#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de tekme ata ata yollarız.

Semihi verelim medeli alalim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek ki Milli takimda defansimizin neden gol yedigimiz anlasildi.FT hemen isi cozdu seni yedekleyip Serdari denedi.Serdarin avrupa tecrubesi olmamasina ragmen sana gore iyiyse vay senin haline seni hemen yedeklememiz gerekiyor yoksa cok goller yiyecegiz.

Demek ki Milli takimda defansimizin neden gol yedigimiz anlasildi.FT hemen isi cozdu seni yedekleyip Serdari denedi.Serdarin avrupa tecrubesi olmamasina ragmen sana gore iyiyse vay senin haline seni hemen yedeklememiz gerekiyor yoksa cok goller yiyecegiz.

Ched - hakan olmadı ched - denayer olmadı denayer - hakan oda olmadı koray falan oynasın semih mümkünse takımdan gönderilsin nefretim oldu semih umuttan bile bu kadar nefret etmiyorum.

bızde yedege cekılmelı bu adam

Bunun işi bitti milli takımdada kaptırdı formayı futbolu erken bırakır

Euro 2016 kadrosunda olur büyük ihtimalle.

Malzemeci lazim dogrudur.

Duyan da milli takımda kadro Pique'ler Ramos'larla dolu sanır. :red:

Semih formda olduğu zaman Serdar'dan Ersan'dan falan kötü bir stoper değil.

Kötü bir dönemden geçtiği doğru fakat toparlayacak potansiyeli de var.

Ulan Serdar Aziz malı bile gözüme senden iyi geliyor.O kadar düştün.Toparlan artık dicemde senden bir cacık olmaz bence.

Duyan da milli takımda kadro Pique'ler Ramos'larla dolu sanır. :red:

Semih formda olduğu zaman Serdar'dan Ersan'dan falan kötü bir stoper değil.

Kötü bir dönemden geçtiği doğru fakat toparlayacak potansiyeli de var.

Ben gördügüme bakarim Can. Bu herif vitaminsiz. Oyunculugu geçtim ben. fizik gücü 0 olan bir adam olmazsa iyi olur. Serdari begenmem ama havadan iyi adam. Fizigide iyi. Yalçin bile Semihin önünde gelir benim için.:DD

Serdar Aziz bundan daha beterdi bayağı gelişme kaydetmiş özellikle hava toplarında. Kazandığı topları dan dun uzaklaştırmıyor kafası ile yanındaki oyuncuya pas veriyor.

Serdar Aziz'in defansif özellikleri fena değil, yırtıcı bir oyuncu. türkiye standartlarında iyi sayılır ama Semih öyle böyle leş değil ya. Ligin en kötü stoperi olabilir.

Dünkü Serdar Aziz performansından sonra yazık diyorum. Adam varını yoğunu ortaya koydu, futbol oynadı. Semih'in bir anca önce "ne oldum" kafasından kurtulması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt