#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skandal millet üstüne koyar bu üstündekini alıp çöpe atıyor çöp oldu gitti iyice

Futbolcularda 1 gram suç yok. Türk takımları zaten rezalet kamp dönemleri geçirir. Size yemin ediyorum geçen sene başı Prandelli bile daha iyi hazırlamıştı takımı. Yaptığı gerzeklikler bir kenara tabii, takımla çok oynadı falan filan geçelim. Bu adamın rahatlığı, yerli oyuncu hastalığı ve Galatasaray gibi üst düzey bir takımı Akhisar değerinde görmesi bu günlere getirdi. Sen Akhisar'da işte o dönem Niasse'yi veya Bilal'i İÇİNDEN kapatırsın. Ama bu Galatasaray abi, bu takımın bir omurgası var ve sen orayı GÖRMEMEZLİKTEN gelip kumar oynayamazsın ! Allah kahretsin ki bu yönetimi nerede çapsız ve lanet lise kontenjanı süt oğlan var yönetime girdi. Kulaklarını her şeye tıkadılar, yakındır o kulakların açılması.

Bunun yerine adam gibi adam Gokhan Zan kalsın dedigimizde millet dalga geciyordu yok cam adam semih seyinde sallar gokhan ağır semihe 8 milyon teklif etmis juve yok bizim bulent korkmazimiz

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

Daha önce dediğimiz gibi bunu iyi gösteren ujfa reis idi.
yoksa bundan cacık olmaz.

Eskiden olmadık yerlerde topu taça atardı ilk kez risk aldı ondada batırdı

Daha önce dediğimiz gibi bunu iyi gösteren ujfa reis idi.
yoksa bundan cacık olmaz.

Bakma sen o zaman daha istekliydi semih öğrenmek istiyordu ujfa da kaçak oynuyordu ama adam akıllıydı semihte stoper aklı yok birde o sene elmander gibi orta sahayı kalabalıklastıran bir forvet vardı melo selçuk rahatlıyordu göbeğimiz iyiydi.

Cund mod da Semih için bunu dediyse olay bitmiştir. Törenle gömdük sayabiliriz artık; iyi bilirdik kendisini, Allah taksiratını affeyleye...

ewt heis artik semih memih bitmistir benim icin
isportaci turk futbolcular kervanina katilmis bana da kendisine uza demek duser

ewt heis artik semih memih bitmistir benim icin
isportaci turk futbolcular kervanina katilmis bana da kendisine uza demek duser

bir zamanlar çok seviyordun renktaş :D ve bundan çokta farklı oynamıyordu ve o zamanlar beni çok kırmıştın :)

Ne sıkıntınız var ulan sizin rahat mi batiyor tonla para aliyorsunuz göz önündesiniz türkiyenin en büyük takımında oynuyorsunuz İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsunuz sizden istenen çıkıp mücadele etmeniz iyi oyunu geçtik hadi, bu vurdumduymazlik nedir? Futbolunun son demlerini yaşıyormus gibi bu güçsüzlük ve celimsizliginin açıklaması yok bir değil iki değil, kendine gel futbol sarmiyorsa başka islere yönelebilirsin.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt