#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Hele Şükür kendine geldin.Özlemişiz adam eksiltmeni:tiphat:

Kondisyon sorunu var gibi geliyor, biraz dinlensin ne kadar istemesemde Sabri oynasın.

Eboue'de sorun yok, Hamit ile çok uyumsuzlar. Hamit ayak uyduramıyor, pas veremiyor Eboue'ye. Adam boşuna bindiriyor sürekli.

Eboue'de sorun yok, Hamit ile çok uyumsuzlar. Hamit ayak uyduramıyor, pas veremiyor Eboue'ye. Adam boşuna bindiriyor sürekli.

Katılıyorum def konusunda bu sene azcık hatalar yapsada,hücum konusunda bu sene geçen seneden farksız,Hamit'le malesef uyum 0 ve sorunda çok bariz bir şekilde Hamit'te,seri düşünemiyor,pasları zamanında atamıyor Eboue'ye malesef,olanda Eboue'ye oluyor-meydan boş sallıyor millet işte.

Katılıyorum def konusunda bu sene azcık hatalar yapsada,hücum konusunda bu sene geçen seneden farksız,Hamit'le malesef uyum 0 ve sorunda çok bariz bir şekilde Hamit'te,seri düşünemiyor,pasları zamanında atamıyor Eboue'ye malesef,olanda Eboue'ye oluyor-meydan boş sallıyor millet işte.

Genel olarak defans hattımızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum bazı küçük problemler ve Cris dışında. ORta sahamız çok formsuz ve kolay geçiliyor.

Eski günlerinden enstantaneler verdi. :ayatollah:

Valla bence 90 dakika iyiydi. Hele 80 li dakikalarda musleradan önce son adam olarak kademeye girişi 10 numaraydı. Orda eboue olmasaydı skorun 1-1 olması şaşırtmazdı kimseyi.

Ayrıca dün şunu anladım gerçekten eboue abarttığımız kadar formsuz değil hamit dün ebouenin çok tehlikeli geliştirdiği ataklarda pas verse 1-2 asist bile yapabilirdi eboue. Sadece hamitle bi uyumsuzluk var.

melo eboue amrabat başkanlar geri döndü bir nevi şimdi leş ligdeki ezikler düşünsün

Hamit ebouenin oyununu baltalıyor resmen. Formsuzluğunun nedeni budur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Hamitin oynamaya başlamasından sonra ileriye doğru çıkamama, çıkınca Hamitin veya takımın genelinin problemi olan pas hataları sebebiyle geri gelememe problemi yaşıyor.Eskiden Melo formundayken Eboue sağdan yardırır, Melo ona topu atardı, bir şekilde orta açar, gol pozisyonu oluşur, kaleci alır , aut olur , korner olurdu.O yüzden geri gelmede bir problem yaşamıyordu.Şimdiyse ileride top tutamıyoruz, Hamit hep geriye doğru topu oynuyor, Eboue Hamite bu yüzden top atmıyor gibi gelmeye başladı bana, bir kaç pozisyonda Hamite atmadı topu dikkat eden görmüştür.Sanki Eboue Hamitle oynamak istemiyor gibi bir izlenim aldım.Velhasıl o zaman şöyle yapabiliriz, ben Hamitin sağ bek, Ebouenin sağ açık olarak oynatılmasından yanayım.Tabiki lig maçlarında.Çünkü Hamit sağ bekte daha verimli olur.Sağ açıkta faydası yok, zorlama oynuyor, adidas ayakkabı alıp kötü dahi olsa markası için giymek gibi birşey bu.

İstendi, gitmek istedi ve yollanmadıysa, Amrabatı almasaydık???

Dediklerimin arkasındayım ve dün görmüşsünüzdür bir kaç kez top atması gereken yerde Eboueye top atmadı Hamit.

Aykut Çiftçi;5473586 Hamitin oynamaya başlamasından sonra ileriye doğru çıkamama' Alıntı:
Dediklerimin arkasındayım ve dün görmüşsünüzdür bir kaç kez top atması gereken yerde Eboueye top atmadı Hamit.
Bunun benzerini bende yazmıştım. Hamit' in sağbeke çekilmesi gerçekten bir çözüm olabilir. Hamit sağda takılıp kalıyor sonra yana veya geriye pas hep aynı film. Eboue Manu maçında iki defa yardırdı, nerdeyse kaleye kadar tek başına gidecekti. Aslında eskiden sağbek Sabri' yi ve önünde Eboue' yi düşünmüştüm.

bencede Ebouenin oyununu Hamit etkiliyor daha dogrusu hamitle anlaşamıyorlar , geçen sene Kazım veya Enginle çok iyi anlaşıyordu

Eboue dün resmen ağlıcaktım ya sen ne süper bi adamsın ya.O bindirmeler Hamit'e rağmen yaptığı koşular muhteşem ya muhteşem iyi ki varsın be reyiz :)

Biraz toparladı.Ama ligde çok kötü bu sene.Orada da artık konsantre olmalı.

1-Muslera

2-Eboue

ligde resmen silüetleri oynuyor gibi.

Hamit'in sorunu bence hala fiziksel toparladıça daha da düzelip 2 tarafta da iyi olacak.

Hamit'le birbirlerine alistikca daha da iyi olacak.

Bir de kanatta rakibe vurdurmamali, istedigi zaman yapiyor cunku.

60550_10151322156813846_2114460414_n.jpg

Geri
Üst Alt