#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bunu atleticoya kaktirmamiza vesile olursa yaptığı bütün saçmalıklari unutup onu güzel anarim.

Semih bu ortamda geliştiremez, Amrabat gibi bir kaç sezon Avrupada oynasin.

Geçmiste dalga geçtigimiz Ceyhun bile gayet iyi takimda oynarken Semih neden bulamaz?

Avrupalılar da bizim gibi salakdı ya semihi alacaklar.

Hemde bahsi geçen takımlara bak Man. UTD , Atletico hatta bir ara Juventus bile geçmişdi...

Hadi soruyorum size scoutsınız semihi izlemek için gönderildiniz ne yazarsınız raporunuza ?

Hangi özelliklerinden bahsedersiniz ki kulübünüz ikna olsun alsın ?

Topu oyuna iyi soktugundan mı ?
Hava toplarında çok iyi oldugundan mı ?
Çok iyi kademe yaptıgından mı ?
Çok kuvvetli olup rakibi döndürmediğinden mi ?

yoksa Bizim evladımız daha genç öğrenir mi diyeceksiniz ?

Arkadaş potansiyel nedir ?
Bir adama bakarsın bir özelliği çok iyidir diğer özelliklerini geliştiririz dersin.
Yada bütün özellikleri vardır etkilidir ama biraz daha tecrübe kazanmalı eğitilmeli dersin..

Bizimkinde hiçbirşey yok.

Diyorum yazın bir tane iyi özelliğini kimsede daha bişi yazdıgını görmedim..

Yanlardan gelen ortaları direk ceza sahasına kafayla indiren defansı amatörde bile oynatmıyorlar ya siz ne diosunuz.

bence yedek kalması en uygunu yada gelicek ilk teklifde satılmalı bırakın avrupayı süper lig kapasitesinde bile bir oyuncu değil.

Semih'in yerinde olsam Genoa, Levante demem anında giderim.

İyi bir savunmacı olaağına inanıyorum giderse.

Gitmez bizde kalırsa taraftarla arası açılır ve zamanla yok olur.

Semih, Polat' lı yönetimden çıktığımızda takımda o kadar kötü futbolcu varken iyi bir oyuncu olarak gözümüze geldi. Aslında iyide oynuyordu. Fakat hiç gelişim göstermedi aksine geriye doğru gitti. Performans düşüklüğü değil aslında Semih' in şu anki durumu.

Bir kere şunu o na birisi anlatmalı. Kendisi eski klasik defans mantığıyla oynuyor. Çakılı defans oynamak, topu oyuna hiç sokamamak ve hemen taca atmak, oyunu ve marke ettiği oyuncudan bir saniye önce düşünememek ve bu anlamda rakipten sonra düşünmek ve pozisyonları kaçırmak, hava toplarındaki yetersizliği. Bu eksiklerini az düzeltse gerçekten vazgeçilmez olur.

Her sene düşen bir performansla oynuyor. Nankörlük etmek istemem Semih' e ama zaman değişiyor, futbol değişiyor ve gelişiyor. Semih kendini ve futbolunu geliştiremiyor, değiştiremiyor.

GT-I9300 Tapatalk

Ömer Tuğrul Yılmazer ,
sence ne kadar zaman geçmesi gerekir iyi bir savunmacı olması için ?
Takımda needeyse tamamına yakını 11 olmak üzere 3 bütün sezon devirdi üstüne ŞL de bir dolu maça çıktı ,
daha ne gerekiyor gelişmesi için ,
Ben geçen seneden beridir eleştiriyorum ve eleştirimde baz aldığım şeyler teknik taktik hususlar değil ,
Stam'dan Nesta'ya Tiago'dan Ramos'a dünün ve bugünün en iyi savunmacılarının özelliklerini Semih'e yükle şuanki kafa yapısıyla değişen en ufak birşey olmayacaktır ,
Semih'i bu haliyle 2-3 maçtan fazla sabredecek bir takım yok dünyada amatördeki en zayıf takımlarda dahil !

@Ömer Tuğrul Yılmazer ,
Takımda needeyse tamamına yakını 11 olmak üzere 3 bütün sezon devirdi üstüne ŞL de bir dolu maça çıktı ,
Ben geçen seneden beridir eleştiriyorum ve eleştirimde baz aldığım şeyler teknik taktik hususlar değil ,
Stam'dan Nesta'ya Tiago'dan Ramos'a dünün ve bugünün en iyi savunmacılarının özelliklerini Semih'e yükle şuanki kafa yapısıyla değişen en ufak birşey olmayacaktır ,
Semih'i bu haliyle 2-3 maçtan fazla sabredecek bir takım yok dünyada amatördeki en zayıf takımlarda dahil !

Mesele süre değil. Burda kalsa 10 yıl boyunca muhtemelen en fazla 1 ileri 2 geri olur. Ancak yanına Ujfalusi gibi biri gelirse öne çıkar.

Ancak Almanya, İtalya, İspanya gibi ülkelerin orta sıra takımlarına bile gitse kendini geliştirir. Ben kendisinde o havayı görüyorum aslında.

@Ömer Tuğrul Yılmazer ,

Genelde türk futbolcular sonradan iyi oynamaya basliyorlar (Selçuk, Caner, Burak (Trabzon ve bizdeki 1. sezonu), bence Semihte bir kaç sezon Avrupada kendisini gelistirerek gerçekten iyi stoper olabilir.

Mancini'nin gördüğünü biz göremedik..Stoper'e Koray'ı monte edip Semih'i sağ bek oynatmak lazım..

Trabzon maçında iyiydi hatırladığım kadarıyla

Zamaninda Harry Kewell bosuna stoper oynamadi..

Yedeklik bile fazla. Avrupaya gidecekmiş he he.. Adamlar bir maç izlemeye gelse futboldan soğur.

Semih, Polat' lı yönetimden çıktığımızda takımda o kadar kötü futbolcu varken iyi bir oyuncu olarak gözümüze geldi. Aslında iyide oynuyordu. Fakat hiç gelişim göstermedi aksine geriye doğru gitti. Performans düşüklüğü değil aslında Semih' in şu anki durumu.

Bir kere şunu o na birisi anlatmalı. Kendisi eski klasik defans mantığıyla oynuyor. Çakılı defans oynamak, topu oyuna hiç sokamamak ve hemen taca atmak, oyunu ve marke ettiği oyuncudan bir saniye önce düşünememek ve bu anlamda rakipten sonra düşünmek ve pozisyonları kaçırmak, hava toplarındaki yetersizliği. Bu eksiklerini az düzeltse gerçekten vazgeçilmez olur.

Her sene düşen bir performansla oynuyor. Nankörlük etmek istemem Semih' e ama zaman değişiyor, futbol değişiyor ve gelişiyor. Semih kendini ve futbolunu geliştiremiyor, değiştiremiyor.

GT-I9300 Tapatalk

semih zaten Ujfalusi sayesinde orada forma şansı buldu Ujfalusi semihi yönlendiriyordu o gidince kendi başına kaldı orada yerine adamda olmayınca o bölgede ister istemez lider oyuncu vasfına eriştiğini sandı ama gerçektende çok yetersiz ve zayıf galatasaray gibi bir takımda bence çok bile forma şansı buldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt