Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.855
- 4.226
- 1.468
Cevap: #27 Emmanuel Eboué
Hele Şükür kendine geldin.Özlemişiz adam eksiltmeni:tiphat:
Hele Şükür kendine geldin.Özlemişiz adam eksiltmeni:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue'de sorun yok, Hamit ile çok uyumsuzlar. Hamit ayak uyduramıyor, pas veremiyor Eboue'ye. Adam boşuna bindiriyor sürekli.
Katılıyorum def konusunda bu sene azcık hatalar yapsada,hücum konusunda bu sene geçen seneden farksız,Hamit'le malesef uyum 0 ve sorunda çok bariz bir şekilde Hamit'te,seri düşünemiyor,pasları zamanında atamıyor Eboue'ye malesef,olanda Eboue'ye oluyor-meydan boş sallıyor millet işte.
Hamit ebouenin oyununu baltalıyor resmen. Formsuzluğunun nedeni budur.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sezon başından beri bu böyle, Hamit yüzünden her maç üç kişilik koşmak zorunda taş olsa dayanmaz.Hamit ebouenin oyununu baltalıyor resmen. Formsuzluğunun nedeni budur. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Hamitin oynamaya başlamasından sonra ileriye doğru çıkamama, çıkınca Hamitin veya takımın genelinin problemi olan pas hataları sebebiyle geri gelememe problemi yaşıyor.Eskiden Melo formundayken Eboue sağdan yardırır, Melo ona topu atardı, bir şekilde orta açar, gol pozisyonu oluşur, kaleci alır , aut olur , korner olurdu.O yüzden geri gelmede bir problem yaşamıyordu.Şimdiyse ileride top tutamıyoruz, Hamit hep geriye doğru topu oynuyor, Eboue Hamite bu yüzden top atmıyor gibi gelmeye başladı bana, bir kaç pozisyonda Hamite atmadı topu dikkat eden görmüştür.Sanki Eboue Hamitle oynamak istemiyor gibi bir izlenim aldım.Velhasıl o zaman şöyle yapabiliriz, ben Hamitin sağ bek, Ebouenin sağ açık olarak oynatılmasından yanayım.Tabiki lig maçlarında.Çünkü Hamit sağ bekte daha verimli olur.Sağ açıkta faydası yok, zorlama oynuyor, adidas ayakkabı alıp kötü dahi olsa markası için giymek gibi birşey bu.
İstendi, gitmek istedi ve yollanmadıysa, Amrabatı almasaydık???
Bunun benzerini bende yazmıştım. Hamit' in sağbeke çekilmesi gerçekten bir çözüm olabilir. Hamit sağda takılıp kalıyor sonra yana veya geriye pas hep aynı film. Eboue Manu maçında iki defa yardırdı, nerdeyse kaleye kadar tek başına gidecekti. Aslında eskiden sağbek Sabri' yi ve önünde Eboue' yi düşünmüştüm.Aykut Çiftçi;5473586 Hamitin oynamaya başlamasından sonra ileriye doğru çıkamama' Alıntı:Dediklerimin arkasındayım ve dün görmüşsünüzdür bir kaç kez top atması gereken yerde Eboueye top atmadı Hamit.