#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mactan önce gözüne mangal kacmıs o yüzden yine kötü oynadı

Semih' i herkes çok beğenirken, Galatasaray futbolcusu olmasının zor olduğunu ilk söyleyenlerdenim; o zaman bana tepki gösterenler şimdi yerden yere vuruyor; oysa Semih aynı Semih...Aralarından Semih' i seçip eleştirmek haksızlık olur bu maç için, kim ne yaptı ki?...

Birazdan ''Almancı'' kardeşimiz gelir, vicdansızca eleştirenlere istatistiklerle gereken cevabı verir; muhataplarına şimdiden acıyorum, Allah sabırlar versin, ben yokum bu mevzuda :)...

Nasıl oluyorda hala her maç 11 oynuyor. Kimse görmüyormu bu rezili. Koray oynasın bari

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. golde stoperlerin üçü (Semih-Ched-Denayer) de hataya girdi, 2. golde assisti engellemeye çalişti Chedjou adamini tuttu Griezmann araya girip golünü atti. Tamam bu dönemde agir yetersiz ama eleştirmek için eleştirmeyin 1ader. Chedjou ve özellikle Balta'da en az ayni seviyede oynuyordular. Semih bu maçta az çok müdahaler yapti, topu çaldi. Bu kadar kötü maç oynadiktan sonra ilk kez fena degildi bana göre.

Nasil Sabri 14 senedir bu takimda ise Semih de ne yazik ki öyle böyle bu kulüpte yer alacak gibi.

Son oynadigi 4 macta berbat oynadik tesadüfmü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ey Melo'yu sevmeyen yerli-yabancı güruh. Gittiğinden bu yana açın maçlarınızın tekrarını izleyin. İzleyin ki aldığınız paraların/kontratların/şöhretin kimin sayesinde olduğunu görün o kör egolu gözlerinizle. Bende gitmek istiyorsa gitsin dedim. Yalnız ben sadece bir taraftarım. Ama siz gitmesi için resmen dua ettiniz. Foyanız ortaya çıktı. Şimdi Melo olsaydı da, maaşımın yarısını verseydim diye iç yanıyorsunuzdur. Bu kadar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kötü oynamasından ziyade adam sürekli düşüşte. Belki Ujfalusi iyi gösteriyordu, biz o zamanlardan fazla umut bağladık ama durum budur.

kendini 10 senedir gelisteremeyen tipik turk futbolcusu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sırf soyadı kaya sert olur dıye stopere koymuslar ama semih pamuk olmalıymış

Denayer´in kacirdigi Griezmann´in attigi golü, yine Semih´e mi yüklendi, ne oldu aceba ? Yoksa Hakan Balta´nin hacamatt edildigi ikinci gol mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt