#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Geçen senede tam bu haftalarda toparlanmıştı yine öncesinde leş oynuyordu. Can sıkmaya başladı 1-2 haftaya düzeleceğini ümit ediyorum

Bu sene çok kötü.Geçen yıl iyi oynayan hiçbir futbolcu bu sezon iyi gitmiyor.

Kanadı otoban oldu bugün resmen, yediğimiz gollerde ortalıkta görünmüyordu bile.

her maç rakip sol bekleri yıldız yapar oldu yaldır yaldır otoban yaptılar ebouenin yanından uça uça gidiyo orta açıyorlar adamlar bizimkide sadece izlemekle yetiniyo

atilla turan ivan tosic ishak hepsi mafetti adamı yahu

Hamitin oynamaya başlamasından sonra ileriye doğru çıkamama, çıkınca Hamitin veya takımın genelinin problemi olan pas hataları sebebiyle geri gelememe problemi yaşıyor.Eskiden Melo formundayken Eboue sağdan yardırır, Melo ona topu atardı, bir şekilde orta açar, gol pozisyonu oluşur, kaleci alır , aut olur , korner olurdu.O yüzden geri gelmede bir problem yaşamıyordu.Şimdiyse ileride top tutamıyoruz, Hamit hep geriye doğru topu oynuyor, Eboue Hamite bu yüzden top atmıyor gibi gelmeye başladı bana, bir kaç pozisyonda Hamite atmadı topu dikkat eden görmüştür.Sanki Eboue Hamitle oynamak istemiyor gibi bir izlenim aldım.Velhasıl o zaman şöyle yapabiliriz, ben Hamitin sağ bek, Ebouenin sağ açık olarak oynatılmasından yanayım.Tabiki lig maçlarında.Çünkü Hamit sağ bekte daha verimli olur.Sağ açıkta faydası yok, zorlama oynuyor, adidas ayakkabı alıp kötü dahi olsa markası için giymek gibi birşey bu.

İstendi, gitmek istedi ve yollanmadıysa, Amrabatı almasaydık???

sirtinda sanki görünmeyen 50 kiloluk bir yuk varmis gibi oyniyor, benim icin en büyük hayal kirikligi ebue oldu bu sene.

ne melo nede bir baskasi

Takım bitmiş Eboue ne yapsın ya..

Muslera bile şuanda gözümüze kötü kaleci geliyor ama savunmanın durumu ortada..

Karabük macinin en kötüsüydü,öyleki Baltadan bile daha cok göze batti,ama bu Eboue nin tek kötü oynadigi maci degil,dikkat ederseniz Eboue nin bu yil adam akilli oynadigi bir mac bile yok,Karabük macinda yedigimiz ilk golde Muslera topu fileden cikartirken Eboue halen orta sahadaydi,golünde onun kanadindan geldigini söylemeye gerek yok sanirim,mac icindede kac kere pozisyon almadaki yanlislar göze carpmistir,bu adam bir sekilde bu yil maclara konsantre sorunu yasiyor,bu kadar umursamazlik hayra alamet degil...

parisgm .. Istiyordu bu haliyle satalim dicem ama ozaman H.Altintop sag bek olacak , onun da pek geri donusu hic yok

Ne satması ya.. :boohoo:

Afrika kupası ne zaman?

Adama kızmayın.

Yanında Ujfa ve Semih varken daha iyidi.Semih önde basıyordu.Sert oynuyordu.Ujfa Kademe alıyordu.Garanti olarak çıkıyordu ileri.Emre Ç ve Engin B zaten sık sık geri gelirlerdi.

Şimdi Hamit var önünde.Yanında Cris ve Dany? Siz olsanız nasıl oynardınız ? Rahat rahat çıkabilirmiydiniz ileri :D

Karabük macinin en kötüsüydü,öyleki Baltadan bile daha cok göze batti,ama bu Eboue nin tek kötü oynadigi maci degil,dikkat ederseniz Eboue nin bu yil adam akilli oynadigi bir mac bile yok,Karabük macinda yedigimiz ilk golde Muslera topu fileden cikartirken Eboue halen orta sahadaydi,golünde onun kanadindan geldigini söylemeye gerek yok sanirim,mac icindede kac kere pozisyon almadaki yanlislar göze carpmistir,bu adam bir sekilde bu yil maclara konsantre sorunu yasiyor,bu kadar umursamazlik hayra alamet degil...

sezonunda basinda 3 hafta mi, 4 hafta mi süperdi, en formda , yada en hazir adam ebue idi fizik olarak.

Kaynak olarak kullandığım sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum ama referansları sağlam.

"I don't want to end my career here, I want to change air in the future. I would like to wear PSG's jersey".

TransferMarketWeb.com news: ARSENAL, Ebou: "I would like to play for PSG"

Bugün idmanından;

539973_458388247553209_1964599316_n.jpg

Geri
Üst Alt