#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç bir golün var yeter ya, bir futbolcu bu kadar mı beceriksiz olur.daha kötüsünün bu kadar oynadığını görmedim.

Ne Ujfalusi'ymiş be yıllardır onun ekmeğini yiyo.Yeter artık oynatılmasın.

Sakatlığı için geçmiş olsun üzüldük..Velhasıl Semih sakatlanıp Balta girmese ya beraber kalırdık ya kaybetmiştik.. 32 yaşındaki Balta bile Semihten daha iyi stoper oynuyorsa oturup düşünmeli..Bu takımın ideal 2'lisi Koray-Chedjou'dur ama görünen o ki hoca Korayı A2 de düşünüyor..

semihi severiz özverili oynar çevik hızlıdır ama 1 yıldır resmen yok özellikle bu sezon hermac nerdeyse bireysel hataları var
gol pozisyonu vermedigi mac yok gibi,özgüveni gitmis bence dinlenmesi semihin yararına olur.

Sakatlığı için geçmiş olsun üzüldük..Velhasıl Semih sakatlanıp Balta girmese ya beraber kalırdık ya kaybetmiştik.. 32 yaşındaki Balta bile Semihten daha iyi stoper oynuyorsa oturup düşünmeli..Bu takımın ideal 2'lisi Koray-Chedjou'dur ama görünen o ki hoca Korayı A2 de düşünüyor..

Stoperde yasın bir önemi yok. Önemli olan deneyim ve bununla birlikte posizyon bilgisi. Ujfalusi vari bir oyuncu gelecekse varsın 33-34 olsun. 2 sene oynar gider, sonra baskası gelir.

Bence Ched'de ideal stoperimiz olmamalı, oda net olarak vasat bir stoper. Ön libero falan oynasa daha fazla randıman alırız gibi.

Stoperde yasın bir önemi yok. Önemli olan deneyim ve bununla birlikte posizyon bilgisi. Ujfalusi vari bir oyuncu gelecekse varsın 33-34 olsun. 2 sene oynar gider, sonra baskası gelir.

Bence Ched'de ideal stoperimiz olmamalı, oda net olarak vasat bir stoper. Ön libero falan oynasa daha fazla randıman alırız gibi.

Ben kadrodakilerden bahsettim.. Chedjou gerçekten iyi bir oyuncu her hafta maç izlediğim arkadaş var ya onlardayız ya bizdeyiz bu eleman Chedjou hastası tekniği falan iyi diye...Sene başı Chedjou tekrar coşunca bana kızıyordu gör bak Chedjouyu diye.. Ben de dedim ki iyi izle her maç min. 1-2 tane gollük hatası var... Harbiden de öyle çok iyi diyoruz mükemmel diyoruz goller atıyor diyoruz olmadık yerde olmadık hata yapıyor..1 değil 2 değil 3 değil abi hemen her maçta var.Herşeye rağmen ligimizi baz alırsak en iyi defans oyuncularının başında gelir ama Avrupa standartlarında sıradan bir stoper..

Sanırım artık hamza hocada bir zahmet şu adamı ilk 11 e almaz mersin maçında sakatlandıda maçı kurtardık koray diyarbakır maçında çok iyiydi bence artık o bölgede düşünmeli hamza hoca.

Takimin irzina geçmez umarım. Gerçi öyle bir ihtimal yok da.

Gençlerbirliği maçında da kötü oynarsa artık Hamza hoca kenara çekmeli.

Yedirdi gene çapsız. Yeter be senden çektiğimiz.

Sarı görse de Beşiktaş maçında kurtulsak bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt