Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.
Bir oyuncu çok para kazaniyor diye sakatlanmasi mi lazim?
Sakatlanmasi yerine yedek diyebilirsiniz, sonuç ayni.
Bu kadar salakça yorum ilk kez okuyorum.
Sakatlanmayınca oynatıyorlar işte kafanmı basmıyor bende sakatlansın o zaman diyorum bu kadar anlamayacak ne var ?
Kadroda ki en iyi stoper suan kesinlikle Baltadir
Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.
ne mi oldu ?!
cocuk bu yasindan stoper bölgesinde tarih yazdi o oldu
Tamam formsuz ve saire ama 2 sampionluk, 1 sampionlar ligi ceyrek finali ve son 16 ya kalmis bir takimin degismez stoperidir kendileri.
biraz fazla yükleniyorsunuz cocuga bence.
Semih kadromuzun en kötü stoperi bence. Hiç aranmayan bir oyuncu. Seneye en fazla yedek olmalı..
Hocam neyse nedir benim gözümde başarılı bir futbolcu değil hele bir stoper asla değil yedirdiği 20 gol gösteririm en az galatasarayda oynayan adamın böyle bir lüksü yok.
Bunun yanina ramos, terry, vidic gibi bir lider lazim.
Chedjou'yu satip koray ve semih gibi gencleri yonlendirebilecek lider vasifli lider almamiz lazim.
Uhfa doneminde ne oynuyordu semih.. Ujfa gitti, semih bitti.