#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih in gerilediğini güçsüzleşip ağırlaştığını görmüyor musunuz istanbul geceleri emre gibi onuda yiyecek bizde hala toparlanmasını bekleyeceğiz

Hem Semih hem Koray pek sağlam durmuyor, devre arası Ugur Demirok'u alalım. Chedjou'yada teklif gelirse satılsın ve yerine Ujfalusi tarzı deneyimli ve tam anlamıyla kesici bir stoper şart. Stoper hattı baslı basına sorun..

Hem Semih hem Koray pek sağlam durmuyor, devre arası Ugur Demirok'u alalım. Chedjou'yada teklif gelirse satılsın ve yerine Ujfalusi tarzı deneyimli ve tam anlamıyla kesici bir stoper şart. Stoper hattı baslı basına sorun..

Elimizdeki yerliler fazlasiyla yeterli. Ugur Demirok gibi bir stopere para harcamaya degmez. Gökhan Zan bile forma sansi bulamazken o adama gerek yok.

Takasta kullanılsın

Hava topu sıfır ayakta kalamıyor ayağı kötü

Böyle stoper olmaz

Semih potansiyelli oyuncu, ama kendisini bu ortamda gelistiremez.

1 kötü maç oynadiktan sonra adami hemen amatör ilan edenler var.

Birak bir kaç sezon güçlü Avrupa sezonda oynasin, Ceyhun gibiler bile takim bulurken Semih için pek problem olacagini zannetmiyorum.

Bize hazir adam lazim arkada.

Semih potansiyelli oyuncu, ama kendisini bu ortamda gelistiremez.

1 kötü maç oynadiktan sonra adami hemen amatör ilan edenler var.

Birak bir kaç sezon güçlü Avrupa sezonda oynasin, Ceyhun gibiler bile takim bulurken Semih için pek problem olacagini zannetmiyorum.

Bize hazir adam lazim arkada.

Semih 1 maçtır kötü oynamıyor , Semih 3 senedir böyle ufak bir ilerleme dahi yok...

Koray gayet sağlam duruyor ve daha da önemlisi geriden oyun kurabiliyor...Ayrıca kademe konusunda da çok dikkatliydi sadece 1 hatası oldu...Semih'in yaptığı kademe hatalarından hiç bahsetmiyorum...

Semih kesinlikle gönderilmeli , bence 7-8 milyon euro edebilecek bir oyuncu umarım satarız da para kazanırız...

Yanlis hamlelere devam mi edelim diyorsun?

Sabri ve Hakan Balta yetersiz diye sag ve sol beklere dünyanin parasi harcandi kardesim

Sol Bek:
Telles 6Meuro
Tarik 4.75Meuro (sag ve sol bek oynayabilecegini düsündükleri icin aldilar)

Sag Bek:
Salih Dursun 2.75Meuro
Veysel Sari 0.7Meuro

Etti 14.2 Milyon euro

Birde bunlarin maaslari, imza paralari ve manager/araci/yiyici paralari var.

Sabri ve Hakan iyi degiller ama yerlerini alinanlar daha da kötü...

Uzun oldu kusura bakma, ama demek istedigim tamam Semih Koray bize SL kazandirmayacaklar ama Ugur Demirok da onlar kadar iyi/kötö... Hic gerek yok böyle bos transferlere artik...

Arkadaş biri sanki GS a pusu kuruyor..

Ne zaman semih kötü oynasa ne zaman değiştirmeyi yedeğe oturtmayı düşünsek basında Transfer haberleri çıkıyor ki aaa bu adam değerli satılmasın diye düşünsünler istiyorlar herhalde...

İnter Manu dan Sonra şimdide Atl. Madrid istiomusda Arda ikna edicekmiş. Ardayı kim ikna edicek peki ?

Insallah Atletico haberleri dogru cikarda soyle 10 milyon euro luk bir kazik atariz onlara. Yoksa zamanla kafamizi duvara vurariz niye satmadik diye.
Ama Atletico nun gercekten istedigini dusunmuyorum..

Insallah Atletico haberleri dogru cikarda soyle 10 milyon euro luk bir kazik atariz onlara. Yoksa zamanla kafamizi duvara vurariz niye satmadik diye.
Ama Atletico nun gercekten istedigini dusunmuyorum..

niye istemesin? arda o takıma sırf kankisi diye 33lük emreyi bile aldırdı. Hoca stoper istemiştir ardada semihi önermiştir hocada beğendiyse alır.

niye istemesin? arda o takıma sırf kankisi diye 33lük emreyi bile aldırdı. Hoca stoper istemiştir ardada semihi önermiştir hocada beğendiyse alır.

Semih ile aralarinda bir fark var ama. Emre yi ne kadar sevmesek de cok yetenekli ve iyi bir futbolcu.

semih iyidir ama artık yedek kalmalı,ihtiyaç olduğunda oynayacak yine zaten

Semih ile aralarinda bir fark var ama. Emre yi ne kadar sevmesek de cok yetenekli ve iyi bir futbolcu.

semih kötü mü? mancini geçen sene en beğendiği türk'e semih demişti. Eksikleri var ama bana göre ömerle beraber en iyi yerli stoper en azından bazıları gibi yatmıyor hep çalışıyor. 24 yaşında olmasına rağmen ciddi tecrübe kazandı bu stoper için önemlidir.

semih daha 23 yaşında ,avrupadan teklif varsa gönderek,kendini geliştirsin.

Son düzenleme:
semih kötü mü? mancini geçen sene en beğendiği türk'e semih demişti. Eksikleri var ama bana göre ömerle beraber en iyi yerli stoper en azından bazıları gibi yatmıyor hep çalışıyor. 24 yaşında olmasına rağmen ciddi tecrübe kazandı bu stoper için önemlidir.

Yerinin garanti oldugunu biliyor ayni Selcuk ve Burak gibi bu takimda meteor falan düsmezse her zaman oynayacaklarini biliyorlar. Biraz yedek oturmalari lazim. Burak ile Selcuk mümkünse bir daha hic oynamasin ama Semih baska. Bence biraz kulübede yer almali. Koray bu formayi bir daha kaptirmaz eger Prandelli onu kesmezse.

Ama bence ne yazik ki kesecek. Trabzona karsi oynuyoruz ve o zeka fiskiran beyni ile Semihi kesmez bir daha.

2 milyon euro üzeri her teklife direk satılmalı.

Bence oldukça potansiyelli bir savunmacı hala.

Ben beğeniyorum Semih'i. hataları yok mu? Elbette var. Ancak 10 maçın 7-8'inde belli bir vasatın üzerinde kalıyor. Avrupa'ya gidebilir ve gittiğinde de kendini çok geliştirecektir.

Semih'in gitmsi hem kendisi hem de bizim için iyi olacaktır.Özellikle Atletico gibi bir takımda savunmasını çok geliştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt