#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamda yetenek yok. Adamda Stoper oyanayacak fizik, zeka yok. Adamda hiçbirşey yok. Bu adam ancak kapanan takımlarda sırıtmadan oynar biraz o kadar.
Futboldan az anlayan bir insan bile bu adamı Galatasaray gibi Devler liginde sürekli oynayan ve kapanan takımlara karşı sürekli oynayan bir takımda oynatmaz, oynatmamalı.

Ujfa ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu her gün daha iyi anlıyorum.

Geçen sene bom boşsun, ulan insanda azıcık gurur gram şeref olmazmı yahu. Elin gavuru utanıp bomba gibi dönüş yapıyor. Bizim öküzler evlenip salıp gidiyor yahu

adama kızmıyorum ben kazma umut'a yeteneksiz bencil burak'a hamile olcan'a da kızmıyorum artık ...
* sen alternatif almazsan ya da daha iyisini sahaya sürmezsen hatasına da kızmayacaksın . kendine kızacaksın . olcan gibi adamın part salması seni zerre iplemediğini gösterir. oturup kendi otoriteni sorgulayacaksın

semih dediğin adam üflesen yıkılacak biri. ikili mücadelelerde çok zayıf. bu defans adamı için ölüm demektir. schalke maçında draxler maçında verdim bunun notunu .

Semih Kaya'nın Sakatlandığı Pozisyon - Akıllı TV Video

Celal Dereli denen terbiyesizi banlayamayan forum yöneticilerine sesleniyorum

Sizin annenize laf edilse ne hissederdiniz beyler bu terbiyesize haddini bildirmek bu kadar mı zor eğer bu şaklabanı banlamazsanız adam değilsiniz

Celal Dereli denen terbiyesizi banlayamayan forum yöneticilerine sesleniyorum

Sizin annenize laf edilse ne hissederdiniz beyler bu terbiyesize haddini bildirmek bu kadar mı zor eğer bu şaklabanı banlamazsanız adam değilsiniz

olm ayni mesaji 5000000000 kere ne yaziyorsun tum foruma, sikayetin varsa sikayet butonu var oraya bas durumu belirle..

Semih' de değişen bir şey yok; kendisini cansiperane savunanlara ''Şu özelliği de vasat üstüdür'' denilebilecek bir yönünü defalarca sordum da cevap veren çıkmadı. Bir stoperde olması gereken özelliklerin hepsinde zaafı olan yetersizin biri olduğunu ispatlamak için daha ne yapması lazım?...

Juve-İnter-Manu-Atletico-Liverpool vs sırada bekliyorlardı güya; Semih ve hele de EPL:hat::oley::D

Ense köküyle hava topu karsilamakta çok iyi hakkını yemeyelim.

senin bacina dalsinlar. bi macta 4kere yere düsmek nedir lan , manyakmisin piskopatmisin nesin sen ?

adam her ikili mücadelede yerede ..golden sonra 2 kere daha gol yedirmeye çalıştı kazaklar beceremedi..

ptt bunun gibilerle dolu ilk sezonunda yanındaki adam muhteşemdi takım savunması da iyiydi sırıtmıyordu

Bulent Korkmaz mi? Ironik olmus biraz. Bulent Korkmaz daha 18 yasindayken Avrupanin en iyi 2-3 forvetinden biri olan Weaha 2 macta nefes aldirmamisti. Hayatim boyunca Bulent Korkmazin Semih kadar yumusak bir stoper oldugunu hic gormedim. Herhangi bir forvetin Bulent Korkmaza karsi fiziksel bir ustunluk kurdugunu da gormedim. Semihin de herhangi bir forvete karsi fiziksel bir ustunluk kurdugunu da gormedim.

Kariyeri boyunca toplam yasadigi sakatlik Semih kadardir herhalde buyuk kaptanin!!

Simdi umarim 20 yasindaki Denayeri, yani semihten 4 yas kucuk adami seyredip gorucez. Bakalim Semih stopermiymis, 4 yas kucuk cocukla fiziksel mucadele olarak karsilastirildiginda nasilmis, pozisyon bilgisi nasilmis gorucez insallah!!

30 agustosta soylemisim birine! :(

1-0 öndeyken ve pres altındayken, at topu taca? ne bekliyorsun adamın üstüne sürüyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt