#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Kendini yere atıyorsun en ufak faulde 5 dakika yatıyorsun bu takımı bir tarafına sallamıyorsun gözden kaçıyor sanma karaoğlan...

Mükemmel bir ilk yarı oynadı.Ama işte her zamanki gibi kendine yere atarak bütün yaptıklarını unutturdu.Fatih Terim'in ciddi şekilde uyarması lazım kendisini.

Resital yaparken sahada, o hareket niye? ... :o

Ayakta kalsa birsey olmazdi o pozisyonda...

İlk yarıda süperdi ama golde kendini atmasının mantıgını hala çözemedim

ebouecim adam seni az ittirmiş olabilir. hakemlerimiz ota b.ka faulde veriyor olabilir ama sen ayakta duracaksin. daha uyanik olacaksin arkadaş. orda o risk alinmaz. burdan pek akilli olmadigini bile düşünürüm senin. şu abartili hareketlerini birak artik. ilk yaridaki oyununu görmek istiyoruz biz.

faul olsa bile orda oyle risk alinmaz hakemin belkide faul vermicegini dusunuceksin artik ama zaten surekli yatiyo eboue her mudahalede zor onun icin :D

Hadi attın kendini yere, kalksa yine gol olmazdı. Yerde izledi.

aklıma geldikçe sinir oluyorum o golü yemesek golü bulabilirdik gençlerin hiç birşeyi yoktu faul olsa bile ne bırakıosun yere kendini ayakta kalsan adam zaten o kadar rahat vuramıycak

Tamda ilk yarıda aha dedim özlediğimiz Eboue geri dönüyor derken, 2.yarıda yine artistliklerinle çileden çıkardın..Arkadaş her pozisyonda yerdesin, her pozisyonda kıvranıyorsun, ayıptır be aynaya baktığında hiç mi utanmıyorsun kendinden! Bu kadar mı tatlı canın var be!

Yediğimiz golde profesyonelliğine yakışmadı lakin oynadığı futbol ona olan sevgimi depreştirdi.Bugün en çok onun emeğine üzüldüm.Ancak yediğimiz golde faul olsa bile kendisin yere kolayca bırakması iyi oyununun karşılığını alamamasını sağladı.

resmen sayesinde golü yedik ilk yarida yerde yatmasindan 3 4 dakika gitti biraksin artik bu isleri

genel olarak iyi bir maç çıkardı ama golde kendini atışı büyük sorumsuzluktu.

Ne nazik adamsın, en ufak müdahalede kıvranıyorsun. Golde de hafif bir dokunma var ama kesinlikle faul değil, adam daha ortayı yaparken düşmüşsün, hakem çalmadı faulu yerden kalksan en kötü adamı bozar, vurdurtmazdın topa. Saçma sapan iş yaptın.

Golü en güzel acıdan izledi bugün cok sanslıydı

Cevap: Eboue Sorunsalı

pozisyon faul felan degil eboue her zamanki gibi kendini birakti golü yedik

Cevap: Eboue Sorunsalı

Eboue iyi falan değildi. Sürekli ileride takılıp görev bölgesini bom boş bırakan adama iyi demem. Yekta-Semih hatta Gökhan paşamızın kıçını toplamaya uğraşırken helak oldular.

Ya adam gibi sağ bek oynar ya da seneye adam gibi sağ bek alırız.

Geri
Üst Alt