yazmak istemiyorum. koray semihin sag tirnak seviyesinde degil ve türkiyede gelismez dedigin oyuncular icin koray icin olurmu diyorsun ?!
Bilmiyorum artik. korayida gördük sonucda son oynadigi macda. Korayi asar bu taraftar. sabredemez olusu varsa bile. koray en az 1-2 sene istikrarli oynamasi gerekir.

Sıçrama arttırmak için programlar var internette valla Twitter'ım falan olsa Semih'e göndereceğim hayır bilmiyorsa yardım edelim yazıktır. Tamam altyapı eğitimi vs. konusunda sana katılıyorum bende ama sıçrama, fizik gücü bunlar geliştirilebilir şeyler en azından insanın elinde olan. Semih'in ben 3 senedir kornerde 1 kafa topuna vurduğunu görmedim bırak gol atmayı vursa yeter yani. Karşısında güçlü 1 forvet olunca savunmada da alamıyor çoğunu. Fiziği de aynı hala çok zayıf. Bugün Semih'le hatta Chedjou'da ilk topları alamadıkları için rakiplerin atakları daha da olgunlaşıp pozisyona dönüşüyor. Chedjou çok daha az tabi de. Ayrıca daha agresif olması gerek Semih'in yapısı böyle değil tamam ama adamı daha ısırması gerek bu şart. Bu kadar yumuşaklıkla stoper olunmaz. Atletico haberleri falan komedi kusura bakmayın menajeri iyi çalışıyor demek ki adamların en büyük silahlarından biri stoperlerinin yan toplardan attığı goller zaten. Koray'ın da beklenen seviyede olduğunu sanmıyorum hiç bi umut ışığı olsa oynatılırdı bence. Bende gördüğüm kadarıyla çok bişey beklemiyorum.

10 milyon euro veren olmaz, he olursa, satmazsak buyuk aptallik etmis oluruz, kimse cunku okadar parayi bir Turk stoperine vermez hele vasat bir stopere hic vermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt