- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Bunun boylada ilgisi yok. Siçrama ve zamanlamasi berbat. Godin'in bildigim boyu 1.83 ama müthiş bir hava hakimiyeti var. Bunun üstüne Semih çelimsiz ve durmadan yerlerde. Fizigini geliştirsin önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seviyoruz Semih'i.
2 sene üst üste şampiyon olduğumuz sezonda büyük katkıları oldu bunu kimse inkar edemez ama performans olarak sürekli geriye gidiyor.
Yabancı sınırı kalkarsa daha fazla oynayamaz.
Potansiyel var,piyasası var gitsin Avrupaya kendini geliştirmeye baksın.
''Atletico, İnter, Juve, Manu sırada bekliyor'' di mi ama?!...
''Atletico, İnter, Juve, Manu sırada bekliyor'' di mi ama?!...
O yorumdan onu nasıl çıkardın ki ?
Geçtiğimiz aylarda tüm o kulüplerin Semih için ne denli istekli olduğuna dair ortaya atılan menajer palavralarından haberin yok herhalde...Gündemi az çok bilen herkes 'Piyasası var' sözünden bunu anlar...
O kulüplerin Semih le filan işi olmaz, bonservisi elinde olduğu halde Caner bile ciddi bir teklif alamadı, adamların bizim lige ve futbolculara bakış açısı belli...Semih bugün serbest kalsa hiçbir Avrupa kulübü 1 milyon vermez...
Avrupa forumlarında ciddi Semih konuları vardı ben buna dayanarak söyledim.
Mancini Döneminde Semih Kaya,Sneijder çok güzel oynuyorlardı Sorunun Hocadan kaynaklanndğını düşünüyorum Mancini döneminde bu kadar kötü değildi en azından.Prandelliye bir şey bulamıyorum defolduğu gün bayram edeceğiz.Şikecilere Dalga konusu ettirdi bize.