#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kimin is hayati ve sosyal hayatina laf etmisim iste tam dedigimi ispatliyorsun yine. Sana sen ne elde ettin de baskalari ile dalga geciyorsun diyorum? Kim sana dalga gecmi hakki veriyor he sen kimsin olm?

Birde utanmadan insanlarinin lafini carpitiyorsun birde sen adam olacaksen he? Bas git arkadas, utanma yok bir kere.

Ortalikta yalan konusarak gurur duy simdi, cok iyi sey yapiyorsan yalan söyleyerek.

'' Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin. ''

Şizofren misin ? Adama 2 mesaj önce bunu demişsin.

ne diyon saban
konuyu degistirme
konu senin bi bok bilmedigin halde bilmis gibi gezmen
o yuzden bisey dediginde 15 kisi tassak geciyor
sabriye hayranligim yok bunu demek icin agir mal olmak gerek
semih ve aydin icin de futbol kulturu olan ve kendini avrupali sanan cahil kiro almanci olmayan her futbolsever altyapiya deger verir, ben de aydindan umutluydum olmadi. Semihin 12-13 performansina doneceginden de unutluyum olmazsa da olmadi derim. Sen daha 6 milyon verilen chedjounun kotu degil cok kotu stoper oldugunu cozemedin 3 yildir (hatta daha fazla cunku lille taraftariymissin, weird)
o yuzden ya konuda kal ya da cirpinma
Saban tam sensin aslinda yahu, baskalari icin kullanma. Baskalarini da isin icine katmayalim kendi b.klarin ortaya cikinca.

Sen bana Chedjou ile gelirsen bende sana böyle iste senin sacmaliklarini hatirlatirim ama genelde tarzim degil. Sen bunu sunu dedin diye insanalarin pesinden gezmem.

Nedense bu ülke herseyi biliyor, herseyi cözmüs. Ben ve tüm fransa Chedjou'yu yilin kadrosuna alarak bi b.k bilmiyor, ama sizler herseyi biliyorsunuz.

Sizler icin Löw, Hiddink, Del Bosque fln hepsi vasat teknik adamdi, Pep mep hoca moca degildi. Siz cözdünüz demek ki.

Eren hakkinda dediklerini aciklamadin? Hani böyle devam ediyoruz ya sen sunu dedin, ben bunu dedim diye.

Yanılmışım. Adam gerçekten kötü demek zor değil... Hepimiz her sene yanılıyoruz çoğu futbolcu hakkında. Ama bu chedjou andavalı bunu ilk kez yapmıyor

'' Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin. ''

Şizofren misin ? Adama 2 mesaj önce bunu demişsin.
Dalga mi gecmek bu? Eger baskasi ile dalga geciyorsan sen anlat bakalim sen ne elde etmsisin de dalga gecebiliyorsun demektir. Biraz lafi adam gibi algilayin da dünya'ya katkiniz olsun.

Ben kimin is hayati ve sosyal hayatina laf etmisim iste tam dedigimi ispatliyorsun yine. Sana sen ne elde ettin de baskalari ile dalga geciyorsun diyorum? Kim sana dalga gecmi hakki veriyor he sen kimsin olm?

Birde utanmadan insanlarinin lafini carpitiyorsun birde sen adam olacaksen he? Bas git arkadas, utanma yok bir kere.

Ortalikta yalan konusarak gurur duy simdi, cok iyi sey yapiyorsan yalan söyleyerek.
Sen hayatinda ne elde ettin? Evinden cikmayan bir tipsin kesin.

lan az önce dedin bunu

bu yalan değil mi

evden çıkmayan diyorsun eve girdiğim yok

dün bursa bugün istanbul az önce de ankaraya eve geldim

ulan hakan sıçıp batırıyorsun kendini haklı çıkarmak için

cedcu golleri atacak dedin attı şom ağzına sağlık uğursuz herif

Saban tam sensin aslinda yahu, baskalari icin kullanma. Baskalarini da isin icine katmayalim kendi b.klarin ortaya cikinca.

Sen bana Chedjou ile gelirsen bende sana böyle iste senin sacmaliklarini hatirlatirim ama genelde tarzim degil. Sen bunu sunu dedin diye insanalarin pesinden gezmem.

Nedense bu ülke herseyi biliyor, herseyi cözmüs. Ben ve tüm fransa Chedjou'yu yilin kadrosuna alarak bi b.k bilmiyor, ama sizler herseyi biliyorsunuz.

Sizler icin Löw, Hiddink, Del Bosque fln hepsi vasat teknik adamdi, Pep mep hoca moca degildi. Siz cözdünüz demek ki.

Eren hakkinda dediklerini aciklamadin? Hani böyle devam ediyoruz ya sen sunu dedin, ben bunu dedim diye.

Eren konusunu hatirlat da oyle aciklayayim, biraz daha fazla got ol. Bu kadari az sana

lan az önce dedin bunu

bu yalan değil mi

evden çıkmayan diyorsun eve girdiğim yok

dün burda bugün istanbul az önce de ankaraya eve geldim

ulan hakan sıçıp batırıyorsun kendini haklı çıkarmak için

cedcu golleri atacak dedin attı şom ağzına sağlık uğursuz herif
Ulan ben sana daha önce hic böyle laf ettim mi? Eger yalan konusarak laf carptiriyorsan, baskalari ile dalga geciyorsan sen anlat bakalim ne elde ettin bi bilelim, evinden cikiyormusun cikmiyormusun bilelim.

Sen kimsin peki baskalarin olayini yalanla süsleyip anlatiyorsun, dalga geciyorsun he?

Eren konusunu hatirlat da oyle aciklayayim, biraz daha fazla got ol. Bu kadari az sana
Bos bos konusuyorsun olm sen. Ancak bos laf.

Sana soruyoruz, sacma sapan cümleler kuruyorsun.

Olay su: ben Chedjou'yu uzun yillar izleyip fransa'da begendigim icin savunuyorum, sen Türkiye performansi yüzünden bu demeclerimi hatirlatiyorsun.

Ayni Hayri trollü Aydin ve Sabri'yi hatirlatinca 'zahahahahahaha ehehehehe ben cok iyi orta acar demistim, Aydin da eh iste cok yetenekliydi olmadi yahu' demesini biliyorsun.

Arada ki celiskiyi görüyormusun? Bir sakince düsün. Cek git karismdan simdi.

hakana iş hayatım, kariyerim ve sosyal yaşımtımla ilgili 1 brifing yapacağım arkadaşlar

beyfendi öyle istedi

yeterli bulursa cedcuyu eleştirmeme izin var sanırım

BÖYLE 1 MANYAK BU HERİF

Birde sen sunu dedin bunu dedine girmissek Bruma hakkinda ki yorumlarini hatirlatim Hayri biraz isin gercegi ortaya ciksin. Ben biliyorum yorumlari, bakalim ne kadar dürüst birisin, sen anlat bakalim gittiginde ve ispanya'da oynadiginda neler yazmistin?

Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama adı geçtiği için söylüyorum Yasin bugün bence gayet iyi oynadı. 65.dk'da çıkarmalıydı hoca ama o sürede iyiydi. Hiç de batırmadı oyunu.

hakana iş hayatım, kariyerim ve sosyal yaşımtımla ilgili 1 brifing yapacağım arkadaşlar

beyfendi öyle istedi

yeterli bulursa cedcuyu eleştirmeme izin var sanırım

BÖYLE 1 MANYAK BU HERİF
Iste beklenen profil bu. Yine ADAM gibi olayi carptirmak. Cok mu koydu lan ne elde ettin demem?

Ilk kendi g.tünle dalga gec baskalarina bakmadan bu laflari duymak istemiyorsan. Sen kimsin baskalarin özel hayati/is hayati ile dalga geciyorsun üstelik laflari carptiriyorsun?

Bu soruyu cevaplasana kivirmadan yiyorsa. Sen bunu yaparasan bende sana sorarim dogalca sen ne yaptin diye hayatinda. Bunun futbol ile alakasi yok bir kere, adam ol bir kere.

Bos bos konusuyorsun olm sen. Ancak bos laf.

Sana soruyoruz, sacma sapan cümleler kuruyorsun.

Olay su: ben Chedjou'yu uzun yillar izleyip fransa'da begendigim icin savunuyorum, sen Türkiye performansi yüzünden bu demeclerimi hatirlatiyorsun.

Ayni Hayri trollü Aydin ve Sabri'yi hatirlatinca 'zahahahahahaha ehehehehe ben cok iyi orta acar demistim, Aydin da eh iste cok yetenekliydi olmadi yahu' demesini biliyorsun.

Arada ki celiskiyi görüyormusun? Bir sakince düsün. Cek git karismdan simdi.

Arada celiski falan yok, konuyu degistirmek icin baska topculardan bahsettin, cevabini verdim ve birsey diyemedin, simdi de sabri konusunda demedigim seyi ses efektiyle onume koyup arguman kazandigini saniyosun, beynin yandi heralde
cidden daha iyisini yapamiyosan quote etme, en azindan eskiden tartisinca arada mantikli doneler sunuyodun artik o da yok, sadece name calling ve yazilanlari carpitma. Sandim ki 2 duello edicez ama su ana kadar hayal kirikligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt