#27 Can Armando Güner

Okan Buruk'un takımına gelen genç topçunun aklına şaşarım.

Bir potansiyeli varsa bunu en son çıkaracak hoca Okan Buruk.

Eyüp ve Gökdeniz gibi yapmayacağını mutlaka kiralık gitmek için kulüpten ricacı olacağını düşünüyorum, takımdaki en potansiyelli oyunculardan biri sadece açık alan değil dar alan becerisi de var o yüzden mutlaka bizim oyuna benzer oyun kimliği olan önde pres yapıp rakibi baskıya alan bir takıma kiralanmalı, belçika 2. lig, portekiz 2. lig, isviçre 1. lig gibi liglerde özgüven ve fizik güçlendirebilir

Eyüp ve Gökdeniz gibi yapmayacağını mutlaka kiralık gitmek için kulüpten ricacı olacağını düşünüyorum, takımdaki en potansiyelli oyunculardan biri sadece açık alan değil dar alan becerisi de var o yüzden mutlaka bizim oyuna benzer oyun kimliği olan önde pres yapıp rakibi baskıya alan bir takıma kiralanmalı, belçika 2. lig, portekiz 2. lig, isviçre 1. lig gibi liglerde özgüven ve fizik güçlendirebilir

Kesinlikle, daha kariyerinde bize gelmeden önce prof seviyede maçı yoktu zannedersem. Bu çocuğun bi 2 sene 2. Lig 3. Ligde güçsüz bi takımda önemli bi oyuncu olarak oynayıp hem güven depolaması hem de atıyorum takımı kümede tutmak gibi bir mücadelede o baskıyı yaşaması lazım.

Bu tarz takımlara kiralamadıktan sonra hiçbir manası yok.

Geri
Üst Alt