#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Yapma Eboue...

Hadi forvet oyuncusu penaltı almak için kendini atar, sen niye atıyorsun ki? Gol %100 Eboue'nin hatası, olumlu bir izlenim verdi onu da bu sorumsuz hareketinden sonra aldı götürdü sağ olsun.

yatmaya geldiysen defol git başka takımda yat bu sene yerden kalkmadın

defol

Kendini atmasan ve gol bulup kazansaydık ne övgüler alacaktın ama bu takımda yerin yok artık..

hakemin sana orda faul vereceğinin yüzde yüz garantisi var zaten savunma yapmak yerine at kendini yere.bugünkü puan kaybının en büyük sorumlularından biridir eboue.maça çok iyi başladı ve ardından bu kredisini direkt tüketti.

Penaltı kazanmak için mi bizim ceza sahasında atladın:rolleyes:

Bıktım artık valla bıktım. Yoktan yere golü hediye etti. Yerden kalkmıyorsun ya..

Bir oyuncunun kendini orada yere atması için aklından problemi olması lazım. Yahu zaten adamın önündesin, uzun bir adam da değil üstelik. Kafaya çıksan çok rahat kontrolüne alacaksın veya uzaklaşacak. Sıkıldım artık Eboue'nin bu hareketlerinden. İnönü'deki BJK maçından beri en ufak bir pozisyonda kaburgası kırılmışa dönüyor, her şeyi abartıyor. Çık adam gibi topunu oyna.

Para cezasi verilmeli artik bu olaylara. Yabancilar eli belinde geziyor resmen.

bu sezonun en iyi macini oynuyordu ki birden bire herseyin icine etti

en ihtiyacımız olan maçlar gelirken bu kadar laubali olunmaz. orda 5 sn yerde yatılmaz hemde yere düşmelik bir müdehale yokken..

ligin ikili mücadelelerde "darbecik" aldiktan sonra en kolay ve en uzun yerlerde kivranan oyuncusu.. ben bu kadar cani kiymetli bir adam görmedim,her defasinda yerlerde kivraniyor sanki birisi caktirmadan bir yerine bicak saplamis gibi

Bir futbolcu kötü oynar ama bunun yaptıklarını yapmaz resmen takımı satıyor sene başından beri aynı defolsun gitsin.

Eboue Sorunsalı

Kendisini her ne kadar sevsem de her ikili mücadelede kendini yere atması beni çileden çıkarıyor. Fizikli, güçlü adam. Kendini bile bile atıyor! Her şeyi anladım. Bu şey bağımlılık yapmış, anladım. Kendi ceza sahasında marke ettiğin rakibinin müdahalesi olmadığı ve o topu kesin alacağın halde halde kendini yere atmak nedir?

Forvet oyuncusu penaltı almak için kendini yere atar. Sen neden atıyorsun kendini be adam, neden???? Gol, %100 Eboue'nin hatasıdır. Bu maçtan sonra ciddi bir uyarı almalıdır.

Geldiğinden beri aynı şeyi yapıyosun. Dokunulmazlığın mı var senin? Birisi sırtına yüzüne dokunduğu anda atıyosun kendini. Bravo yedirdin golü. Bu sene ilk defa iyi oynadığın maçın içine ettin.

Geri
Üst Alt