#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 maçta 8-10 gol yesek kimse şaşırmazdı hala Semih'in yokluğu takıma faydalı oldu diyen var

Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.

Bir oyuncu çok para kazaniyor diye sakatlanmasi mi lazim?

Sakatlanmasi yerine yedek diyebilirsiniz, sonuç ayni.

Bu kadar salakça yorum ilk kez okuyorum.

koray büyük balon yakında patlar. her genç stoper nesta olacak diye bir kaide de yok zaten.

Bir oyuncu çok para kazaniyor diye sakatlanmasi mi lazim?

Sakatlanmasi yerine yedek diyebilirsiniz, sonuç ayni.

Bu kadar salakça yorum ilk kez okuyorum.

Sakatlanmayınca oynatıyorlar işte kafanmı basmıyor bende sakatlansın o zaman diyorum bu kadar anlamayacak ne var ?

Egri oturalim düz konusalim beyler.

Bende uzun süre hep arkasinda durdum Semihin, kocum aslanim dedik de ne oldu? Bir gram bile gelistiremedi kendini, hep umutluydum gercekten hep umut ile yasadim Semih konusunda. Bir nevi Bülent Korkmazin yolundan gidebilir ve bize uzun yillarca iyi hizmetler verebilir diye düsündüm ama yanildigima karar verdim artik.

3 yildir yerinde sayiyor, yazin biraz vücüt yapti diye sevindik ama hala ayagi yere saglam basmiyor "güclenmesine" ragmen ordan buraya ucuyor her ikili mücadele de.

Semih kadromuzun en kötü stoperi bence. Hiç aranmayan bir oyuncu. Seneye en fazla yedek olmalı..

bursa maçında korayı gördükten sonra en kötü stoper diyemem en azından azcık birebirde etkili oluyor bazen bu

korayda o da yok

semihten ramos cıkacak diye kendimizi kandırdık senelerce
yapabilceginin maksimumu bu
bundan fazlası olmaz artık
seneye ilk 11 olması cok zor

Semih 100 maç oynadıda ne oldu? milyon dolarlar alıyorlar onlarıdamı biz düşünücez düşündüğümüz tek şey galatasarayın çıkarlarıdır sakatanlanması galatasaray için bir fayda sağlıyorsa hiç iyileşmemesi dileği ile.

ne mi oldu ?!
cocuk bu yasindan stoper bölgesinde tarih yazdi o oldu :)
Tamam formsuz ve saire ama 2 sampionluk, 1 sampionlar ligi ceyrek finali ve son 16 ya kalmis bir takimin degismez stoperidir kendileri.
biraz fazla yükleniyorsunuz cocuga bence.

ne mi oldu ?!
cocuk bu yasindan stoper bölgesinde tarih yazdi o oldu :)
Tamam formsuz ve saire ama 2 sampionluk, 1 sampionlar ligi ceyrek finali ve son 16 ya kalmis bir takimin degismez stoperidir kendileri.
biraz fazla yükleniyorsunuz cocuga bence.

Hocam neyse nedir benim gözümde başarılı bir futbolcu değil hele bir stoper asla değil yedirdiği 20 gol gösteririm en az galatasarayda oynayan adamın böyle bir lüksü yok.

Yeni sezona yerlilerin pabucu dama atilacak zaten. Hepsi mecbur biraz kicini yirtacak calisacak kadroya girebilmek icin ama lobisi olanlara birsey olmaz.

Bizim takimda lobisi olan 3 yerli var. Selcuk-Burak-Semih.

Hee unutmamak lazim eger Apo kafasinda biri baskan olursa yazin o zaman yandik. "Onlar bizim evlatlarimiz" muamelesi tamamen devam eder.

Bunun yanina ramos, terry, vidic gibi bir lider lazim.

Chedjou'yu satip koray ve semih gibi gencleri yonlendirebilecek lider vasifli lider almamiz lazim.

Uhfa doneminde ne oynuyordu semih.. Ujfa gitti, semih bitti.

Hocam neyse nedir benim gözümde başarılı bir futbolcu değil hele bir stoper asla değil yedirdiği 20 gol gösteririm en az galatasarayda oynayan adamın böyle bir lüksü yok.

bende urfalusi dönemi haric pek perfomansini yeterli bulmuyorum ama cocugun öyle veya böyle ciddi katkisi olmusdur son 3 yilda.
cocugu resmen öldürdünüz burda yahu :) elestiriyi hak etsede bunun ayarini ayarlaya bilsek keske.

Ben yazın fazla yabancı transferi yapacagimizi sanmıyorum. Evlatlarimiz varken ne gerek var.

Bunun yanina ramos, terry, vidic gibi bir lider lazim.

Chedjou'yu satip koray ve semih gibi gencleri yonlendirebilecek lider vasifli lider almamiz lazim.

Uhfa doneminde ne oynuyordu semih.. Ujfa gitti, semih bitti.

ayni fikirdeyim. terry ile muthis ikili ola bilirler yasi ne kadar ilerlemis olsada. diger saydigin iki isim pek mümkün bakmiyorum seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt