#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bunu en kötü bu sezon sonu pazarladık pazarladık, yoksa turşusunu kurarız artık. CV'si fena değil, 2 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası, 2 süper kupa, 21 kez A Milli, 22 Şampiyonlar Ligi maçı. İyice perti çıkmadan bir an önce menajerlere talimatlar verilmeli. Belki Avrupa'da da buradaki birçok kişi gibi istatistiğin büyüsüne kapılan kulüpler mevcuttur. Bide "The best Turkish defender" diye etiketledik mi 7-8 milyon koparırız belki.

bu semih için birşeyler yapmamız lazım bir anket gibi birşey olabilir yoksa bu adam bütün galatasaray taraftarını kanser edicek ve galatasaray taraftarı diye birşey kalmayacak.

tamam semih hiç iyi bir stoper olamadı ama bu kadar leş değildi ya...2 gram futbol bilgisi vardı onuda unutmuş gibi özgüven zaten hak getire

Hala teeknik taktik vs. den bahsediliyorya ne desem ki ,
ulan adam toptan korkuyor toptan var mı daha ötesi , top ve rakipten tırsan çekinen birisinin futbolcu olması bir kenara bizim savunma göbeğinde oynuyor ve medyadan en küçük bir laf gelmiyor ,

Semih konusunda hepimiz hataya düstük. kendi altyapimizdan çiktigi için torpilledik adami. Maasinin 1.5 milyona çikarilmasinda biz taraftar suçluyuz. Ne performans gösterdi de sahip çiktik buna? Bundan sonra 2-3 sene performans göstermeyen oyuncuya zam yapilmamali.

G.Zan gibi bir stoperi yedekte cürüttük. G.Zan'ın İstanbul'daki bir R.Madrid macı bile Semih'e tercih edilmesinde referans olmalıydı.

Bjk macında G.Zan oynamalı, en kötü mac eksikliginden hata yapar gol yeriz, yada cok iyi oynar kaleyi gole kapatırız. Semih oynarsa 2.ihtimal yok, kesin yeriz.

Bir şekilde iyi pazarlanıp 10 Mn € kazanılması gereken oyuncu ; sınır kalksada , kalkmasada.

Ne 10 milyonu manyadınız mı ya ? Milletin bizim gibi Emre Utkucan denen saçma sapan scout ekibi yok. Millet canlı izleyerek,raporlarla transfer yapıyor,her şeyi dikkate alıyor.
Bizim Utkucan ise Allah vergisi sakatlığı yüzünden pc başından oyuncu izliyor gelen oyuncular da Telles,Ched gibi çürük çıkıyor. Hayır kurumumuyuz yoksa spor kulübümüyüz belli değil.

Üç tip stoper vardır kızılkaya ağlayankaya ve kaya

Elin oyuncusu oynadikca gelişir bizde gelişme beklediğimiz oyuncular hep geriye gider telles ilk maçlarında işte aradığımız sol bek dedik sonra adam iyice geriye gitti, brumada öyle rize ve antalya maçlarında izledigimizde geleceğin yıldızı kesin olur dedik oda geriye gitti, semih yeni Bülent Korkmaz dedik şimdi ise alt yapıdan yeni çıkan oyuncu gibi, emre colakida söyleyebiliriz 3 sene önce oda çok iyiydi ama oda hiç ilerlemedi yani oyuncularimiz bırakın gelişmeyi temelli geriye gidiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hergün bu konuya girip bu adam sövesim geliyor neden acaba?

Bugüne kadar bir kez bile Semih'i elestirmedim ama artik Kesik yeme vakti geldi kendisinin.Malesef Semih baya kötü

Emre Can veya Koray forma sansi bulmali artik .Semih olmuyacak gibi

Bu kadar tepki gösterilmesini haksızlık olarak görüyorum, adamın çapı bu kadar; beklentiyi yüksek tuttuysanız bu sizin hatanızdır...''Semih, yoklukta idare ediyor; biraz gelişim gösterirse iyi bir yedek olabilir, fazlası zor'' düşüncesinde oldum, en başından beri...Çocuk birdenbire Terry muamelesi görünce, olabileceği kadarını da olamadı...

Arda-Caner tayfasından beri, 10 yıldır, gerçek manada top class seviye vaad eden futbolcu çıkmıyor, ülke futbolunun temel sorunu budur;

Alper Potuk o kategoriye girecek çapta değil (Alınmasını yine de istemiştim, Hamit yerine sağ kanatta yardırıyor olurdu şimdi),
Salih Uçan iyi parladı, sonrasını getiremedi şimdilik,
Ağır sakatlıklar geçirmemiş olsa Muhammed Demir yapabilirdi belki,
Emre Çolak' ın mevki sorunu var, ofansif orta saha için stili, defansif oynamak için fiziği uygun değil, kanatta hiç oynamamalı, yine de son maçlardaki performansından memnunum, devamını dilerim,
En son Ozan Tufan çıktı, azmeder ve maç tecrübesiyle birlikte oyun görüşü de gelişirse önemli bir futbolcu olma potansiyeline sahip...

''Yetenek açlığı'' ile, futbolcuları gereğinden çok fazla yüceltiyor, beklentiler gerçekleşmeyince de ''Çalışmıyor, g.tü kalktı vs'' diye suçluyoruz...Gerçekten iyi futbolcular yetişmeden bu döngünün kırılması zor görünüyor...

Bunun topicinin hortladigini görünce sinirim tepeme çikiyor. Bir defans oyuncusunun belirli özelliklerinin hiçbirini taşimiyor. O golü hala içime sindiremiyorum. Topu dogru dürüst tutsa ve bomboş bulunan orta saha oyuncusuna atsa belkide 2. golü bulacaktik. Bu şahis topu buldugu gibi topa gelişine vurdu ve bunu yeterli bulmadigi için rakibine uzaktan izleyip golü yedirdi. Bunun aynisini akhisar maçinda yapti. orada maç 2-0 di ucuz yirttik. ŞL maçlarini söylemiyorum. Gücü bile yok Yerlerde sürünüyor. Mersin maçinda top suratina geldi diye bayildi. Biz bu adama iyi bile dayaniyoruz. Bundan sonra 11 oynamasini istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt