#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun boylada ilgisi yok. Siçrama ve zamanlamasi berbat. Godin'in bildigim boyu 1.83 ama müthiş bir hava hakimiyeti var. Bunun üstüne Semih çelimsiz ve durmadan yerlerde. Fizigini geliştirsin önce.

Seviyoruz Semih'i.

2 sene üst üste şampiyon olduğumuz sezonda büyük katkıları oldu bunu kimse inkar edemez ama performans olarak sürekli geriye gidiyor.

Yabancı sınırı kalkarsa daha fazla oynayamaz.
Potansiyel var,piyasası var gitsin Avrupaya kendini geliştirmeye baksın.

Seviyoruz Semih'i.

2 sene üst üste şampiyon olduğumuz sezonda büyük katkıları oldu bunu kimse inkar edemez ama performans olarak sürekli geriye gidiyor.

Yabancı sınırı kalkarsa daha fazla oynayamaz.
Potansiyel var,piyasası var gitsin Avrupaya kendini geliştirmeye baksın.

''Atletico, İnter, Juve, Manu sırada bekliyor'' di mi ama?!:D...

O yorumdan onu nasıl çıkardın ki ?

Geçtiğimiz aylarda tüm o kulüplerin Semih için ne denli istekli olduğuna dair ortaya atılan menajer palavralarından haberin yok herhalde...Gündemi az çok bilen herkes 'Piyasası var' sözünden bunu anlar...

O kulüplerin Semih le filan işi olmaz, bonservisi elinde olduğu halde Caner bile ciddi bir teklif alamadı, adamların bizim lige ve futbolculara bakış açısı belli...Semih bugün serbest kalsa hiçbir Avrupa kulübü 1 milyon vermez...

Geçtiğimiz aylarda tüm o kulüplerin Semih için ne denli istekli olduğuna dair ortaya atılan menajer palavralarından haberin yok herhalde...Gündemi az çok bilen herkes 'Piyasası var' sözünden bunu anlar...

O kulüplerin Semih le filan işi olmaz, bonservisi elinde olduğu halde Caner bile ciddi bir teklif alamadı, adamların bizim lige ve futbolculara bakış açısı belli...Semih bugün serbest kalsa hiçbir Avrupa kulübü 1 milyon vermez...

Avrupa forumlarında ciddi Semih konuları vardı ben buna dayanarak söyledim.

Mancini Döneminde Semih Kaya,Sneijder çok güzel oynuyorlardı Sorunun Hocadan kaynaklanndğını düşünüyorum Mancini döneminde bu kadar kötü değildi en azından.Prandelliye bir şey bulamıyorum defolduğu gün bayram edeceğiz.Şikecilere Dalga konusu ettirdi bize.

Avrupa forumlarında ciddi Semih konuları vardı ben buna dayanarak söyledim.

Menajerler, oyuncularına piyasa yapmak için ortaya iddialı bir söylenti (yem) atar, ilk düşen taraftarlar olur, sonra oyuncunun kalibresine göre yavaş yavaş hedef kulüpler bazında konuşulmaya başlanır; gerçek amaç çoğu defa ilk telaffuz edilen kulüpler değildir zaten, hatta en çokta oyuncunun halihazırdaki kulübüne karşı koz olarak kullanılır, ne koparsa kar hesabı...Dünyanın her yerinde böyledir...

Semih ilk oynamaya basladiginda iyidi yasina göre. Ama o günden beri geriliyor. Emre, Aydin, hatta Sabri büyük umutlarla altyapidan çiktilar ama bir türlü beklenen siçramayi yapamadilar. Demekki bir seyler degismezse gelecekte çikacak oyuncularda böyle olacak. Altyapidan oyuncu çikmazsa anadoludan çöp toplamaya devam edecekler.

hayırdır beyler, nedir bu Semih düşmanlığı. daha düne kadar herkes memnundu bu oyuncudan. Semih ile ilgili eleştirilerde haklı olabilrsiniz. ama uç noktalarda yaşıyoruz yine. vur denince öldürür bizim millet, şu an o moddayız. Tamam semih kendini geliştiremedi, hatta bu sezon çok kötü ama bir savunmanın önünde oynayan adamlar yetersizse bu savunmayı da etkiler. bunu gözardı etmeyin. melo ve selçuk kötü oynarsa semih son adam artık, kaderiyle başbaşa. kendi oyuncumuzu bu kadar yerden yere vurmak yakışıyor mu bizlere. semih oynamasın selçuk oynamasın sneijder oynamasın, gönderin sıfırdan takım kurun bakalım kaça maloluyo. şu an formda olmayan bir ekip kolay gözden çıkarılabilir. ama gitsin başka kulüpte 6 ay oynasın isteseniz de vermezler size geri. alamazsınız verdiğiniz rakama(örnek arda turan).

ben geçenlerde yazdım buraya, bizim altyapımız antreman sistemimiz yetersiz. bizde profesyonellik yok, üzerine yabancı kısıtlaması olunca oyuncular kendini geliştirmiyorlar. Geçenlerde CR7 nin söylediği bir söz çok hoşuma gitti. kendimle yarışıyorum dedi. hep geliştirmeye çalışıyorum kendimi dedi. adam dünyanın en iyi futbolcusu bence ve hala üzerine bişeyler katmak için uğraşıyor. önemli olan bu davranış biçimini gösterebilmek.
Özetle ben oyuncuların gerek altyapı da gerek a takımda yeterince iyi çalıştırılmadığını düşünüyorum. geçenlerde bruma için yazdım bunu, alman liginde herhangi bir kulübe gitseydi kendini burdakinden çok daha fazla geliştirmişti. ama bizde malesef olmuyor. atla deve değil adamların sistemini metodlarını incelemek. ama yapmıyoruz. tek suçlu semih değil. ülke olarak beceriksiziz...

Az önce Semih ile tanışma fırsatım oldu , fotoğraf çektirdik , sağolsun çok efendi bir insan.
Ama morali çok bozuktu , o da en az bizim kadar üzgün görünüyordu.
Umarım en kısa zamanda iyileşir.

Semih ve chedjou bence çok iyi başlamışlardı sezona , çok gol yememizin sebebinin ben çabuk gol bulup rakibi sindirememizden kaynaklandığını düşünüyorum.

bu kadar rezalet tobcu gormedim ,DERHAL elden cikarilmali yahud A2'ye yollanmalidir i says. gs'de 11 baslamayi cocuk oyuncagi ettiler tbf

Cidden Galatasaray'da canlı izlediğim en kötü stoperlerden biri olabilir.
Kartalspor'dan döndüğünden beri üstüne hiç bir şey koymadı diyebiliriz.

Semih'in yerinde olsam bir dakika daha durmam en geç devre arasında üçe beşe bakmadan giderim. Önünde böyle leş bir orta saha ile hüsran yaşamaya devam eder. Arda gibi gitsin kurtarsın kendini.

Simihin yirindi ilsim...... cilar gelmistir :crushed:

DEFOL GEREKSİZ SEMİŞ K.

Hep ''Kendini geliştiremedi, çalışsın, eksiklerini gidersin'' filan deniyor da ben böyle durumlarda ''Ya çok çalışıyor, elinden geleni yapıyor da ancak bu kadar olabiliyorsa?'' diye düşünürüm...Semih karakter olarak çok takdir edilen bir sporcu, yakından tanıyan herkes övgüyle söz ediyor, hakkında olumsuz tek bir söze rastlamadım. Sezona başlarken de geçen yıla göre güçlenmiş bir görüntüsü vardı, ekstra idman da yapıyor belki...Emre Çolak için söylenenler farklı mesela...

Azimle çalışarak, bütün konsantrasyonunu yaptığı spora vererek, bir sporcu performansını artırır, var olan yeteneklerini daha efektif kullanabilir elbette. Ancak en üst düzey profesyonel spordan bahsediyoruz ve her sporcu fizik-teknik-mental kapasiteleri ölçüsünde bir seviyeye ulaşabilir...Azim ve adanmışlık çok önemlidir evet, ancak onunda bir sınırının olduğunu inkar edemeyiz yani...

Semih den 1.5 ay küçük Alper Potuk' u örnek vereyim...Transferi konuşulurken alınmasını çok istemiştim, orta sahanın birkaç bölgesinde direkt oynayabilecek yerli bir futbolcu kontenjan için de çok iyi olacaktı. Bunu, Alper' i muhteşem bir kariyer yapabilecek kapasitede gördüğümden söylemedim, yerli oyuncu havuzunda dikkat çeken nadir gençlerden biri idi ve bizim kadroda bulunanlardan daha iyi randıman vermesi muhtemeldi, o kadar. Eski-yeni, kulüp-MT hocalarının hepsi ve herkes, nasıl azimli ve karakterli olduğunu anlatıp durur, doğru kabul edelim, fiziksel kapasitesi de gayet iyi...Şimdi Alper çok çalışsa, kendini tamamen futbola adasa, İniesta yı geçtim bir Arda seviyesine ulaşabilir mi?, imkan ihtimal yok, Allah vermemiş o yeteneği...Aynı kıyaslamayı objektif kriterlere dayalı olarak fiziksel performans açısından daha da rahat yapabiliriz...

Azmin sembolü diyebileceğimiz Bülent Korkmaz ın top tekniği, Arda nın hız, Belözoğlu nun mental yönden eksiklikleri gibi sayısız örnek verilebilir...

Birde bu yönüyle bakılmasını öneriyorum, nacizane...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt