#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem beyi linc edecekler benc

Denayer´in kacirdigi Griezmann´in attigi golü, yine Semih´e mi yüklendi, ne oldu aceba ? Yoksa Hakan Balta´nin hacamatt edildigi ikinci gol mü ?

Adem semih i hep savunuyorsun semihe karsı bir sempatin var sanırım tabiki semih tek basına sorumlu değil bu takımdan grizmanın attıgı ilk golde iki stoperde ön direğe geliyor 2 sininde hatası var ama öncelikle chedj hatası var semih sol stoper oynadı hadi diyelim öne kaydı senin o adamın yanında ne işin var diyebiliriz ama semihe laf söyletmemekte sacmalık gercekten inanılmaz bir gerileme var cok kötü.

Tamam adem sakin ol. Semih bizim Terry'miz. Denayer çöp oglu çöp. Sinirlenme hemen.

I do not take it personal... Kulübün magazinlik bir hali var, Semih´in hatalarinda, Semih´i herkes elestirebilir, ancak diger oyuncularin hatalarinda Semih´i elestirmek, ya olayi kavrayamamaktir, yada günah kecisi aramaktir.

Baştan bu takımda oynaması hatadır kendısının

Pff baydi bu konu, kovulsun da boyle gereksiz savunmalari da gormeyelim daha.

I do not take it personal... Kulübün magazinlik bir hali var, Semih´in hatalarinda, Semih´i herkes elestirebilir, ancak diger oyuncularin hatalarinda Semih´i elestirmek, ya olayi kavrayamamaktir, yada günah kecisi aramaktir.

Ben Semih yendirdi demiyorum zaten ademcim. Çürük elmalardan 1 tanesi bu. Bu takimda Devrim olmali. Cehdjouda berbat oynadi 2-3 maçtir öyle. Onuda defansif fazla begenmiyorum ama Semih gibi degil.

Adem semih i hep savunuyorsun semihe karsı bir sempatin var sanırım tabiki semih tek basına sorumlu değil bu takımdan grizmanın attıgı ilk golde iki stoperde ön direğe geliyor 2 sininde hatası var ama öncelikle chedj hatası var semih sol stoper oynadı hadi diyelim öne kaydı senin o adamın yanında ne işin var diyebiliriz ama semihe laf söyletmemekte sacmalık gercekten inanılmaz bir gerileme var cok kötü.

Bashing ile elestiri arasinda büyük fark vardir. X hata yapti dersin, bunu aciklarsin, ve bu elestiri olur. Ancak Y hata yapar, ve sen bunu X´e yikarsan, buna bashingden bile öte bir ad koyarlar.

Mesele zaten bu, hatasi olmadigi pozisyonda, neden cocugun hatasi araniyor, yada geriliyor deniliyor ?

Chedjou hata yapiyor, cünkü oldugu bölgenin, pozisyon acisindan hic bir faydasi yok. Ancak goldeki hata Chedjou´nun degil Denayer´in. Torres de atabilirdi, cünkü onu bos birakan Chedjou. Ancak Griezmann atiyor golü. Yani Denayer´in savundugu adam.

Sanirim Adem Çakar aramizdaki gizlenmis Semih Kaya.Adem adini kullanarak yillarca bizi kandirmistir.Aslinda gercek o ki Semih kaya Adem rolune girmistir.

Ben Semih yendirdi demiyorum zaten ademcim. Çürük elmalardan 1 tanesi bu. Bu takimda Devrim olmali. Cehdjouda berbat oynadi 2-3 maçtir öyle. Onuda defansif fazla begenmiyorum ama Semih gibi degil.

Tamamda gülüm, senin bunu yapabilecek paran yokki.

Taraftar sogudu, ve bikti takimdan. Benim acimdan eksik, 3-4 pozisyondur bizde. Hakan, Umut, Bilal, Sabri gibi adamlar oynamamasi gerekiyor. Sen bu adamlarin yerine oyuncu koyamazken, nasil devrim yapacaksin ?

Yoksa takimin paso degismesi beni mutlu bile eder, en azindan, yorum yaparken, etrafimizda dönmeyi birakiriz 4-5 ay icin.

Herkes bu bana göre en önemli istatistigi yok sayiyor, ancak benim icin en önemli olaydir. Semih olmayinca, bu takim cok daha fazla gol yiyor. Durum buyken, 30 üstü adamlar varken, benim acimdan mantikli gelmiyor Semih´i bashing etmek... Kimse yanlis anlamasin, Denayer cok potansiyalli, ve begendigim bir oyuncu. Ama hatasini söylemek, elestirdir iste.

Son düzenleme:
Adam troll işte ne tartışıyorsunuz ki bi anlasam ekşide owencan diye bi tip var meşhur millet onun yazdığına cevap falan atıyormu? Ya atıyorlarsa bilemem de onların dingillikleri olur. Poziyonu görmeyenler için resmini koyayım hafif paint terk yuvarlak içine aldım. Semih görünüyor ama görüntü net değil Chedjou'a onun arkasında. Griezmann değil önündeki adama gelse top Semih yine adamını kaçırmış oluyor. Ceza sahasına top geliyor Semih ve Chedjou birbirini tutuyorlar:D Jem malıda var orada sırtı dönük olan oda neyin kafasındaysa orada artık. Yüzde 100 Semih değil evet daha önce de söyledim yüzde 100 değil ama yüzde 30-40 civarı çoğu golde parmağı oluyor kendisinin genelde. Bugün her yan topu tehlike oldu Atletico'nun stoperimiz kafa vuramıyor ironiye gel. Takımda zaten kafaya çıkan oyuncu yok Chedjou hariç bi de stoperde Semih oynuyor.

Ekli dosyalar

• mdrd.webp
    mdrd.webp
    37 KB · Görüntüleme: 62
Adam troll işte ne tartışıyorsunuz ki bi anlasam ekşide owencan diye bi tip var meşhur millet onun yazdığına cevap falan atıyormu? Ya atıyorlarsa bilemem de onların dingillikleri olur. Poziyonu görmeyenler için resmini koyayım hafif paint terk yuvarlak içine aldım. Semih görünüyor ama görüntü net değil Chedjou'a onun arkasında. Griezmann değil önündeki adama gelse top Semih yine adamını kaçırmış oluyor. Ceza sahasına top geliyor Semih ve Chedjou birbirini tutuyorlar:D Jem malıda var orada sırtı dönük olan oda neyin kafasındaysa orada artık. Yüzde 100 Semih değil evet daha önce de söyledim yüzde 100 değil ama yüzde 30-40 civarı çoğu golde parmağı oluyor kendisinin genelde. Bugün her yan topu tehlike oldu Atletico'nun stoperimiz kafa vuramıyor ironiye gel. Takımda zaten kafaya çıkan oyuncu yok Chedjou hariç bi de stoperde Semih oynuyor.

Tıklıyorum ılerlemıyor?

Tamamda gülüm, senin bunu yapabilecek paran yokki.

Taraftar sogudu, ve bikti takimdan. Benim acimdan eksik, 3-4 pozisyondur bizde. Hakan, Umut, Bilal, Sabri gibi adamlar oynamamasi gerekiyor. Sen bu adamlarin yerine oyuncu koyamazken, nasil devrim yapacaksin ?

Yoksa takimin paso degismesi beni mutlu bile eder, en azindan, yorum yaparken, etrafimizda dönmeyi birakiriz 4-5 ay icin.

Herkes bu bana göre en önemli istatistigi yok sayiyor, ancak benim icin en önemli olaydir. Semih olmayinca, bu takim cok daha fazla gol yiyor. Durum buyken, 30 üstü adamlar varken, benim acimdan mantikli gelmiyor Semih´i bashing etmek... Kimse yanlis anlamasin, Denayer cok potansiyalli, ve begendigim bir oyuncu. Ama hatasini söylemek, elestirdir iste.

Bonservissiz. kiralik ve ucuz oyuncu bulursan Devrim olur. 2011'de yaptin.

Semih için ise şunu söyliyim. Bir defans oyuncusunun oldugu özelliler yok kendisinde. Güçsüz olmasida cabasi. Semih kötü oyuncu bunu kabul et bence. Böyle yumuşak defans oyuncusu olmaz.

Semih Kaya dogru adamda, sol stoper olarak ön direge olasi bir top icin orada bulunmak zorunda. Semih oraya gitmese, o karedeki oyuncu vurur kafayi... Chedjou´nun oraya gitmesi hata, cünkü o pozisyonda Chedjou´nun adami Torres. Griezmann´da Denayer´in adami.

Yani Denayer´de, Chedjou´da bozuyorlar. Chedjou Torres´e, Denayer´de Griezmann´a yapissa, oradan rahat bir kafa cikma ihtimali yok.

topu kesmek için kaldırdığı ayağıyla kaçıncı kez ofsayt bozdu acaba

golü geçtim kornerde seken topta 6pasa doğru kafa vurması neydi

gönderin şunu bi halt olmaz bundan bu saatten sonra. balta ve selçuk hariç hiç bi türk oyuncu 5 kuruş etmiyor yerlerine ucuza alınmış brezilyalı, afrikalı genç oyuncuları oynatsak hiç bi şey kaybetmeyiz tam tersi en azından geleceğe bi yatırım yapmış oluruz.

Bak şu kısa futbolculuk hayatında 1 kere fazla değil 1 kere kafayla karşıladığın top bir Galatasaray lı futbolcuya gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt