- 20 Eylül 2009
- 19.088
- 17.655
- 2.773
Aynı transfer döneminde iki kez geldiği için 2 kez yabancı sayılıyorBu yabancı mi Türk mü sayılıyor şuan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı transfer döneminde iki kez geldiği için 2 kez yabancı sayılıyorBu yabancı mi Türk mü sayılıyor şuan
Hocam söylenildiği gibi ise eğer " antrenmanlarda mükemmel görüntü çiziyormuş" o kabuğunu kırar kendisini sahaya atar .Rahat olun siz.Hemde çok kısa sürede.Çok iyi olan oyuncu antrenmanlarda kalmaz sadece deler geçer.Aynı sözüm Nhaga içinde geçerli. Yakın zamanda görürüz.Önce Almanya u16 sonra Arjantin u17 sonra Almanya u17
Arjantin bir daha çağırmadı mı yoksa kendi tekrardan Almanya'yi mı seçti?
Bu çocuk da oturarak gelişmez. Sağ kanat için gerekirse 5 aday var ama forvet arkası denenebilir.
psikolog, beslenme uzmanı, özel antrenör ve kişisel gelişim uzmanlarıyla çalışıyorÇocukta yetenek var... yeteneği buraya getirdi karakteri önünü açacak inşallah... umarım bir çok yetenekli genç gibi kaybolup gitmez... Gencecik yetenekli çocuklar mental yönden gelişmediği için kaybolup gidiyor... umarım onlardan birisi olmazsın...
Carrusca da yok ki önünde. Bölüm sonu canavarı hep. Hangisini kesecek.Arda boleslav gibi bişi yapmazsa süre alacağı 1 dk 12 saniyede okanın yeni yusuf demiri olur
Bu çocuktan dimarya vayb alıyorum nedense
Allah muhafaza iyi oynarsa kıdemlilere forma veremem diye 4 senedir hiçbir gence süre vermiyor böyle komedi bir adam var başımızdaCarrusca da yok ki önünde. Bölüm sonu canavarı hep. Hangisini kesecek.
Ben farkındayım dostum. Fakat adamın mevkisinde Sane var yani oynaması çok zor. Tabi bir de Asprilla alındı ve hoca onu sağda deniyor.müthiş bi topçu aldık kimse fdarkında değil benden söylemesi