#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun felsefe ile alakasi yok, burada hatayi yapan adam Denayer, telafi edemedigi icin mi suclu oluyor Semih ?

Top parabel seklinde iniyor, bu topa rakibin arkasinda stoperin müdahale etme sansi yok. Alamayacagin bir topa hamle yapmakta, yapilacak en yanlis olaydir. Bunu gecen mac Chedjou yapti, ve cok daha rahat bir gol vurusu yapar o sekilde hücum oyuncusu.

O pozisyonda arkadan gelip, forveti ancak rahatsiz edebilirsin. Adam golü düserek atiyor golü. Semih rakibin icinden gececek hali yok.

...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ofsattan cikiyor o pozisyonda, kontr prede kaliyor. Denayer´in adamini kacirdigini fark ileri cikarken fark etmesine ragmen, dönebilecegi kadar iyi dönüyor.
Top parabel seklinde alti pasin önüne düsüyor. Muslera´da teredüt etti, orada rakibin arkasindan Semih´in yapabilecegi müdahele yok topa. Muslera cikip müdahale edebilirdi, ama muhtemelen yine gol olurdu pozisyon.
Adem reis, denayer hatali fakat son dakikada topun dustugu bolgeyi bos birakamamak lazim semih balta denayer hepsi suclu ,takim savunmamiz rezalet

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya adem yürü git be kardeşim denayer maçda bir hata yaptıysa 10 da pozisyonu engelledi maçın net en iyi adamıdır ayrıca bu semih boşbeleşi benzer bir skandalı geçen yıl gençler maçındada yapmış stancu malozu kaçırmıştı

ilk golde etonun sirtina binmeye calisiyor
ücüncü golde de ayni malligi mbillada yapiyor
semihin oynadigi bir defansin gol yemememesi imkansiz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Son golde gene gotu dayamak istemiş oyuncuya dengeyi bozmuş ama ayağını hesab edememiş.
Biri bu adama savunma yapmayi oğretsin. Futbolu unutmuş gibi oynuyor
tapatalk

Adem traş yapma.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Iste Jose'de de bu yapiliyor. Gol yiyince topu ilk kaybetti ona bakiyoruz. Mesela Jose hatali pas oynadi, gol oldu ve suclu Jose oluyor. Ama ordan iki saat rakibe orta firsat'i veren Olcan konusulmuyor, kafa vurduran Semih konusulmuyor.

Burda da Denayer adamini kaybediyor, Semih acemice sut vurduruyor adama.

Bir takim'da oyuncular oyuncularin hatasini kapatamaz ise ne diye takim diyoruz biz bunlara?

Ozan beyefendinin ne yazdığını bildirene 10 like.

bu dengesizi savunanları görünce ben utanıyorum

Ya adem yürü git be kardeşim denayer maçda bir hata yaptıysa 10 da pozisyonu engelledi maçın net en iyi adamıdır ayrıca bu semih boşbeleşi benzer bir skandalı geçen yıl gençler maçındada yapmış stancu malozu kaçırmıştı

Denayer´de, Semih´de bu macta takimin en iyi iki oyuncusudur. Semih Eto´yu tamamen 90 dakika oyundan aldi, Denayer´de bir cok kritik müdahalede bulundu saga kanatta. Semih en az suclu olmasina ragmen, pozisyonun tamami Semih´e yüklenmesinin, iyi niyet ile alakasi yok...

Herkes hata yapabilir. Denayer hatasina ragmen iyi oynadi. Taraftar Jose´ye karsi golde tepki gösterirken, cok daha sert bile tepki gösterdim, ama alintalayin kimse olmadi. Jose´nin genel anlamda kötü mac cikarmasina ragmen. Semih´i hakli bir sekilde savununca, nedense gözüne batiyor milletin.

Bu macta okadar oyuncu bireysel hata yapmisken, 90 dakika nerdeyse sifir bireysel hata ile oynayan adami, Eto´ya bir pozisyon vermeyen adami linc etmek, niyeti bozmaktir.

Son düzenleme:
Denayer´de, Semih´de bu macta takimin en iyi iki oyuncusudur. Semih Eto´yu tamamen 90 dakika oyundan aldi, Denayer´de bir cok kritik müdahalede bulundu saga kanatta. Semih en az suclu olmasina ragmen, pozisyonun tamami Semih´e yüklenmesinin, iyi niyet ile alakasi yok...

Herkes hata yapabilir. Denayer hatasina ragmen iyi oynadi. Taraftar Jose´ye karsi golde tepki gösterirken, cok daha sert bile tepki gösterdim, ama alintalayin kimse olmadi. Jose´nin genel anlamda kötü mac cikarmasina ragmen. Semih´i hakli bir sekilde savununca, nedense gözüne batiyor milletin.

Bu macta okadar oyuncu bireysel hata yapmisken, 90 dakika nerdeyse sifir bireysel hata ile oynayan adami, Eto´ya bir pozisyon vermeyen adami linc etmek, niyeti bozmaktir.
Semih sende takıntı olmuş semih konusunda seni objektif kabul edemiyorum

Semih sende takıntı olmuş semih konusunda seni objektif kabul edemiyorum

Takinti yapan kisi ben degilim, sikinti burada... :D

Denayer´in hatasina 9 kisi cikip Semih konusuna dalmasi direk mactan sonra, ve buna tepki gösteren adama, yine laf salatasi yapilmasi, inan ki takintinin bende oldugunu göstermiyor.

Ben takintili bir insan olsam, bana muhtemelen hakaret etmeye calisan, ve ban yiyen zata bir karsilik verirdim, ama benim icin havadan bile farksiz böyle seyler.

Türk´lerde linc kültürü var, maalesef Almanya´dakilerin cogu icinde gecerli bu konu.

Pozisyon bilgisi sıfır. Ofsayt taktiği berbat. Hava toplarında yeteneksiz. İkili mücadelelerde hep yerde kalan kendisi. Kaç senedir bir gram gelişmedi. Tam aksine olanları da kaybetmiş.

Takinti yapan kisi ben degilim, sikinti burada... :D

Denayer´in hatasina 9 kisi cikip Semih konusuna dalmasi direk mactan sonra, ve buna tepki gösteren adama, yine laf salatasi yapilmasi, inan ki takintinin bende oldugunu göstermiyor.

Ben takintili bir insan olsam, bana muhtemelen hakaret etmeye calisan, ve ban yiyen zata bir karsilik verirdim, ama benim icin havadan bile farksiz böyle seyler.

Türk´lerde linc kültürü var, maalesef Almanya´dakilerin cogu icinde gecerli bu konu.
Yaw koca forumda senden başka semihi başarılı bulan yok bu kadar millet futboldan anlamıyor hepsi takıntılı 25 kişilik koca kadroda semih diye sessiz sakin alt yapıdan gelmiş karakter olarak on numara birine takıntı yapıp sallıyorlar anla işte adam kepazet olduğu için eleştiri yağmuruna tutuluyor

Son düzenleme:
tam bi kalitesiz ve kazma

biyerde orta sahaya gidip adamin sirtina atladi foul yedi

Yaw koca forumda senden başka semihi başarılı bulan yok bu kadar millet futboldan anlamıyor hepsi takıntılı 25 kişilik koca kadroda semih diye sessiz sakin alt yapıdan gelmiş karakter olarak on numara birine takıntı yapıp sallıyorlar anla işte adam kepazet olduğu için eleştiri yağmuruna tutuluyor

Bu isler cogunlugun demesi ile olsaydi, oooo, linc kültürü ile kast ettigim konu zaten bu... Adamin bos yere elestirildigini daha kac defa ortaya koyayim, bilmiyorum. Adamin hatasi olmayan pozisyonlarda, bile hatasinin kollanmasi benim dediklerimi teyit ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt