#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

böle olmaz ama be kara mambam,yapma böle,üzme bizi

Devre arası giderse kimse şaşırmasın. Bi derdi mutsuzluğu olduğu çok belli önceden takımın neşe kaynaklarından biriydi

Valla fatih hoca ne zaman basının karşısında ebouye laf çaktı,eboue nin formu o zamandan bu zaman yerlerde

Kasımpaşa,bursa,akhisar maçlarında attığı deparları atınca aklının başka yerlerde olmadığını,aklının içerden bulandırıldığını düşünüyorum ki br önceki cümlemdede belirttim bulandıran kişiyi

Afrika kupasina gitse de kurtulsak,sabri veya hamit oynasa sag bekte daha iyi oynar.

Nasil bu kadar kotu oynuyor anlamis degilim.

fft104mm1993804.jpg

ÇOOOKKK kötü. Sabri oynasın bi kaç maç dinlenir kendine gelir belki. Hem Sabri ne kadar kötüde oynasa zaten sağdan bi kamyon gol yiyoruz bişey değişmez. En azından sağa sol atarlanır herkes mecburen koşar.

iyiydi

Bugün çok iyidi belki 2-3 kişilik oynadı, birçok açığı koşuları ve girişimleri ile kapadı. Arada bir hücuma çıktı, tek başına birkaç defa rakip kaleye kadar daldı biraz şanslı olsa gol bile atardı. Maçın Semih ile beraber gizli kahramanlarından.

Eboue'yi kötü gösteren önünde Hamitle anlaşamaması.Sanki Hamit Eboue'ye bilerek pas vermiyor

ilk devre idare ederdi, ikinci devre iyidi.

İşte bu ya. Oyna işte böyle reyiz sen yardırdıkça ben seviniyorum. Seviyoruz seni..

United Forumundan:

Kod:
[COLOR=#000000][FONT=verdana]Young was Eboued[/FONT][/COLOR]

ashley yonga yol göstermedi o pozisyonda, unitedliler young'i fena sövdüler :D

%60 i fln bence bu oyununun...

Reiste sonunda kıpırdanma oldu baya iyi iş çıkardı ama sonlara doğru baya düştü oyundan geri dönüşlerde çok geç kaldı aslında ...Allah'tan Manu hızlı çıkamadı bikaç pozisyonda ...

Geri
Üst Alt