#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Eboue Sorunsalı

Çokta iyi oynadığı maçta çok gereksizce bi hareketti. O pozisyondan sonra oyundanda düştü zaten. Anlam vermek güç.

Şımarık saygısız

İlk defa kendinden nefret ettirdi

Nerde atıyorsan at kendini yere ama orda kendini atamassınnnn

Cok iyi oynuyordun Manu, olmadi bu :(

Neyse artik bir daha yapmazsin, cunku sana ihtiyacimiz var

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Atma artık kendini yere. Birde defans gibi kritik yerde oynuyorsun. Fatih hoca'dan temennim iyi bir fırçalasın artık. Senin yüzünden maçı kaybettik.

Sabri yazanlar olmuş ne Sabrisi ya ?

zenci adamlar genelde sert olur ama bizim eboue çok hassas top bile değdi mi düşüveriyor abisi

Bu adam güçlü. Fiziği çok iyi. İstemese kesinlikle düşmez! İngilizler, Eboue ile bu konuda çok dalga geçiyorlardı. Güçsüzlükten ya da hassaslıktan değil, sorumsuzluktan!

Pozisyonda faul olup olmamasının önemi yok.

Yatıp hakeme bakacağına yerinden kalksaydı hemen , gol olması mümkün değildi.

yeter ya eboue yeter her ikili mucadelede yerdesin ,senin yuzunden gol yedik cok soz soylemek istemiyorum ceza alirim yoksa heyf cok heyf!

bu kadar iyi oynadığın yerde yapılcak iş mi bu,eboue ya.

Yazık etti yani tüm oyunda dani alves gibi ol sonra bir pozisyonda bitir takımı.Gene de banko oynaması lazım Eboue'nin

Bugün bence maçın en iyisiydi. Hatta gol atması için çok dua ettim. Ama golde kesinlikle kendisini çok kolay yere bıraktı. Faul olabilir ama bu bölgede böylesine risklere girilir mi be Eboue?

Yaktın lan bizi! Yatma artık ya! yazııııkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Sezonun maçını oynuyorken ayakta kalsa maçın yıldızıydı.

vliminksdi fliminksdi nedi adinida bilmiyorum :D eboue orda ayak uste olsaydi yere atmasaydi kendini gol olmazdi

Ilk yari iyi bir maç çikardi, ama o hareketiyle butun yaptiklarini 0 indirdi... Cok saydirdim çok, ula yere biraktin, hakem sallamadi, kalksana , yerde daha ne yatiyorsun HOTELE MI GELDIN..!!!

ya sabirrr...

Pozisyonda faul var boş boş laf yapmayın sahanın en iyisiydi bugün.

biri bugün maçın adamı eboue olacak dedi.oldu gerçekten.ne zaman düzgün bişey söylersinizki zaten..

Yazık ne kadar sevsemde nefret ettirdi kendinden! Yatma len olm! Yatma ya! Takım en iyi oynadığı dakikalarda bile yatıp rakip oyuncular gibi oyunu soğuttun. Amacın ne ya!

Geri
Üst Alt