#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Eboue Sorunsalı

Pozisyon faul falan değil, gol temiz.

Hayır kaleci olayı ayrı, değdiğin an faul. Onu karıştırma şimdi. :)

Bunda hava topu gelirken defans oyuncusunun omzuna dirseğini koymak, üstüne çıkmak, kafasına kafa atmak, belinden veya sırtından itmek, beline veya sırtına dokunup parmak ucuyla çaktırmadan itmek, bunların hepsi faul diye geçer. Ve Eboue'ye en sinsi şekilde arkadan müdahale var. Ama Eboue istese düşmeyebilirdi, bunu da söylüyorum zaten. Ama hakem ne olursa olsun, orada faul vermek zorundaydı.

Bence pozisyon faul olmalıydı ama Eboue çok çabuk bıraktı kendini. Ayakta kalmayı denese zaten gol olmazdı.

Eboue bu konuda meşhurdur yalnız. :D Avrupa'da bu kadar tanınmasının sebebi çok kolay faul alması ve yerde çok zaman geçirmesidir. (tanınması derken, nasıl diyim dillere pelesenk olması diyeyim)

Ee böyle dezavantajları da var tabii çat diye yediriverir.

Bu kalitede adamın o defosu olmasa zaten burada işi ne :)

Yediğimiz gol içinse bu başlık, o pozisyonda rakip oyuncu kendine avantaj sağlıyor bir daha izleyin derim. En vasat Avrupalı hakem bile o pozisyona faul verirdi. He mağlubiyeti buna bağlamıyorum ama sırf o pozisyon için Eboue'yi eleştiriyorsak harbi ayıp ediyoruz. Eboue sezonun en iyi oyununu oynadı. Başlıkta dolayısıyla gereksiz. Bir günde köstek olmak yerine destek olsak(en azından hissettirsek) belki sezonun bu anına kadar kötü oynamazdı.

Kilit.

Eboue'nin yaptığı iş değil. Oyuncu dediğin sağlam duracak, ucuz işler peşinde koşmayacak. O golü yedirdikten sonra 10 tane bindirme yapsan, 20 kere ters kademeye girsen neye yarar?

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Şov yap Aslanım ben şov yap.. at kendini yere... çırpın yerlerde..

Yazık ya şu karakterde adam bizde oynuyor....

Birde açıklamaya bak hakem bizim lehimize karar verebilirmiş gol poziyonunda..

Ulen atma kendini yere atma..

Birisi az bi dokansın çırpınıyor yerlerde.. kafasına biri dokandı 10 dakika kafasını ovuyor..

Şike yapan takım bizim ligde oynuyor ona laf etmeyin, ancak kendi futbolcunuzun ağzına edin. Galatasaray taraftarı bu sene süper, tam gaz ekmeklere yağ sürmeye devam ediyor.

Kabahatı Eboue'ye atmayın,adam bence bu maç süper oynadı.O kadar posizyondan yararlanamazsan elbet bir tane gol yersin..

Iyi oynadi tamam, ama su yere atmalari beni de deli ediyor. Sadece bu mac icin demiyorum. Gercekten ne zaman Eboue yere yatsa, icime sakatlanma korkusu düsmüyor, sadece offf cekiyorum sürekli.

Kabahatı Eboue'ye atmayın,adam bence bu maç süper oynadı.O kadar posizyondan yararlanamazsan elbet bir tane gol yersin..

iyi oynadı diye öyle bir pozisyonda kendini yere atıp 5 sn yatma hakkı var yani.. aferin size..

Harika oynadı. Gerçekten iyi yardırdı ama o kendini yere atması hiç olmadı

süper oynadı.sen 50 tane gol kaçırmışsın eboue'ye kız.

ne alakası var kardeşim mücadele etsin yanlışlıkla kendi kalesine gol atsın anlından öpeyim.. saçma sapan bir pozisyonda kendini yere bırakarak gol yemene sebep olmuş neyini savunuyorsun.. hayret ya

Kendini yere atmasan o adam hayatta o golü atamazdı. Güzel oynadığın maçın içine ettin.

Geri
Üst Alt