#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Düşüş var ama hiçmi gormuyosunuz düşüşün neden olduğunu. Hamit bu adama doğru düzgün bir pas cıkarabildimi sezon başından beri. Hamitle eboue olmuyor. Eboue ileri cıkıyor hamit sol kanada atıyor topu olacak iş değil.

Yani şimdi de Eboue'nin formsuzluğu hamit mi?Eboue şükretsin önünde Hamit olduğuna.

atsaydıda performansı düşük değildi deseydik o zaman

hamitle ne alaka yahu. eboue dün gayet iyiydi. bizmi yanlış maç izledik. 2-3 kere bindirdi işte. bek oyuncusu öyle durmadan hurra çıkmaz zaten. bir pozisyonda umuta zamanında pas atsa umut o topa daha iyi vururdu.

Hamit'le oynayamıyorlar,kanat mı olsun bek mi napsın.

Sürekli geçen sezonun kredisini yiyebileceğini zennediyor galiba.Öyle bir düzen yok

Eboue aslanım ne oldu sana bu sene yaa kampı vs. de kaçırmadın ne oluyoruz ben anlamıyorum ...

Bilerek yapıyor bence.Ne oldu da böyle bir anda düştü bu kadar performansı.1 2 hafta olur.Neredeyse yarım sezon oldu hep aynı.Hep kötüye gidiyor.

sabri denelebilir mi sizce bir macta, sabrinin defans tarafi bence daha yükses eboueye karsin

PSG istedi GS bırakmadı kafa olarak koptu deniliyordu doğru gibi :o

bu adama noldu anlamadım. bugün çok kötüydü. çok nadir iyi oynuyor. körle yatan şaşı kalkar lafı dogrumu acaba. dany cris hakan balta 3 lüsüyle oynamak allah belanı vermek gibi bişey.

Hakan Balta'dan daha kötüydü. Rezalet.

Geri
Üst Alt