Fatih Gündoğan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2010
- 2.493
- 19
- 1.148
yav dalga mı geçiyorsunuz semih kim avrupa kim, ibrahim kaş v2 olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 milyon euro üzeri her teklife direk satılmalı.
@Ömer Tuğrul Yılmazer ,
sence ne kadar zaman geçmesi gerekir iyi bir savunmacı olması için ?
Takımda needeyse tamamına yakını 11 olmak üzere 3 bütün sezon devirdi üstüne ŞL de bir dolu maça çıktı ,
daha ne gerekiyor gelişmesi için ,
Ben geçen seneden beridir eleştiriyorum ve eleştirimde baz aldığım şeyler teknik taktik hususlar değil ,
Stam'dan Nesta'ya Tiago'dan Ramos'a dünün ve bugünün en iyi savunmacılarının özelliklerini Semih'e yükle şuanki kafa yapısıyla değişen en ufak birşey olmayacaktır ,
Semih'i bu haliyle 2-3 maçtan fazla sabredecek bir takım yok dünyada amatördeki en zayıf takımlarda dahil !
@Ömer Tuğrul Yılmazer ,
sence ne kadar zaman geçmesi gerekir iyi bir savunmacı olması için ?
Takımda needeyse tamamına yakını 11 olmak üzere 3 bütün sezon devirdi üstüne ŞL de bir dolu maça çıktı ,
daha ne gerekiyor gelişmesi için ,
Ben geçen seneden beridir eleştiriyorum ve eleştirimde baz aldığım şeyler teknik taktik hususlar değil ,
Stam'dan Nesta'ya Tiago'dan Ramos'a dünün ve bugünün en iyi savunmacılarının özelliklerini Semih'e yükle şuanki kafa yapısıyla değişen en ufak birşey olmayacaktır ,
Semih'i bu haliyle 2-3 maçtan fazla sabredecek bir takım yok dünyada amatördeki en zayıf takımlarda dahil !
Semih, Polat' lı yönetimden çıktığımızda takımda o kadar kötü futbolcu varken iyi bir oyuncu olarak gözümüze geldi. Aslında iyide oynuyordu. Fakat hiç gelişim göstermedi aksine geriye doğru gitti. Performans düşüklüğü değil aslında Semih' in şu anki durumu.
Bir kere şunu o na birisi anlatmalı. Kendisi eski klasik defans mantığıyla oynuyor. Çakılı defans oynamak, topu oyuna hiç sokamamak ve hemen taca atmak, oyunu ve marke ettiği oyuncudan bir saniye önce düşünememek ve bu anlamda rakipten sonra düşünmek ve pozisyonları kaçırmak, hava toplarındaki yetersizliği. Bu eksiklerini az düzeltse gerçekten vazgeçilmez olur.
Her sene düşen bir performansla oynuyor. Nankörlük etmek istemem Semih' e ama zaman değişiyor, futbol değişiyor ve gelişiyor. Semih kendini ve futbolunu geliştiremiyor, değiştiremiyor.
GT-I9300 Tapatalk