#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 (BIR) ornek verip surekli yapiyor demek nedir = bok atmaktir. bok atmak soz obegini kullanmak kullanilan tonla ilgili degildir, bu sikca kullanilan bir deyimdir. eger bok kelimesinden alinmis gibi yapacaksaniz sizin bileceginiz is lakin semihin surekli yaptigini iddia ettiginiz seyi nereden cikardiginizi merak etmek de hakkim heralde. mesela burak cok ofsayta dusuyor ya da selcuk pas ozurlu demenin kaniti cok ama semihin "her topa dalip" "surekli yerini bosaltip" yedirdigi gollere kanit sunamayacaksaniz bok kelimesini bahane gosterip cevap vermiyorum demek yerine su anda aklima gelmiyor diye daha durust bir ifade ile de bu isten siyrilabilirdiniz
yok hayır tek kelimeye takılmam ayrıca doğru kelime bok değil camur demektir

ton meselesine gelince kullanılan Kelimeler değil sorun olan.

sorun olan bir kişiyi sanki dokunulmazlığı varmış gibi yada ucunda ölüm varmış gibi eleştirilere karşı sahiplenmek ve eleştiren kişiye kes gibi emir tonunda verilen cevaplar

hayri kardeşim ben 30 yaşında adamım babam bile sağolsun benimle konuşurken emir tonunda konuşmuyor o yüzden biraz daha sakin olmakta yarar var

futbol hakkında gerkes nacizane fikrini belirtiyor ki forum bunun için var. müsade et hakaret içermedikce herkes fikrini yazıp be zaman keseceğine kendi karar versin

halbuki eleştiri bir insanın gelişmesi için çok faydalı birşeydir

ben burda semihe ne bok attım nede bu takımdan defol git gibi abartılı bir yorum yaptım

benim tek değindiğim konu semihin bugünkü maç dahil bir çok maçta yaptığı hataya değinmek oldu.

tabiki şimdi sana şu maçın şu pozisyonunda yaptı diyemem ama mesela dortmundaki maçta topa dalmayı düşünüyordu pozisyon hatası yapıp reusu kaçırdı

bak bu mesela birinci örnek

özetleri felan seyretsem en az dört beş maç daha bulurum semihin gereksiz yere topa doğru koşması yüzünden pozisyon hatası yaptığını

bir başka kanıt ise semihin bu hatasını benden başka renktaşlarında gözlemlemiş olmaları

senin bu eleştiriye getirdiğin cevap ise chedjounun bire birde zayıf olması

tabiki chedjounun da hataları var ama burdaki konu chedjou değil bir stoper kademeye giderken diğerininde orrayı boş bırakıp gitmesi

ha bire birde kötü demişken semihde malesef bu konuda zayıf neden biliyormusun

sadece topa odaklandığı için

semih gibi sadece topu düşünüp gerisini düşünmeyen biri daha vardı bu takımda. saatli bomba lakablı İspanya'da bildiğim kadarı ile yedek oturan dany

Gesendet von meinem HTC One_M8

Son düzenleme:
pfff yanindaki adam birebirlerin 90%inda ya faul yapiyor ya calim yiyor o yuzden bu herif yine gecirir diye arkasina gecmistir

chedjou binya gibi 150lik adamlara kafa vurduran dunyadan bihaber bir onlibero, semihin yaninda isi yok

Aynı şeyler asıl chedjou için geçerli.

Semihin açıklarını sabrinin açıklarını kapatmakdan adamın iflahı kesiliyor..

Ayrıca chedjou çok kolay çalım yiyosa semihi sadece halısahada barındırmak gerek o zaman
çünkü ben daha semihin çalım yemediği adam görmedim..

2.sınıf forvetler bile sırtına alıp gezdiriyor adamı.

Bizde semih oynamaya devam ettikçe yanına pepeyide koysan thiagoyu da artık dünyanın en iyi defansını koy yine çöp gözükür gözünüze.

neyse tartışma yapmak için yazmadım uzatmayacam bunlarda benim düşüncem .

Bu topa atlama olayını Dany çok iyi yapıyordu. Schalke maçında yaptığı en büyük örnek.

Sağlamsa Lassa

chedjounun fb macinda topa elle atlamasini unutmadik ayrica en azindan danynin pro futbolcu olmaya yetecek hizi vardi chedjou benden de agir

Bu fizikle her maç sümük gibi yerlerde sürünmeye mahkum.Antepli oyuncu içinden geçmişti gecen macta sonra kendini adamın üstüne atarak faul aldırmaya çalışması en favori hareketi.Bu maçta bile 18 lik bebelerden o kadar rahat çalım yediki inanılmaz.Keşke 7 8 veren enayi bir klüp bulsakta satsak.

bu adam defansın en büyük problemi derhal buraya bir operasyon yapılması lazım hiç bir topa rakibinden önce hamlesi yok hava topları sıfır kademe sıfır fizik sıfır her yönüyle galatasarayda oynamaması gereken bir oyuncu.

Bizim takimda her futbolcunun garip garip takintilari var nedense.

1. Muslera yan toplarda disari cikmiyor.
  2. Semih en kücük dokunusta kendini yere atiyor, buna Türkiyede faul calabilirler cogu zaman ama Avrupada gülüp gecerler sana.
  3. Beklerimizin hemen hemen hepsinde mevcut olan takinti: Bende öne ciktim geri gelmeme gerek yok hemen. Her öne cikislarinda geri dönüsleri cok kötü ve uzun sürüyor.
  4. Melo 2-3 kisi gecmek derdinde her sefer orta sahada, ha bir de her mac kirmizi yeme potansiyeli ile oynuyor. Bu laubali tavrini hic sevmiyorum.
  5. Selcuk da rakibinin her dokunusunda yerde, bir de rakibi "yalandan" karsiliyor ya kafayi yiyorum her seferinde
  6. Hamit göt dayamada usta
  7. Burak, say say bitmez vallah. Rakibe abuk zubuk arkadan faul yapmasini mi desem, yoksa kafasi öne dönük kosup uzun topun önüne düsmesini beklemesini mi desem.

Ya yeter bıktık senden yaa vallaha yeter.

Bizde böyle milli takımda böyle ayıp yaa..

Şu adama tanınan şansın 10 da 1 Koraya tanınmıyor...

insana zorla tövbe ettire ettire keşke sakatlansa diye içinden geçirtiyorsun ayıp ya.

Seni GS a alana ben lanet okuyorum

Cok iyi mac cikardi sondaki hatasi haric

o bir Kral

Gol temizdi, hata kendisine aitti. Onun dışında hatasız oynadı.

Golde de her zaman yaptığı hatayı yaptı. Bi stoper Semih gibi çekingen davranmamalı. Stoper dediğin topun kendisine ait olduğunu belli eder, vücuduyla, bakışlarıyla bunu ifade edip rakip forvetin o topu alabileceğini düşünmesine ihtimal bile vermez. Biraz sertlik lazım Semih'e. Cesaret gerekli.

pozisyo fauldü ama semihte de hata var .korkarak oynuyor ve sürekli faul alma çabasında..

Gözümden düştü böyle basit bir hata olamaz

Semih'te en büyük sorun uyuşukluk, dikkatsizlik ve odaklanma sorunu. Sahada ilaç içmiş gibi bir hali var.
Sanki 11 kişilik sahadaki kadronun kendisi dışındaki herkes stopermiş gibi bir rahatlığı var.
Son adamlardan biri ( Hatta Chedjou'nun zaman zaman önlibero gibi oynadığını hesaba katarsak en son adam) olduğunu unutuyor. Hatta hiç aklına getirmiyor.
Braga maçlarını hatırlarsınız. Bugünki durumuna baktığımızda arada pek bir fark yok. Yani geliştirmiyor kendini ve hatalarını düzeltmiyor.

Yaşı genç inşallah düzelir. Her ne kadar umutsuz olsam da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt