#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany saatli bombanın önde gideni ona güvenip defansa koymam da adam hızlı ve güçlüydü Semih'le alakası yok. Semih'in sezgileri harici hiçbir özelliği yok bana göre stoper demeye bin şahit ister. Semih geçtiğimiz senelerde de bu hataları hep yapıyordu ama genç öğrenecek falan filan diye göz yumuyorduk adam düzelmiyor işte.

Ne geldiyse basimiza goz yummaktan geldi zaten.(hamzaya goz yum, emreye goz yum, belkingelisir semihe, ama s.liginde 8 gol atti buraka, 11-12 sezonu cok iyiydi selcuka yum babam yum. Baskana yum ama cabalayan basarili olmaya calisanlara asla yumma )

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yerli çetenin mühim elamanlarından birisi bunlar terimin çetesidir,çapsızlardır ,terim bunları her daim takımda tutarki Galatasaray ayağa kalkamasın ve terime her daim muhtaç olsun diye.

belki vasat bir sağ bek olabilir neden orada denenmiyor anlamadım. kötü bir stoper yerine vasat bir sağ bekimiz olurdu bari.

Hamza'nin bu adamı yetersiz görmesi için böyle hatalar mi yapmasi gerekiyordu, forumun tamamı Chedjou oynasin demişti ama Hamza gösterdi yine ırkçılığını bakın yine buraya yazıyorum bu Hamza Başakşehir maçında podolskiyi kesecek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babası hiç ekmek yedirmemiş herhalde. bu ne güçsüzlük arkadaş. Omuz yediği an yeri öpüyor herif.

Yönetim acemi olmasaydı ...GrossX oynayıp Denayer Semih in yerinde oynardı.

Bunu da düşüşünün.

Semih'in denge problemi var. Ayakta kalmakta problem yaşıyor. Koşarken sanki birisi itmiş gibi yere düşüyor. Belli ki kasları zayıf, yeterince vücudunu taşımıyor. Ayakta bol bol ağırlık çalışması lazım. Bak bunu ben cahil halimle akıl ediyorum ama bunun farkında olmayan kulüp çalışanları var.

Bu arada denge diyince, Hamza'ya iş düşüyor galiba.

Tapatalk

Son düzenleme:
2013-2014 kasimpasa maciyla zirve yapmisti daha ne kadar rezil bir performans sergiler diye dusunuyordum. 1 level daha atladi aslan parcasi

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih'in denge problemi var. Ayakta kalmakta problem yaşıyor. Koşarken sanki birisi itmiş gibi yere düşüyor. Belli ki kasları zayıf, yeterince vücudunu taşımıyor. Ayakta bol bol ağırlık çalışması lazım. Bak bunu ben cahil halimle akıl ediyorum ama bunun farkında olmayan kulüp çalışanları var.

Bu arada denge diyince, Hamza'ya iş düşüyor galiba.

Tapatalk
Onlar çalışmaz onlar sadece nasıl bedavadan para alırım onun peşinde abi çalışmazlar onlar nede olsa paraları tıkır tıkır veriliyor. Aldıkları para haram olsun bunların.

Bi de sezon baslangicinda Utd veya Atme gidecek diye haberler çikmisti :38573:

ya kazmaoğlu adam kötü işte oynatma,oynatarak kazanacağız diye bir şey yok adam dünkü çocuk değil ki.senin eline neden 26 kişilik kadro veriyorlar kazma kazmaoğlu iyi olanı oynat diye,birinci önceliği bu, sakatlanınca diğeri onun yerine oynasın diye değil.oynatıyorsun sonra adamı da moral olarak bitiyorsun taraftarın önüne atıyorsun.ulan yılmaz vural gelse bu kadar olmayız.defol git artık

Hamza'nin bu adamı yetersiz görmesi için böyle hatalar mi yapmasi gerekiyordu, forumun tamamı Chedjou oynasin demişti ama Hamza gösterdi yine ırkçılığını bakın yine buraya yazıyorum bu Hamza Başakşehir maçında podolskiyi kesecek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Podolski'yi kessin bi zahmet be birader.

Semih'in sorunu şu; Kendini hiç geliştiremedi. 4 sene önce neredeyse hala aynı. Bir stopere göre boyu kısa, bunu agresiflik ve hızıyla kapatması lazım ama bunlarda çok yok.

Teknik desen yok sadece önsezileri güçlü ama bir yere kadar.

Hamza'nin yerli hayranligi yüzünden kac puan kaybetti bu takim gecen seneden beri tehhhhh.

O nasil liste Arda, en kötü diye liste yapip 1. ve 2. siraya en iyilerini koymussun, manitken hata var heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt