- 27 Aralık 2009
- 896
- 51
- 1.298
semih in gerilediğini güçsüzleşip ağırlaştığını görmüyor musunuz istanbul geceleri emre gibi onuda yiyecek bizde hala toparlanmasını bekleyeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem Semih hem Koray pek sağlam durmuyor, devre arası Ugur Demirok'u alalım. Chedjou'yada teklif gelirse satılsın ve yerine Ujfalusi tarzı deneyimli ve tam anlamıyla kesici bir stoper şart. Stoper hattı baslı basına sorun..
Semih potansiyelli oyuncu, ama kendisini bu ortamda gelistiremez.
1 kötü maç oynadiktan sonra adami hemen amatör ilan edenler var.
Birak bir kaç sezon güçlü Avrupa sezonda oynasin, Ceyhun gibiler bile takim bulurken Semih için pek problem olacagini zannetmiyorum.
Bize hazir adam lazim arkada.
Hem Semih hem Koray pek sağlam durmuyor, devre arası Ugur Demirok'u alalım. Chedjou'yada teklif gelirse satılsın ve yerine Ujfalusi tarzı deneyimli ve tam anlamıyla kesici bir stoper şart. Stoper hattı baslı basına sorun..
Insallah Atletico haberleri dogru cikarda soyle 10 milyon euro luk bir kazik atariz onlara. Yoksa zamanla kafamizi duvara vurariz niye satmadik diye.
Ama Atletico nun gercekten istedigini dusunmuyorum..
niye istemesin? arda o takıma sırf kankisi diye 33lük emreyi bile aldırdı. Hoca stoper istemiştir ardada semihi önermiştir hocada beğendiyse alır.
Semih ile aralarinda bir fark var ama. Emre yi ne kadar sevmesek de cok yetenekli ve iyi bir futbolcu.
semih kötü mü? mancini geçen sene en beğendiği türk'e semih demişti. Eksikleri var ama bana göre ömerle beraber en iyi yerli stoper en azından bazıları gibi yatmıyor hep çalışıyor. 24 yaşında olmasına rağmen ciddi tecrübe kazandı bu stoper için önemlidir.