#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada celiski falan yok, konuyu degistirmek icin baska topculardan bahsettin, cevabini verdim ve birsey diyemedin, simdi de sabri konusunda demedigim seyi ses efektiyle onume koyup arguman kazandigini saniyosun, beynin yandi heralde
cidden daha iyisini yapamiyosan quote etme, en azindan eskiden tartisinca arada mantikli doneler sunuyodun artik o da yok, sadece name calling ve yazilanlari carpitma. Sandim ki 2 duello edicez ama su ana kadar hayal kirikligi
Ben senin yaptigini yapiyorum iste. Ayni davranisi uyguluyorum sana.

Sen gelip 'hehehehe bunu demistin' dersen bende ayni sekilde sana bunlari hatirlatirim.

Adam gibi sorsan Chedjou hakkinda bugün ne düsünüyorsun, Sabri ve Yasin'i mac basi elestirmisin, ne diyorsun diye, dogru dürüst cevap verecegiz. Cocukca isleri birakacaksin bir kere.

Ben uzun yillar burdayim, senin tek tek oyuncular hakkinda ne yazdiklarini da hatirliyorum senin hatirladigin gibi. Bunlara girersek isin icinden cikamayiz.

Iste beklenen profil bu. Yine ADAM gibi olayi carptirmak. Cok mu koydu lan ne elde ettin demem?

Ilk kendi g.tünle dalga gec baskalarina bakmadan bu laflari duymak istemiyorsan. Sen kimsin baskalarin özel hayati/is hayati ile dalga geciyorsun üstelik laflari carptiriyorsun?

Bu soruyu cevaplasana kivirmadan yiyorsa.
ya niye dalga geçmeyeyim birader

sıyırdın mı kafayı

sıçıp batırmışsın

istersem senle istersem obamayla dalga geçerim istersem de kapıdaki köpeğimle

bunun için dalga geçmeden önce cv mi paylaşmam lazım

ya niye dalga geçmeyeyim birader

sıyırdın mı kafayı

sıçıp batırmışsın

istersem senle istersem obamayla dalga geçerim istersem de kapıdaki köpeğimle

bunun için dalga geçmeden önce cv mi paylaşmam lazım
Bende senle dalga gecerim ozm, bu kadar basit. Bi halt elde etmemissin, baskalari ile dalga geciyorsun diyerek bende DALGAMA bakiyorum. OK?

çok üstüne gittik manyadı bu hakan

ben senin cedcunun bjk maçı için yazıklarınla dalga geçiyorum yani ispat edebildiğim somut cümlelerinle

sen benim hiç bilmediğin hayatım hakkında atıp tutuyorsun, bilmeden mideden sallıyorsun

adam olan sen oluyorsun yalancı ve sahtekar ayrıca adam olmayan da ben oluyorum

senin kafa böyle çalışıyorsa cedcuya laf etmemen normal

Ben senin yaptigini yapiyorum iste. Ayni davranisi uyguluyorum sana.

Sen gelip 'hehehehe bunu demistin' dersen bende ayni sekilde sana bunlari hatirlatirim.

Adam gibi sorsan Chedjou hakkinda bugün ne düsünüyorsun, Sabri ve Yasin'i mac basi elestirmisin, ne diyorsun diye, dogru dürüst cevap verecegiz. Cocukca isleri birakacaksin bir kere.

Ben uzun yillar burdayim, senin tek tek oyuncular hakkinda ne yazdiklarini da hatirliyorum senin hatirladigin gibi. Bunlara girersek isin icinden cikamayiz.

Benim umrumda degil ki ne dusundugun
umrumda olan tavirlarin
yoksa chedjouyu oven baskalari da var gider onlara sararim
ha hala chedjonun iyi oldugunu dusunuyosan bisey diyemem cunku mac katledilisinin ust noktasi buydu ki hep yapiyor boyle hatalari
bahsettigin topcu ve diger topculari hic senin chedjouyu savundugun gibi itici ve cok bilmisce savunmadim
hataliysam hataliyim derim, seyimde degil
Semih son 2 sezon les gibi oynadi soran olunca da soyluyorum
ama sen israrla chedjou rizenin dandik forvetine karsi iyi oynayinca gicik gicik bakin gol yedirdi dimi yazmayi biliyosun da, bu mac olunca yeni konu acip golleri bosverin moralim cok bozuk fln diyosun. Saka misin birader
as kendini artik
herseyi bilirim tavirlarini birak
millet sana bilenmis prof diye T geciyor
vaziyetin farkina var benle sidik yaristiracagina

Benim umrumda degil ki ne dusundugun
umrumda olan tavirlarin
yoksa chedjouyu oven baskalari da var gider onlara sararim
ha hala chedjonun iyi oldugunu dusunuyosan bisey diyemem cunku mac katledilisinin ust noktasi buydu ki hep yapiyor boyle hatalari
bahsettigin topcu ve diger topculari hic senin chedjouyu savundugun gibi itici ve cok bilmisce savunmadim
hataliysam hataliyim derim, seyimde degil
Semih son 2 sezon les gibi oynadi soran olunca da soyluyorum
ama sen israrla chedjou rizenin dandik forvetine karsi iyi oynayinca gicik gicik bakin gol yedirdi dimi yazmayi biliyosun da, bu mac olunca yeni konu acip golleri bosverin moralim cok bozuk fln diyosun. Saka misin birader
as kendini artik
herseyi bilirim tavirlarini birak
millet sana bilenmis prof diye T geciyor
vaziyetin farkina var benle sidik yaristiracagina
Millet diyerek genelleme yapmana gerek yok bir kere. O isimler belli ama ben bunlarin umrumda olmadigini daha ne kadar yazmaliyim? Istedigini yapsinlar iftira ve yalan olmadigi sürece.

Ayrica hala yalan konusuyorsun. Ben o Chedjou bugün de gol yedirdi olayini Rize macindan sonra yapmadim, daha önce yaptim. Bunu da belli sebeplerden dolayi yaptim ve yaparim da. Bunu sen anlamayacak kadar seysin iste, neyse demiyim simdi.

Celiskiye bak arkadas ya cidden insanda utanma olur. Chedjou hep bu hatalari yapiyor sen savunuyorsun diyorsun, ayni cümlede Semih Kaya 2 yildir b.k gibi oynuyor ama haftalardir oynamali diyende sensin.

Te allahim ya, valla gülünecek durumdasin.

Millet diyerek genelleme yapmana gerek yok bir kere. O isimler belli ama ben bunlarin umrumda olmadigini daha ne kadar yazmaliyim? Istedigini yapsinlar iftira ve yalan olmadigi sürece.

Ayrica hala yalan konusuyorsun. Ben o Chedjou bugün de gol yedirdi olayini Rize macindan sonra yapmadim, daha önce yaptim. Bunu da belli sebeplerden dolayi yaptim ve yaparim da. Bunu sen anlamayacak kadar seysin iste, neyse demiyim simdi.

Celiskiye bak arkadas ya cidden insanda utanma olur. Chedjou hep bu hatalari yapiyor sen savunuyorsun diyorsun, ayni cümlede Semih Kaya 2 yildir b.k gibi oynuyor ama haftalardir oynamali diyende sensin.

Futboldan sandigin kadar anlamadigin icin mi?
Bence o ama, egomanyak olman daha buyuk bir sebep bence
Ayrica Chedjouyla Semih ayni tip oyuncular degil, Chedjou ne kadar iyi oynarsa oynasin hep agir bir herif olacak. Semihin iyi oynadigi donemleri hatirliyoruz, ceyrek finale falan cikmistik
Neyse
Laftan anlayacagin yok, uza

Futboldan sandigin kadar anlamadigin icin mi?
Bence o ama, egomanyak olman daha buyuk bir sebep bence
Ayrica Chedjouyla Semih ayni tip oyuncular degil, Chedjou ne kadar iyi oynarsa oynasin hep agir bir herif olacak. Semihin iyi oynadigi donemleri hatirliyoruz, ceyrek finale falan cikmistik
Neyse
Laftan anlayacagin yok, uza
Sabri ile de yillardir sampiyon oluyoruz. Müthis kafa.

Chedjou ile de Real Madrid ve Juventus'lu ölüm grubundan cikmistik.

Müthis kafa, müthis argüman. Simdi benim seninle argümanli tartismami istiyorsun he? Argüman nedir onu bi ögren, sonra gel karsima. Gec benim neden anlayip anlamadigimi. En azindan argüman uyduracak kadar anlayissiz degilim.

Sabri ile de yillardir sampiyon oluyoruz. Müthis kafa.

Chedjou ile de Real Madrid ve Juventus'lu ölüm grubundan cikmistik.

Müthis kafa, müthis argüman. Simdi benim seninle argümanli tartismami istiyorsun he? Argüman nedir onu bi ögren, sonra gel karsima. Gec benim neden anlayip anlamadigimi. En azindan argüman uyduracak kadar anlayissiz degilim.

o zamanlar iyi oynadigi gercegini degistirmez
chedjou hicbir zaman iyi oynamadi

Araya giriyorum.

Rize maçından sonra demiştin diye hatrımda kalmış benimde.

Savunma işte adamı artık. Birinin kötü olması ve bunu kabul etmen bu kadar zor olmasa gerek.

Her şeyin en iyisini bilmek zorunda değilsin. Hiç birimiz değiliz. 1000 defa yanıldım hayatımda ama hepsinde de kabul ederim yanıldığımı. Mükemmel diye bir şey yok. Yanıldım desen kimse sana kalkıp futbol cahili demeyecek ki.

Araya giriyorum.

Rize maçından sonra demiştin diye hatrımda kalmış benimde.

Savunma işte adamı artık. Birinin kötü olması ve bunu kabul etmen bu kadar zor olmasa gerek.

Her şeyin en iyisini bilmek zorunda değilsin. Hiç birimiz değiliz. 1000 defa yanıldım hayatımda ama hepsinde de kabul ederim yanıldığımı. Mükemmel diye bir şey yok. Yanıldım desen kimse sana kalkıp futbol cahili demeyecek ki.
Hangi konuda yanildim arkadas onu bi acikla ona göre yorum yapayim. Ben Fransa'da Chedjou izledim, burda da izledim. Bu yüzden asla asip kesmem.

kapandigimiz maci anlatiyon
demin agir bir topcu demedim mi, agirligini sergileyemedigi maci ornek vererek beni hakli cikardigin icin tesekkurler ozm
Arada fark var. Sen vasat topcu diyorsun. O vasat topcu da kapanan takimda oynuyor mesela. Yine bir celiski, kac oldu bu? Sen agir olan bir stoperi acik oynayan bir takima monte ediyorsan sucu baskasinda ara.

Neyse hadi cidden uza.

Hangi konuda yanildim arkadas onu bi acikla ona göre yorum yapayim. Ben Fransa'da Chedjou izledim, burda da izledim. Bu yüzden asla asip kesmem.

Futbola sadece yetenek olarak bakarak yanılıyorsun. 100 tane örnek bulurum. Kendim ile ilgili de 100 tane bulurum.

Hamza'yı foruma ben önerdim. Kovuldu 1 hafta sonra up'ladım başlığını kendim ile dalga geçtim ne var yani bunda.

Chedjou berbat ötesi bir futbolcu işte. Tekniği var ama beyin yok, konsantrasyon zayıf, savunma da hava toplarında hep sakar şakir modunda, çabuk değil, beli dönmüyor genelde, Ujfalusi Semih'i iyi gösterdi diyor herkes, Semih Dany ile de iyiydi bu adam ile olmadı, Chejdou kimle oynasa yanında ki hep daha kötü göründü. (Bir sonra ki mesajında da yanında adam gibi oyuncu yoktu diye savunacaksın yine biliyorum ama bu da gerçek).

Arada fark var. Sen vasat topcu diyorsun. O vasat topcu da kapanan takimda oynuyor mesela. Yine bir celiski, kac oldu bu? Sen agir olan bir stoperi acik oynayan bir takima monte ediyorsan sucu baskasinda ara.

Neyse hadi cidden uza.

bugun yedigimiz 2 golun kornerden ve korner devamindan oldugunu hatirlatarak
iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt