#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Galatasaray etrafi düzeltmeden stoperleri degerlendirmek zor olur. Galatasaray´da bir cok oyuncu var, su an takimda eksik görünen, ama daha saglam oynayan bir takimda siritmayacak. Telles nekadar elestirildi, yerden yere vuruldu, ama Inter´de gayet iyi oynuyor simdi. Acip cocuga karsi yapilan yorumlari cikarmak lazim.

Futbolda hata, hata getirir. Kirilmasi gereken sincirler var takimda...

yas ortalamasida cok yüksek resmen moruklar toplulugu.
onun icin direnc yok takimda.

Bunun oynadıgı her maç gol yemeye mahkumuz.Çünkü normal bir stoperin gerektirdiği hiç bir özellik bu vitaminsizde mevcut değil.Kafa topu yok.Markaj sıfır.Nerede duracağını bilmiyor.Defanstan pasla çıkma konusunda tam bir kazma.Birde bunların üstüne uğursuzun önde gideni.Taca giden şutlar bunun kıcına basına carpar bizim kaleye gol olur.

2011-2012 sezonun kredisini yiyor. Nasil bitmedi hala anlamiyorum. 3 senedir cop gibi oynuyor bu adam. Her mac en az 1 gol yediriyor bu ve Sabri abisi. Alt yapiyi kapatalim ya ordan cikanlar evlat diye bizi bitiriyor.

Maç boyunca bi tane hava topu alamadı, fiziksel mücadelede süpürge gibi yerleri süpürdü yine. Bu yaşta takımın bankosu olmuş adamsın, ne hikmetse kimse de kesik atmıyo sana. Tek görevin top oynamak, mesleğine de mi hiç saygın yok be adam git az geliştir şu vücudunu.

en sevdiğim hareketi, forvetin üstüne paralel çıkıp topa vuramamak :d
semih-kaya-dan-isyan-1161308.Jpeg

Süper bi icat Semih icat etmiş bunu.. !8 dışında yine hakem bi karşı takıma bi bize faul veriyo o yüzden 18 dışındakine razıyım amma bunu 18 içinde kimlke kafaya çıksa yapıyo.. Hakemler korkup penaltı veremiyo ama top öyle bi ortada kalıyo ki rakip direk kalemize yolluyo...

Çok kötü hemde çok kötü

Derhal satılmalı. Galatasaray'ın ciddi değişime ihtiyacı var. kemik kadro dediğimiz Selcuk la baslayan isimlerinde üzeri çizilmeli artık.

Zehirlemeye basladılar takımı. Emekleri için tesekkür ederiz.

Derhal satılmalı. Galatasaray'ın ciddi değişime ihtiyacı var. kemik kadro dediğimiz Selcuk la baslayan isimlerinde üzeri çizilmeli artık.

Zehirlemeye basladılar takımı. Emekleri için tesekkür ederiz.
2011 de kurulan iskelet (Muslera dışında )temizlenmeliydi yazın. Bunu tüm yaz boyunca burada savundum, 4 sene boyunca yeterince verim aldık ve bir değişim muhakkak gerçekleştirilmeliydi.

Melo da gitmeli diyordum ama tek şart ile, onun yerine iyi bir adam alınmalıydı.

Meloyu yolladık yerine adam almadık bir de iskeletin diğer oyuncularından hala medet umuyoruz. Ölme eşeğim ölme.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hiç bir zaman Galatasarayın stoperi olacak kapasitede olmadı ve asla olmayacak ,tonla parayı götüren yeteneksiz futbolcu müsveddesi..

Ben and Jerry yiyorum ?

Demin bu sezon ligde yedigimiz tüm golleri izledim, ve gol yedigimizde hata yapan oyuncular arasinda Chedjou ve Hakan Balta ön plana cikiyor savunma oyuncular arasinda...

1. Bu formlu, formsuz olayi Semih´e karsi da bir arguman degil. Cok sakatlik yasadigi icin, onunda büyük bir aradan sonra oynadigi olmustur. Mesela gecen sene...

2. Bu small sample size degerlendirmede bir arguman olabilir. 10 mac alirsan, rakip hücumculari belki az sansli, yada daha becerikli olabilir. Ama 150 maci aliyorsan degerlendirmeye, ozaman tesadüf imkani yoktur.

Ben tesadüf ve sansa da inanmiyorum. Carole sakatlandigindan beri savunmanin hali ortada. Galatasaray´in, stoperler disinda, savunmaya katki verebilecek her türlü adama ihtiyac duyuyor su an.

Galatasaray´da aslinda esas sikinti stoperlerde degil, stoperlerin etrafindaki oyuncularin passif oyunu.

etrafı değilde önündeki libero sıkıntısı büyük ölçüde kendisini belli ediyor ancak birebirde yapılan hataların başka hiçbir oyuncu ile alakası yok yani ıska geçtiği yada alamadığı hava topunun başka izahı yok.

Ayrıca 150 maçı baz alırsan ortaya çok daha farklı bir istatistik ve sonuç çıkacağı kesin ve kesin ortada.

Dün bir kez daha sövdüm buna...Ulan Kajer 1.86'lık Ndoye'a kafa topu göstermedi bizimki erenin altında ezildi..utanma arlanma da yok defolup gitmiyor ptt ligine...Artık istemiyorum çelimsiz bücür stoper şöyle kapı gibi adama alalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün bir kez daha sövdüm buna...Ulan Kajer 1.86'lık Ndoye'a kafa topu göstermedi bizim erenin altında ezildi..utanma arlanma da yok defolup gitmiyor ptt ligine..Artık istemiyorum çelimsiz bücür stoper şöyle kapı gibi adama alalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
RESMEN BITMIS ! Adam her topu aldiginda ancak manyak gib havalara gönderir, hiç düzen/pas kurmayi calismaz, hiç bir hava topu kazanmaz ve hep yerlerde sürünür...bu kadar tembel bir oyuncu görmedim.

Son düzenleme:
Ben bundan stoper olmayacağını ilk maçında anladım. Çok güçsüz, hava toplarıda aşırı zayıf. Her kornerde ceza sahasına gelir fakat bırakın gol atmayı bir kere topa vurabildiğini görmedim. Şans eseri bitane golü var samsunspora karşı rakibe çarpıp giren dahada yok.

Sen hayırdır ya?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eren Derdiyok resmen bunu ezdi.En iyi zamanında bile hava toplarında kötüydü zaten.

Bugüne kadar hep dedim ki "Futbolu kötü bile olsa en azından karakteri ve futbola başlangıç hikayesinden dolayı eleştirmem"...

Ama bugün Kevin hakkında yaptığı açıklamalara söyleyecek söz yok. Çok özgüvenliysen İspanya'da Malagaya falan gidip son gün senin bir suçun olmamasına rağmen 6 ay oynama ve ailen Türkiye'de olsun bakalım psikolojin ne olacak? Yazık.. Bundan sonra en ağır eleştiren olacağım. İyice havaya girmişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt