#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'in de Chedjou'nun da ŞL maçları yüzünden özgüvenleri bitti. İkisi de o yüzden formsuz bir süre dinlenmeleri lazım.

Stopere Uğur'u alırsak iyi olur devre arası. Yanında da Hakan oynar.

hamza da torpille oynatan adam cikti
semihin takima kac mactir zarar verdigini görmüstür
görmemek icin mal olmak gerekiyor
buna ragmen hala oynatiyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kaybettirdiği kaçıncı puan. "Galatasaray'ın evladıcılar"ı yine susmuş...

Fizik olarak ne zaman kendini geliştirecek merak ediyorum. İnşallah en kısa sürede Avrupa'ya gider. En azından orda geliştirir kendini.

Zan > Semih dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi

-Tapatalk-

rakip takip etme diye bişey yok
şöyle özellikle maçları izlensin önceki maçlarda hep chedjounun toplarına karışıyodu 2si aynı topa müdahale etmeye çalışıyodu
dünde hakan baltanın toplarına müdahale etmeye çalıştı
rakip forvet oyuncusunu takip etme diye bişey yok
birde çok panik oynuyor çok basit bir top geldiğinde bile abanıp topu uzaklaştırıyo yeniden atak yiyoruz (dünkü maçta da oldu) pas verebilecekken abanıyor halbuki adam da yok etrafında

Rezil popcu , cocuk gibi oynuyorsun , adam tutacagina top nerde oraya kosuyorsun sokakfutbolculari gibi

adam çizgiye inmiş orta yapacağı iki kişi var ceza sahasında bu mal musleranın hava hakimiyeti olduğu yerde geziniyor bunu her maç istisnasız 2-3 kere yapıyor hep diyorum defansda var ama asla olması gerektiği yerde değil bu kadar hatayı emin olun amatör küme oyuncusu yapmıyor bunu hiç abartmadan söylüyorum gidin bir amatör küme maçı seyredin abartı varmı yokmu görün.

Çok şımardı ve cıvıttı. Kötü oynayanı keseceksin abicim. Ne bu ısrar? Tamam, camianın çocuğu ama böyle olmaz. Dün onun yüzünden güzelim 2 puandan olduk. Koray çok daha disiplinli. Koray'ın denenmesi lazım.

Rakip forvete omuz attigi zaman yerde kalan forvet olmasi lazim ama bizde tam tersi semih yerde.

Her zaman savundum ama artık yedeğe çekilme zamanı çoktan geldi. Balta-Chedjou ikilisi daha iyi.

Havadan kafa vuramayan defans mi olur demiştimde bu şahiş yerden de iyi degil. Dan dun topa vuruyor. Onlarin çogu rakibe gidiyor. Bu çocugun nesi iyi diye düşünüyorum bulamiyorum. O yedirdigin golden sonra git twitter'e kendini acindir Semih Bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt