#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine de semih'in insan olduğunu unutmadan eleştirmek lazım. çok sert yorumlar yapılmış.

Keşke sakatlığı biraz ciddi olsaydı. Hemen geldi oynadı 2 puanı yedi. Bjk maçında oynarsa bjk tarihinin en kolay galibiyetini alır. Hatta bu herif kendi kalesine gol atar. Bjk maçlarından alışık zaten.

alt yapiyi cidden kapatalim son 15 yilda bir arda cikti, gerci oda bizde kalsaydi simdiye sönmüstü

rakip forvet ceza alaninda beklerken ve rakip oyuncusu orta yaptigini gören semih, o anda hala alan savuma yapan nadir stoperlerden biridir.

Fener maçini izlerken yine sen geldin aklima. Uzun süre seni sahalarda görmek istemiyorum dostum. 2 Puani hiç ettin.

Sakatlansa da bir müddet rahatlasak. Ne diyorsun sen diyen humanistler hic bidi bidi yapmasinlar bu heriftor yüzünden dünden beri uyuyamadim. Aklıma geldikçe günaha giriyorum. Yeter be.

Haftaya banko 11'de ,
Hıncal'ın söylediği birşey vardı fenerli medya Galatasaray'a zararı olanı sever oynamasını ister onu över diye ,
aynı durum tüm yerliler için geçerli ve işin üzücü yanı Galatasaraylı kimliğiyle geçinen yazarlar dahi bu işe yaramaz sabotajcıları yalaya yalaya bitiremiyor ,
geçen hafta içi Osman Şenher 'in bir yorumu vardı ki GS TV de inanamadım , adam Sneijder'e ayağını denk alsın Yasin " bangır bangır geliyor " gibisinden birşeyler saçmaladı , düşünün yani Yasin için bile bu cahilmi desem yoksa bilerekmi yalayan adamlarmı desem böyle saçmalanılıyorsa Semih'in Selçuk'un oynatılmamasını beklemek zor ......

Haftaya banko 11'de ,
Hıncal'ın söylediği birşey vardı fenerli medya Galatasaray'a zararı olanı sever oynamasını ister onu över diye ,
aynı durum tüm yerliler için geçerli ve işin üzücü yanı Galatasaraylı kimliğiyle geçinen yazarlar dahi bu işe yaramaz sabotajcıları yalaya yalaya bitiremiyor ,
geçen hafta içi Osman Şenher 'in bir yorumu vardı ki GS TV de inanamadım , adam Sneijder'e ayağını denk alsın Yasin " bangır bangır geliyor " gibisinden birşeyler saçmaladı , düşünün yani Yasin için bile bu cahilmi desem yoksa bilerekmi yalayan adamlarmı desem böyle saçmalanılıyorsa Semih'in Selçuk'un oynatılmamasını beklemek zor ......

Osman Şenher dallamanın önde gidenidir. Onu nerede görsem anında kanal değiştiririm çünkü sinirlerim kaldırmıyor onu. Gevşek gevşek sırıtan, futboldan anlamayan, hizipçinin teki. Geçen sene de GS TV'de tüpçüye övgüler diziyordu. Ne idüğü belirsiz bir zat kendisi.

yerine çikita muz ajdar oynasa daha ıyı.rakıp forvetler gulmekten kaleye şut atmaya fırsat bulamazlar bari.

B50Sd5SCMAARMFn.jpg

bırakın korayı bu forumdan ezbere seçtiğim 10 kişiden 9 u daha iyi oynar semihten..
ilk oynadığından beğenmiyorum gram üstüne koymadı..
ilk başlarda herkeste doğal olarak eksiklerine karşı tolerans vardı, düzelir umudu vardı, yeni bir isim ve altyapı çıkışlı olmasından dolayı sabır vardı..
3 yıldır oynuyor düzenli..
bende artık ne tolerans, ne umut, ne sabır kaldı..
sakat veya cezalı olsa inanılmaz mutlu olacağım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt