#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboldan anlamayan insanlar, sadece topun oldugu yerden yola cikarak yorumunu yaparlar. Bir pozisyonu degerlendirmek icin, pozisyonun tamamini gözlemlemen gerekiyor. Direk 8-9 kisinin Semih Kaya konusuna yazip, Denayer konusuna kimsenin yazmamasi bunu resmen teyit ediyor.

Denayer uyuyor pozisyonda, adami savunma arkasina kaciyor, Semih farkedip kurtarmaya calisiyor, o topu havadan ancak Kareem Abdul Jabbar cikarir kafa ile...

Felsefeyi bırakalım, o top semih ile forvet üzerine doğru geliyorsa, o topa rakip yanındaki adam vurabiliyorsa semihde çıkıp vuracak bunun bahanesi yok.

Forvet nasıl vurdu o zaman kareem abdul cabbar mıydı yoksa ben kaçırdım. doğrudur genel takım savunmasında sıkıntı var ama bu semihi kurtarmaz.

Semih bu sene benim hatırladığım astana maçı ve antalya maçını tek başına hediye etmiştir

Son düzenleme:
Adem çakal paket yapıp evine götürsün bu tuvalet terliğini

Hiç kimse hata yapmasa kaleciye de gerek kalmaz o zaman. Ne diye Muslera' ya 4 milyon veriyoruz ki?!...Stoper pozisyonunda oynayan futbolcunun marifeti böyle durumlarda ortaya çıkar; sen hikaye anlatmaya devam et...

Kim hikaye anlatiyor ? Senin Balta kalenin önünde top kaybetti, Semih biraz acisini kapatti, Muslera müthis cikardi Diarra´nin sutunu. Yetmedi Hakan Balta gidip penalti yaptirdi. mac boyunca Semih Kaya´nin savundugu, ve esamesi okunmaya Eto gitti belese gol atti. Ikinci golde yine Jose top kaybi yapiyor, yine Semih Kaya o hatayi telafi ediyor Eto´nun pozisyonunu bozarak, Selcuk adamini takip etmedigi icin gol yiyoruz... Yetmiyor, Denayer 92 dakikada siyahi hücum oyuncusunu arkasina kaciriyor, Semih arkasindan takip edip, biraz itleyip, topu kontrol etmesini zorlastirmaya calisiyor. Yapabielcegi tek sey o o pozisyonda. Icinden mi gecsin adamin ?

Yani Esas kim hikaye anlatiyor burada... :D

Türkiye'nin hatta dünyanın tartışmasız açık ara en kötü stoperi. hatta futbolcusu.

cok iyi cok namuslu efendi ulan kızımıza damat mı alıyoruz stoper istiyorum stoper

Felsefeyi bırakalım, o top semih ile forvet üzerine doğru geliyorsa, o topa rakip yanındaki adam vurabiliyorsa semihde çıkıp vuracak bunun bahanesi yok.

Forvet nasıl vurdu o zaman kareem abdul cabbar mıydı yoksa ben kaçırdım. doğrudur genel takım savunmasında sıkıntı var ama bu semihi kurtarmaz.

Semih bu sene benim hatırladığım astana maçı ve antalya maçını tek başına hediye etmiştir

Bunun felsefe ile alakasi yok, burada hatayi yapan adam Denayer, telafi edemedigi icin mi suclu oluyor Semih ?

Top parabel seklinde iniyor, bu topa rakibin arkasinda stoperin müdahale etme sansi yok. Alamayacagin bir topa hamle yapmakta, yapilacak en yanlis olaydir. Bunu gecen mac Chedjou yapti, ve cok daha rahat bir gol vurusu yapar o sekilde hücum oyuncusu.

O pozisyonda arkadan gelip, forveti ancak rahatsiz edebilirsin. Adam golü düserek atiyor golü. Semih rakibin icinden gececek hali yok.

Son düzenleme:
Bu adama mal deyince uyarı alıyoruz da dünyanın her yerine mala mal denir.Bide bu adamı İnter istiyomuş.Kıçımla gülerim ben bunu uydurana.Dünya tarihinin en aptalca transferlerinden biri olur eğer bu adamı biri stoper olarak takımına transfer ederse.

Futbolcu degil top toplayıcı bile yapılmamalı.Bu adam oynadıgı her maç puan kaybediyoruz.

Inter istiyor mu cidden ya. Valla üstüne parasını verelim. Sabri'nin maaştan keselim. Ya da Sabri'ye zam yapalım sonra yollayalım daha yakışıklı olur..

Olmuyor kardeşim, GS'a yetmez bu performans.
Adamlığına lafım yok ama olmuyor Semih.

Olmuyor işte olmuyor. Oynadığı her maçta rezil ötesi. En yakın zamanda gitmeli.

Bunun felsefe ile alakasi yok, burada hatayi yapan adam Denayer, telafi edemedigi icin mi suclu oluyor Semih ?

Top parabel seklinde iniyor, bu topa rakibin arkasinda stoperin müdahale etme sansi yok. Alamayacagin bir topa hamle yapmakta, yapilacak en yanlis olaydir. Bunu gecen mac Chedjou yapti, ve cok daha rahat bir gol vurusu yapar o sekilde hücum oyuncusu.

O pozisyonda arkadan gelip, forveti ancak rahatsiz edebilirsin. Adam golü düserek atiyor golü. Semih rakibin icinden gececek hali yok.
Denayer adamini kacirmis ama semihinde arkasini kontrol etmesi lazim son dakika artik adamlarin topu sisirecekleri belli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macin basindan sonuna kadar iyi oynadigi, Eto´ya bir tane top göstermedigi macta, Denayer´in yaptigi hatadan dolayi tepki gösteren bir taraftari görüyorum, ama sasirmiyorumda...

uq1i7gctnrdxh69wrisuod8cy.png

Mancini Hocama burdan sesleniyorum ; Hocam Allah için şu semihi al yanına kurtulalım şu kazmadan nolur :(

Denayer adamini kacirmis ama semihinde arkasini kontrol etmesi lazim son dakika artik adamlarin topu sisirecekleri belli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ofsattan cikiyor o pozisyonda, kontr prede kaliyor. Denayer´in adamini kacirdigini tam kendi ileri cikarken fark etmesine ragmen, dönebilecegi kadar iyi dönüyor.
Top parabel seklinde alti pasin önüne düsüyor. Muslera´da teredüt etti, orada rakibin arkasindan Semih´in yapabilecegi müdahele yok topa. Muslera cikip müdahale edebilirdi, ama muhtemelen yine gol olurdu pozisyon.

Denayer pozisyonun arkasindan bile gitmiyor... elini kaldirip izliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt