#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala savunan kekolar var mı bu odunu? Ama vardır ya bu ülkede kekodan bol ne var.

LAn olm senın sorunun mu var beynini mi aldırdın

Sen kim stoper olmak kim? Efendiymiş efendilikle stoper mi olunur?

Moderatör tarafında düzenlendi:
zorla gol yedirecek. İlk golü gectim 2 dir sacma sapan işler yapıyor. bi daha da forma yuzu gormemeli sezonu kapat artık

Bu karaktersize evvelsi sezon ezik dedim diye ceza almıştım ,,
beni kim şikayet etmişse , bana kim o cezayı vermişse hakkım var bilsinler ...

Aksam twitterda sert bir elestireye mentiona sona atip eyww yazar gene kahraman olur 1.15 oran veriyor

Çekip gitsen de PTT 1.Lig'ine kurtulsak. Bu halinle o noktaya doğru gidiyorsun iyice. Bu kaçıncı yahu? Bu kaçıncı? İlk senelerinde sabrediyorduk ama sen daha da geriye gidiyorsun. Galatasaray'ın stoperi falan değilsin sen. Sen stoper bile değilsin ki.

Ne oyun kurabiliyorsun, ne güçlüsün, ne hızlısın, ne oyun zekan var. Nesin oğlum sen?

Ya bu malı zamanında kartalspor beğenmeyip yollamıştı insanlar o günleri tam hatırlamıyor. Biz ise clde falan oynatıyoruz. 5 para etmez bir oyuncu olduğunu senelerdir yazıyoruz burada. Artık herkes hemfikirdir. Ama öbür maçta tabi ki ilk 11de olacak. Senin ecdadına atlıyım hamza.

Bugün bol bol "eywallah qardesim xD" yazarsın twitter'dan. Beynini mangal yaptığım. Defol git.

Resmen sattı maçı bu kadar saçma sapan stoper performansı uzun süredir görmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt