#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler-Semih.jpg

Parayı alan aziyorr

Go home

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tehlikeyi taca atarak uzaklastiriyor diye sovuyorduk bu adama ama kisa surede elestirilerden ders cikarmisa benziyor; golle savusturuyor ataklari. lutfen def olup gider misin?

Eksiden bir yorum.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif havuza atlar gibi yere atlıyor her maç yaa

"Semih Kerpiç" ismi daha doğru olur. Devamlı yıkılıyor ne de olsa. Parçalarını yerden topluyoruz.

Soyadı futbolu gibi maşallah.Kimse yıkamıyor.Rocky semih.Ben maçı izlerken utandım böle bir stoperımız oldugumuz için.Rezil kelimesi buna iltifat olur.

Allah inşallah bizi senden kurtaracak!!!
sümükten farkın yok zavallı
Allah kahretsin haram olsun o aldığın paralar
halıda yürümesini beceremiyon lan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CL'de 24 maç 1932 dakika oynamış yani çıktığı maç yok gibi ama adam acemice hatalar yapabiliyor. Bu kadar kötüyken haftasonuda oynayacak çünkü evlatlarını kayıran bir teknik direktör var başımızda.

iki golde bu adamın hatası ilk golde Balta ana avrat sövüyo buna...BU adam stoper oynayamaz net.. Güçsüz yavaş korkak... Sağbekde denayerle değişsin .. anca orda oynar...

Hafta sonu yine banko oynar. Hamza senin de bu yetersizlerin de Allah belanızı versin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Öncedende yazdım yine yazıyorum.Danny bile bundan 10 kat iyiydi.Danny saatli bomba Semih Tnt idi.Danny varken Semih pek dikkat çekmiyordu.Şimdi herşey ortada.Adam 13-14 yaşındaki çocuklardan bile daha çelimsiz fizik olarak.Dün akşam gol pozisyonunda adam bunu yerlerde yuvarladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt