#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç boyu kendisinden tek isteğim ıslıklara karşı ağlayarak sahayı terk etmesi. O ağladıkça ben orgazm olacam.

Bu herif hala oynayacaksa Abv

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam kutahyasporda kadroya girsin eşşek gibi anirmayan adam değil bu kadar söylüyorum.

Allah cezanı versin, lanet olsun. Senin gibi stoper olmaz olsun.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Gs tarihindeki en rezil stoper.
35lik almaguer bile daha iyiydi bu keresteden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorsak en çok ben üzülüyorum der yediğimiz gollere, o kadar şans bul hiç kendini geliştirme gidin ulan bu takımdan ispanya ya mı gidersin yoksa Anadolu ya mı bilmem ama defolun hepiniz

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sabri gibi bu da yönetimden torpilli yada bunu oynatan hoca cidden teknik direktörlükten anlamıyor.Bu adamı inşaate amele niyetine bile almazlar.Hiç bir işe yaramayan amaçsız bir oyuncu.

yıllardır semihten iyi stoper, sabriden iyi sağbek, selçuktan iyi ortasaha.......vs..... almadığımız için bu haldeyiz zaten. gelecek sene yine bu oynayacak ondan sonrada sonrada. çünkü kulübün basireti bağlanmış.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ft ile gelen ilk şampiyonluktan sonra allayıp pullayıp kakalayacaktır birisine.
Ujfalusi gitti melo gitti, sonunda kel göründü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneye yollanmalı(Anadolu kulüpleri dışında alan olmaz da gerçi onlar bile muamma) Ahmet Çalık bile çok daha iyi bundan

Futbol hayatı bitmeli.

Yazık bunu alan takıma

Bir insan kendini geliştirmeyip, bu kadar geriye götürür ancak.

Büyük adammışsın

cid25046_Ujfalusi02_VI_1024.JPG

1383651_.jpg

TapaTalK

Buna da sirf altyapidan cikti diye hala sabir ediliyor, yollayin gitsin ulan böyle stoper böyle futbolcu mu olur arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt