Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
yok hayır tek kelimeye takılmam ayrıca doğru kelime bok değil camur demektir1 (BIR) ornek verip surekli yapiyor demek nedir = bok atmaktir. bok atmak soz obegini kullanmak kullanilan tonla ilgili degildir, bu sikca kullanilan bir deyimdir. eger bok kelimesinden alinmis gibi yapacaksaniz sizin bileceginiz is lakin semihin surekli yaptigini iddia ettiginiz seyi nereden cikardiginizi merak etmek de hakkim heralde. mesela burak cok ofsayta dusuyor ya da selcuk pas ozurlu demenin kaniti cok ama semihin "her topa dalip" "surekli yerini bosaltip" yedirdigi gollere kanit sunamayacaksaniz bok kelimesini bahane gosterip cevap vermiyorum demek yerine su anda aklima gelmiyor diye daha durust bir ifade ile de bu isten siyrilabilirdiniz
ton meselesine gelince kullanılan Kelimeler değil sorun olan.
sorun olan bir kişiyi sanki dokunulmazlığı varmış gibi yada ucunda ölüm varmış gibi eleştirilere karşı sahiplenmek ve eleştiren kişiye kes gibi emir tonunda verilen cevaplar
hayri kardeşim ben 30 yaşında adamım babam bile sağolsun benimle konuşurken emir tonunda konuşmuyor o yüzden biraz daha sakin olmakta yarar var
futbol hakkında gerkes nacizane fikrini belirtiyor ki forum bunun için var. müsade et hakaret içermedikce herkes fikrini yazıp be zaman keseceğine kendi karar versin
halbuki eleştiri bir insanın gelişmesi için çok faydalı birşeydir
ben burda semihe ne bok attım nede bu takımdan defol git gibi abartılı bir yorum yaptım
benim tek değindiğim konu semihin bugünkü maç dahil bir çok maçta yaptığı hataya değinmek oldu.
tabiki şimdi sana şu maçın şu pozisyonunda yaptı diyemem ama mesela dortmundaki maçta topa dalmayı düşünüyordu pozisyon hatası yapıp reusu kaçırdı
bak bu mesela birinci örnek
özetleri felan seyretsem en az dört beş maç daha bulurum semihin gereksiz yere topa doğru koşması yüzünden pozisyon hatası yaptığını
bir başka kanıt ise semihin bu hatasını benden başka renktaşlarında gözlemlemiş olmaları
senin bu eleştiriye getirdiğin cevap ise chedjounun bire birde zayıf olması
tabiki chedjounun da hataları var ama burdaki konu chedjou değil bir stoper kademeye giderken diğerininde orrayı boş bırakıp gitmesi
ha bire birde kötü demişken semihde malesef bu konuda zayıf neden biliyormusun
sadece topa odaklandığı için
semih gibi sadece topu düşünüp gerisini düşünmeyen biri daha vardı bu takımda. saatli bomba lakablı İspanya'da bildiğim kadarı ile yedek oturan dany
Gesendet von meinem HTC One_M8
Son düzenleme: